Torbad kunnen ook klussen

10/09/2012 - 17 reacties

Niet lullig bedoeld, maar LOML kan dus echt niet klussen he.

Of hij verandert in een tiran of hij doet het gewoon niet. Of nouja. Hij doet het wel. Maar dan wel op zijn manier. En de manier van LOML is: traag.

Klussen gaat dan zo:
1. ik wil graag dat een schilderijtje wordt opgehangen
2. ik koop een schilderijtje
3. ik leg het neer tegen de muur waar het opgehangen moet worden
4. LOML loopt er dagelijks een paar keer langs
5. maar LOML doet en zeg niets.
6.ik geef dagelijks een stille hint (zou je dat niet een keer ophangen?)
7. LOML zegt vervolgens: jahaa, dat doe ik zei, zeur niet zo.
8. conclusie: er wordt niets opgehangen.

Soms, heel soms, na heel lang zeuren vooral van mijn kant en het dreigen van de komst van mijn vader (kom ik later op terug), heeft LOML een goede bui. En dan hangt hij wat op. En dan denk ik: yesss!!! Hij heef wat opgehangen!! Ik zoek meteen uit wat hij nog meer kan doen in het huis, tot LOML zegt: ja, dat doe ik allemaal de volgende keer wel.

Traag, zeg ik je. Of ik moet mijn vader erbij halen. Mijn vader is natuurlijk De Klusser. Vraag aan mijn vader of hij een schilderijtje op wilt hangen, en 5 minuten later hangt er een schilderijtje. Mijn vader kan, zoals hij dat zelf zo bescheiden zegt; alles. En ja; dat is ook verdomd zo.
Zodra ik dus fijntjes tegen LOML zeg dat ik anders mijn vader ook wel wil vragen, voelt hij zich natuurlijk gepasseerd. Ziehier; ik heb de ultieme troef in hangen.

Maar goed, ik haal mijn vader er ook niet graag bij, want ik ben nu getrouwd en respecteer elkaar enz enz. LOML is nu echter op zakenreis *gnagnagnagna*(=gemeen lachje). En dus heb ik mijn pa gevraagd om langs te komen. Want  ik wil al een hele tijd in de kast* in de hal, er moest nog zeil worden gelegd, en dingen die nog opgehangen moesten worden. Binnen 2 dagen had mijn vader alles voor elkaar. Ik heb helaas geen before-foto, maar geloof mij maar als ik zeg dat het een mess was. En kijk hier:

Komt het geloofwaardig over als ik tegen LOML zeg dat Badu&Totoro dit hebben gedaan?

we weten allemaal hoe het gaat als LOML en Des een kast moeten kopen

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Marahschrijft 10/09/2012

  Jazeker, heel geloofwaardig! 😉

 • Reageer Anneke 10/09/2012

  Ik vraag me wel eens af of mijn vriend iets kan ophangen… Volgens mij moet ‘ie dat hoognodig eens gaan leren.

 • Reageer Aïsha 10/09/2012

  WOW des!!! Wat een groot verschil!! Echt super mooi. En de papatroef, I LAFFIT!!

 • Reageer Eva 10/09/2012

  Ik heb dus, zonder verschrikkelijk arrogant te klinken, mezelf als troef. Ik kan zelf namelijk best goed klussen. Maar oh wee als ik dat aan hem laat weten en zeg dat ik het zelf wel even ophang. ‘Nee nee ik doe het nu wel!’ Als het dan twee weken later nog niet hangt en ik een boormachine oppak, springt hij ineens van de bank en begint alles op te hangen wat maar los ligt.

 • Reageer Lin 10/09/2012

  Haha helaas kan mijn vader niks ophangen, dat doet mijn moeder altijd 😉 Gelukkig hangt G alles uitzichzelf op.

 • Reageer Saskia 10/09/2012

  Zo herkenbaar… Hoewel ik een klusser als vent heb moet ik 100 keer dingen aan hem vragen voor hij iets doet. En dan in 1 dag gebeurd in een keer ALLES. Dat is dan wel weer heel fijn 😉

 • Reageer Dina 10/09/2012

  Ik moet dus ook altijd alles aan mijn papa vragen, terwijl ik hier gewoon een vent op de bank heb zitten.

 • Reageer Roxanne 10/09/2012

  Tuurlijk Des, katten kunnen alles.

 • Reageer Maris 10/09/2012

  Hihi mijn man kan wel goed klussen, maar alsnog is dat schilderijverhaal HEEL herkenbaar. Ik heb in feb dit jaar een schilderij gekocht voor op het kantoor en neergezet waar ie opgehangen moet worden. Conclusie: Zo staat ie nog steeds en heb al 100x gevraagd of ie het wil ophangen! Argh… binnenkort ga ik hem gewoon zelf ophangen en boor ik 18 gaten er omheen (en misschien valt er ook stiekem iets op mijn mooie nieuwe scherm ;-)). Gewoon, expres.. “Dan had je het mij maar niet moeten laten doen” zeg ik dan, net zoals hij dat altijd zegt met boodschappen en weer de helft (volgens mij expres) vergeet.

 • Reageer Indira 10/09/2012

  Hahaha, wat grappig! Mijn vriend is ook zo’n uitsteller. Verschrikkelijk! Maar wat fijn dat je vader je een handje heeft geholpen, dan is dat ook weer gebeurd 🙂

 • Reageer Anke 10/09/2012

  Hihi, ik vind klussen best leuk dus ik doe het altijd liever zelf 😉 Ziet er mooi uit trouwens, kunnen die katten van jou wel goed hoor!

 • Reageer Daan 10/09/2012

  Ik kan totaal niet klussen. Dat was op de basisschool al zo. Gelukkig is er altijd wel ergens iemand die het wél kan (en leuk vindt).

 • Reageer Tam 11/09/2012

  Je vader kan dit nu eenmaal goed en je LOLM heeft andere kwaliteiten.
  Je katten zijn gewoon erg handig.klaar

 • Reageer Miss Moneypenny 11/09/2012

  Handig joh, zo’n pa. Bij mij heet hij ‘schoonpa’ en hij woont ook nog eens bij ons in de straat. Reuzehandig, zeg ik je. Maar ik vrees toch Honey, dat je niet weg gaat komen met die kattensmoes. 😉

 • Reageer Miss Moneypenny 11/09/2012

  Een katsmoes, dat is het. 😉 (Dat wilde ik nog even zeggen)

 • Reageer Vivian 11/09/2012

  Zuht, mannen die niet willen klussen… en mannen die het dan toch doen!

 • Reageer Foodloveandhappiness 11/09/2012

  Jazeker, gewoon stug volhouden! En wij zullen natuurlijk jouw geheim bewaren;)

 • Laat een reactie achter