Light&Angle&Geheime stukjes

08/10/2012 - 16 reacties

 

Och jongens, de tijden dat ik zwangerloos in het Noorderplantsoen hing, met een heerlijk zonnetje en een boekje en een dekentje en een sexy bikini’tje ook nog, die lijken nu zoveel ver weg. Overigens; let ook op mijn horloge, dat is een cirkel dus een “angle” en ik heb geen idee wat een angle nou precies betekent; een vorm volgens mij, dus een circel is een vorm.

Enfin, ik ben weer helemaal bij met mijn Photo A Day.

En de volgende maand verzin ik mooi m’n eigen foto-onderwerpen. Veel leuker om een foto te maken van bijvoorbeeld “kus”, “katten”, of “bekende mensen die je intens haat”.

 

Verder nog Geheime Dingen (stiekem gepikt van Sigrid)

 • stel; je bent op werk. Stel; je loopt vaak heen en weer op de afdeling. En stel; je loopt de  hele tijd langs die ene collega. Wat zeg/doe je dan de hele tijd? Goed, de eerste keer groet je nog “he, hoi”, maar de tweede keer? En de derde keer? Blijf je vriendelijk glimlachen (nooit een talent van mij geweest)? Of kijk je wat ongemakkelijk weg? Ik doe dat laatste altijd
 • stel; je bent op werk. En een collega is jarig. Die collega ken je van naam, maar daar heb je nooit mee gesproken. Je ziet dat al je directe collega’s hem feliciteren met zijn verjaardag. Wat doe jij dan? Blijf je zitten, dan komt het asociaal over. Maar om nou iemand te feliciteren die je nauwelijks kent?
 • Ik ben dus nog steeds een sociaal wrak ja
 • Ik veeg stof in de badkamer altijd met een wc-papier weg. Mag dit?
 • Ik sorteer mijn was niet. Mijn moeder krijgt daar de kriebels van
 • Ik sta altijd 1000 euro in de min. Maar ik heb wel genoeg geld op mijn spaarrekening. Ik zou mijn roodstaan kunnen opheffen, maar ik ben hier te lui voor.
 • Ik heb weleens in het zwembad geplast ja. En in de zee plas ik ALTIJD. Ik heb ook een “ik doe net alsof ik aan het nadenken ben maar eigenlijk  ben ik aan het plassen”- hoofd.
 • Ik ben niet snel vies van iemand. Drinken uit hetzelfde kopje, eten van hetzelfde bord, dezelfde handdoek als LOML pakken (ik ben verdorie zwanger van die man, dus waar moet ik nog vies van zijn), ik doe dat gewoon.
 • Ik HAAT het wanneer mensen geen afscheid kunnen nemen. Of een gesprek kunnen afronden. Hoe Iris  het zegt “ga weg of blijf maar sta niet een half uur in de deuropening te doei-en en tot ziens-en”. Verschrikkelijk. Of mensen die dus maar eindeloos blijven praten “dus ja..”, “nou goed”, “maar he, het is wel zo dat”. Mijn vader is overigens ook een STER in geen afscheid nemen. Als ik zie dat hij blijft dralen, neem ik hem bij de arm en zeg ik “we gaan nu hoor, doei!!”.

Light&Angle in het kader van Photo A Day 

 

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Jennn 08/10/2012

  Leuk stukje weer. Een angle is overigens eigenlijk een hoek, maar dan kan het nog steeds, want het licht valt vanuit een bepaalde hoek op je horloge waardoor je dit leuke effect krijgt 😀

 • Reageer Sigrid 08/10/2012

  oh dat met de badkamer doe ik ook. maar ik vind stof sowieso het irritantst van schoonmaken, want als je het met sop doet blijft het steeds zo’n stofrandje overal ohhhh. ik geloof niet dat ik zo’n held ben ik schoonmaken. maar mijn huis valt best mee hoor.

 • Reageer Anneke 08/10/2012

  Leuk stukje! 1000 euro in de rood staan, daar zou ik echt kriebels van krijgen.

 • Reageer Elise 08/10/2012

  Des, ik had net besloten volgende maand mee te gaan doen aan de foto-challenge van fms, omdat ik het zo leuk vind bij jou en Lisa. Maar als jij er ook een online zet doe ik daaraan mee hoor 😀

 • Reageer Kinga 08/10/2012

  Leuk geschreven! Jeetje, zoveel rood staan, ik word al zenuwachtig als het 5 euro is.

 • Reageer Eva 08/10/2012

  Ik veeg ook altijd het stof weg met wc-papier. Dacht altijd dat ik de enige was die dat deed. 🙂

 • Reageer tam 08/10/2012

  hihihi ik veeg het stof in de wc altijd weg met een wcpapiertje of 4.
  Sociaal ben ik ook niet de sterkste ondanks mijn studie en de cursussen die ik geef, hahahah sociale vaardigheden, ik weet het wel, kan het niet toepassen wheheh (of wil)

 • Reageer Daan 08/10/2012

  Hahaha hoe ziet een “ik doe net alsof ik aan het nadenken ben maar eigenlijk ben ik aan het plassen”-hoofd eruit, dan? 😛

 • Reageer Lisa 08/10/2012

  Hier meld nummer zoveel die stof met wc-papier wegveegt zich. Waarom zou het slecht zijn? En ik kijk nu al smachtend uit naar jouw onderwerpen!

 • Reageer Saskia 08/10/2012

  Leuk geschreven weer. Rood staan wordt ik kriebelig van…

 • Reageer Foodloveandhappiness 08/10/2012

  Haha dat afstoffen. Heerlijk dit soort dingen! En dat afscheid nemen: herkenbaar! Kan ik ook echt niet tegen. Dus: ja doeii dan maar!

 • Reageer Maris 08/10/2012

  Wat een heerlijk eerlijk blogje. Misschien ga ik dit idee ook wel een keer gebruiken!

 • Reageer Anke 09/10/2012

  Oh, ik geloof dat ik dan ook een sociaal wrak ben, haha 😉

 • Reageer Dina 09/10/2012

  Hihi sociaal wrak. 😛

 • Reageer Indira 09/10/2012

  Bij “Ik veeg stof in de badkamer altijd met een wc-papier weg. Mag dit?” moest ik aan een theorie-examen denken :’)

 • Reageer Marieke 10/10/2012

  Haha, dat rood staan heb ik ook heel lang gehad. Wilde dat niet opheffen, want dan zou mijn spaarrekening zo hard slinken in een keer. Nu heb ik het weer aardig rechtgetrokken, al heeft dat ff geduurd. 😉

  En ik plas ook in zee, hahaha… 🙂

 • Laat een reactie achter