On the table

12/10/2012 - 9 reacties

De koffietafel dit keer. Die zit vaak onder de troep, zoals u wel ziet. Administratie, sleutels, aanstekers, kaarsen, foldertjes; alles ligt hierop. Zo 1 keer in de zoveel tijd maak ik er een nette stapel van, maar dat is alleen maar uitnodiging voor LOML en mijzelf om er nog meer troep op te gooien.

Ook ben ik erachter gekomen dat LOML en ik teveel boeken hebben. Overal vind je boeken in dit huis: op de bank, op de koffietafel, de 2 eettafels, op de trappen, en mijn nachtkastje is zowat een halve boekenkast geworden.
Heeft iemand misschien leuke tips hoe je mooi boeken kunt uitstallen in huis?
(En ja pippo’s, een boekenkast hebben we al)

Verder hierboven: het boek “The fire starter sessions” van Danielle laPorte, een zwangerschapsboek (natuurlijk), 2 dagboekjes van mij, foldertjes van kraamzorg, een (ontzettend saai) boek van LOML, buikcreme, iets wat ik heb uitgeprint “want dat zou nog weleens handig kunnen zijn” (dit doe ik altijd. Zorgt voor veel meer troep, en is het achteraf handig? Nee), een flesje water, het boekje “Q&A A Day, keukenpapier, de afstandsbediening en roze ijfoon oordopjes (van mijn zusje).

 

Geschreven in het kader van October Photo A Day

 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Sanne 12/10/2012

  Leuk! 🙂 Dat doosje hebben mijn ouders ook! Bizar om het ‘medicijndoosje’ van mijn ouders op jouw tafel te zien ;).

 • Reageer Saskia 12/10/2012

  Nou ben ik benieuwd wat dat ontzettend saaie boek is van LOML…

 • Reageer Madelon 13/10/2012

  Hahaha hier geen boeken. Ik lees e-books. Kan niet tegen allerlei dingen die op de tafel liggen. Mijn tafels moeten het liefst zo leeg mogelijk zijn haha.

 • Reageer manja 13/10/2012

  Q&A a day kende ik niet, nu wel, super leuk zeg! en ben heeeel benieuwd wat jij ervan vind 🙂
  Schrijf je er vaak in?

 • Reageer Daan 13/10/2012

  Volgens mij heb je nooit te veel boeken, maar gewoon te weinig ruimte.

 • Reageer Leonie 14/10/2012

  Een manier waarop je je boeken mooi kan laten zien: http://cdn.publishme.se/cdn/5-2/20882/images/2012/tg_28_50753ba3ddf2b3632f000117.jpg (kwam ik toevallig vandaag tegen bij Lin :))

 • Reageer Foodloveandhappiness 14/10/2012

  haha dat opstapelen doe ik ook! Alleen dan op de eettafel. Zo van: dan is het weer ordelijk… Maar inderdaad: betekent alleen maar weer nieuwe ruimte op de tafel voor nog meer troep. Vandaag misschien maar eens opruimen? (ik beloof niks)

 • Reageer Jennn 15/10/2012

  TE veel boeken? Dat kan niet!

 • Reageer Mendy 15/10/2012

  Ik kwam deze “boekenkast” eens bij Serena’s Beautylab tegen: http://www.beautylab.nl/new-in-design-boekenkast/

 • Laat een reactie achter