Dinnertime

15/10/2012 - 12 reacties

Ravioli met aubergine, ui en een hele vieze pastasaus van de Albert Heyn Excellent. Echt: IEUW. Heeft mijn hele pastagerecht verpest.
Fucksaus.

Vorige post Volgende post

12 reacties

  • Reageer Marcella 15/10/2012

    Ja, zonde! Heb ik ook wel eens gehad. Dus ik wil de saus eigenlijk alleen nog maar zelf maken. Maar ja, dat komt er eigenlijk ehm nooit van 😉

  • Reageer Saskia 15/10/2012

    Awww zonde 🙁

  • Reageer Maris 15/10/2012

    O balen is dat.. nou ja, weten we dat ook weer 🙂

  • Reageer Marah 15/10/2012

    Ah wat stom van die saus! 🙁

  • Reageer Ikram 15/10/2012

    Oh jammer! Zeker als je je dan verheugt op yummy ravioli en dan door die saus alles de bak in moet kappen #nietleuk.

  • Reageer Sharmayne 16/10/2012

    Daarom maak ik het gewoon altijd maar zelf! Stomme prut sausjes 🙂

  • Reageer Milou 16/10/2012

    Shit ey, da’s balen.

  • Reageer Dina 16/10/2012

    Je moet de sausjes eigenlijk ook zelf maken Des 😉

  • Reageer Indira 16/10/2012

    Verdories.

  • Reageer Anneke 16/10/2012

    Ja bleh! Sommige sausjes kunnen echt alles verpesten… Helaasch. Maar te lui om zelf te maken he.

  • Reageer Natalina 16/10/2012

    He gets, das balen 🙁 Ik vind dat pastasausen uit een potje vaak gewoon echt niet lekker zijn, of sowieso niet echt Italiaans smaken. net als foeli door de saus, nooit mijn nonna (oma) folie zien gebruiken… Gelukkig heb ik altijd nog wat super makkelijke saus recepten achter de hand :)!

  • Reageer Marieke 18/10/2012

    Zonde! Want ravioli is juist zo goddelijk…

  • Laat een reactie achter