Winactie!! Des speelt voor Oprah!

25/09/2012 - 27 reacties

Ja! Ik heb ook eens een leuke winactie voor jullie! Gewoon, zomaar, om maar in de “Oprah-sferen”te blijven.

Voor zij die bijvoorbeeld mijn zusje volgen op Instagram; die heeft regelmatig leuke jurkjes aan. Hele leuke jurkjes. En dat komt omdat haar vriend de marketing doet van de webshop CuteClothing.nl.

CuteClothing is een webshop met jurkjes, tunieken, vestjes en jasjes. Emma WeverΒ  is 3 jaar geleden met de webshop begonnen. Eigenlijk als een soort experiment; met leuke schattige kleding de mogelijkheid bieden anderen hier blij mee te maken. Door de groei wordt CuteClothing steeds serieuzer, vandaar nu ook een leuke winactie:

Ik mag een jurkjeΒ uit de collectie van CuteClothing weggeven! Je kunt hier kijken naar het aanbod van jurkjes. En het mooie is nog (ik blijf Oprah spelen) je hoeft hier bijna niets voor te doen, alleen het volgende:

Like de Facebookpagina van CuteClothing en laat een reactie achter welk jurkje jij leuk vindt. Aanstaande zaterdag kies ik de winnares uit!

 

PS.

(iedereen mag meedoen, ook de lurkers)
(heb ik mannen onder mijn lezers? Wees eens lief, doe mee met de
winactie, en kies een mooi jurkje voor je vriendin uit)

Vorige post Volgende post

27 reacties

 • Reageer Khadija Abarou 25/09/2012

  Lieve Des,
  Ik wou even laten weten dat ik altijd heel trouw je blog lees. Ik moet vaker reageren, dat moet gewoon. Want ik ben verliefd op je schrijfkunsten. En op het About Last Night jurkje. En jouw baby zal het knapste kindje van de hele wereld zijn, gefeliciteerd!

 • Reageer Danielle 25/09/2012

  Wow, je snapt natuurlijk dat ik niet kan weigeren om die leuke jurkjes te liken! Ik heb er al meerdere gespot die ik fantastisch vind! Maar mijn favoriet is toch wel het kobalt blauw feestjurkje Shade, omdat ik die dan aan kan op de bruiloft van blogvriendinnetje Marlies binnenkort!

 • Reageer Maris 25/09/2012

  Niet helemaal mijn smaak jurkjes, maar wel een leuke winactie!

 • Reageer AΓ―sha 25/09/2012

  Hey joh Des. Leuk man, winactie. ALS IK ZO’N DIKKE BOLLE TOETER HEB!
  Geeft ook niet, de jurkjes passen ook net om mijn been geloof ik. BUT LAF DEM SO MATSJ! Ik kijk wel hoe mooi ze Raf staan πŸ˜€

 • Reageer Chantal 25/09/2012

  Hee Des,

  Dit is echt zo’n Oprah actie inderdaad.
  Ik vind het zwarte Yours Faithfully jurkje erg mooi.
  Je kan deze zowel casual als naar een party dragen.
  En dit is zo’n jurkje wat bij elke vrouw zou staan omdat het de juiste vormen accentueert.

  (Ow, en deze zou ik heeeeel graag willen dragen opt moment dat ik met zuslief op bezoek kom om je baby te bekijken <3 )

  hihi..

  xx Chantal

 • Reageer Fabian 25/09/2012

  Ja Des! Mannelijke lezer hier! Ik schater het al jaren uit van achter mijn beeldscherm bij de verhalen over LOML, Badu en Totoro, heerlijke blog πŸ™‚ Het YBF2 Jurkje Coco zou vriendinlief prachtig staan. En als man een schattigejurkjeswebsite liken op facebook, daar staat natuurlijk wel wat tegenover he? Toch? πŸ˜‰

 • Reageer Sylvia 25/09/2012

  Wauw, wat een leuke jurkjes en wat ontzettend goed betaalbaar! πŸ˜€ Ik heb de Facebookpagina geliked. Mijn favoriet is de Little Black Dress, omdat ik er zo eentje nog niet heb en iedere vrouw blijkbaar een LBD in haar kledingkast zou moeten hebben hangen. Dan kan ik hem mooi gelijk aan naar het lustrum van de studievereniging, is die jurkjes-shoppen-nachtmerrie ook gelijk opgelost ;P

 • Reageer Sylvia 25/09/2012

  Tjah, en dan zie je dat de LBD alleen verkrijgbaar is in S en XS, dat gaat ‘m dus niet worden πŸ˜› De Cute Clothing Tuniek Adele – Zeeblauw vind ik ook erg mooi πŸ™‚

 • Reageer Thalassa 25/09/2012

  1 december is er een heerlijk jaren 70 feestje en daar ga ik heen. Mijn beloning, want ik ben dan nl 10 kilo kwijt. Daar hoort natuurlijk een prachtgige outfit bij, dus Adele zeegroen, pas mooi bij mijn ogen en mijn naam (thalassa=zee) Ik zie mijzelf al swingen in het zeegroen, blote schouders, zeegroene oogschaduw, haren wild en los….kortom; als dit geen motiverend plaatje is om die gezonde levenstijl vol te houden dan weet ik het ook niet meer! Al gaat het in het leven natuurlijk wel om het innerlijk..(maar nu even niet!) xxx

 • Reageer Chiel 25/09/2012

  Bedankt voor het leuke stukje Des! En de leuke reacties natuurlijk.

  We geven trouwens ook nog het boek HOOGGEHAKT & KORTGEROKT weg op onze Facebook pagina.

  Check de link voor de actie πŸ™‚

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151071486046915.431641.173155536914&type=1

 • Reageer Dina 25/09/2012

  Grappig zeg, Emma Wever ken ik wel.

 • Reageer Madelon 25/09/2012

  Leuke winactie! En leuke webshop, vind alleen de matenkeuze niet zo denderend dus ik laat deze aan me voorbijgaan πŸ˜‰

 • Reageer Saskia 25/09/2012

  Leuke winactie. Ik ben er erg blij mee aangezien ik nu juist meer jurkjes aan het dragen ben.
  Ik heb de pagina geliked en zou graag Night Wish als jurkje willen winnen πŸ™‚

 • Reageer Dorien 25/09/2012

  Wat een mooie jurkjes! Ik zou het Louisa Jurkje en Lace Sweetheart graag dragen voor een speciale gelegenheid of gewoon, wanneer ik me mooi wil voelen.

 • Reageer Foodloveandhappiness 25/09/2012

  Wat leuk zo’n winactie Des! Ik doe mee en zou gaan voor het Lemon Style jurkje Rayn!

 • Reageer Lotte 26/09/2012

  Wat een leuke winactie!!
  Ik ga voor: Yours Faithfully!

 • Reageer Denise 26/09/2012

  Oooh ik ben helemaal verliefd op het Sugar Surger jurkje Rihanna !!
  Ik hoop dat ik win!
  Mijn maat is XS/S trouwens (:

 • Reageer Indira 26/09/2012

  Wow, wat gaaf! Ik zou echt super blij zijn met het Sugar Surger Jurkje Rihanna! ZO COOL!

 • Reageer blauwesokken 26/09/2012

  Leuke winactie Oprah Des!
  Facebookpagina van Cute Clothing is geliked. Nu ga ik me eventjes vermaken op de website en het allertofste jurkje uitkiezen.
  *Een ogenblik geduld alstublieft*
  Aaah wat een leukjes zitten erbij zeg, na heel lang twijfelen tussen jurkje “Sunny” en “Sparkle” ga ik voor YBF2 Jurkje Sparkle! Lekker glitterig, opvallend en roze.

 • Reageer Ikram 26/09/2012

  Oh wat leuk πŸ™‚ Ik hou van Oprah (en nog meer van het verrassingseffect en dus cadeautjes) xD Ik denk dat ik onmiddelijk ook een nieuwe verslaving erbij het gekregen, namelijk de webshop :s Echt leuke jurkjes, vestjes,… voor betaalbare prijzen ME LIKE <3

 • Reageer Lisa 26/09/2012

  Leuke actie! Even snel invullen, want ik zag dat je ook alweer een nieuw stukje hebt geschreven en die wil ik ook graag lezen πŸ˜‰
  Ik heb het jurkje Lemon Style Jurk Satine gevonden, wauw die is mooi!!

 • Reageer evelien 26/09/2012

  mijn favo is Shade!

 • Reageer Marahschrijft 27/09/2012

  Ah, wat een leuke actie! Ik heb meteen de facebookpagina geliked. Ik ben echt verliefd op de Creative Casual, kan mooi naar het werk als ik wat netters aan moet πŸ™‚

 • Reageer bellezonderhetbeest 27/09/2012

  Dag Des. Ik wil heel graag dit jurkje: http://www.cuteclothing.nl/nl/rj-story-jurkje-cyrille.html . Uiteraard zal het me niet zo goed staan als wanneer jij het aantrekt, maar hΓ©, nu je toch in een Oprahbui bent, moet ik er van profiteren om tenminste het idee te krijgen dat ik er half zo leuk uitzie als jij. Daarenboven heb ik ros haar, zoals het meisje op de foto. Volgens mij is het een teken dat dat jurkje ment to be is voor mij. En zo weet ik ook meteen dat de kleur van het jurkje bij mijn haar past, very important info. Enfin kortom, maak het jezelf niet moeilijk, kies voor mij en ontvang allerlei goede karmashizzle!

 • Reageer Madelon 27/09/2012

  Hi Des,
  Wat een leuke winactie! Ik heb er ook gelijk weer een nieuwe favoriete website bij. Ik ga voor dit jurkje met deze winactie: http://www.cuteclothing.nl/nl/cute-clothing-tuniek-adele-zeeblauw.html (CC-000335)
  De kleur is echt prachtig en door de plooien en wijdvallende bovenkant verbergt hij precies wat er verborgen moet worden ;). En voor de komende feestdagen is ie perfect! paar hoge hakken eronder, et voila!
  Succes met kiezen van de winnares!

 • Reageer emma 28/09/2012

  Wat een ontzettend, ontzettend, ontzettend, ontzettend leuk winactie πŸ˜€ nu heb ik er wel helaas weer een webshop vol met prachtige kleding met een hoog “hebben” gehalte bij, dus mijn bankrekening vindt dit wat minder πŸ˜› Als je mij als arme student zou willen sponsoren met dit jurkje: http://www.cuteclothing.nl/nl/about-last-night.html zou ik je heel heel dankbaar zijn πŸ˜€

 • Laat een reactie achter