Shadow

05/10/2012 - 3 reacties

Ok, ok, ik zie ook geen schaduw nee. Maar echt; toen ik de foto maakte zag ik het wel een beetje.  Maar djiezes Fat Mum Slim, wie verzint er dan ook in hemelsnaam SCHADUW voor een photo a day??!! Doe dan bijvoorbeeld “iets met bladerdeeg”, want ik heb vandaag een heerlijke kippastei gemaakt.
Of doe dan “afscheid nemen”, want ik heb vandaag toch echt eindelijk afscheid van kleine H. genomen. Of “hoe je eruit ziet als je bent nat geregend ” want dan hadden jullie nog een beetje  kunnen lachen vandaag. Of “wat kan je voor 30 euro op de markt kopen”, en dat is best veel namelijk (appels, kiwi’s, bosbessen, bramen, druiven, bananen, turks brood, dipsausjes).
Maar nee. Fat Mum Slim vraagt om een schaduw. Nou, hier dan; een neppe schaduw. Gemaakt toen ik vanmiddag een overheerlijk middagdutje deed. Van maar liefst 2,5 uurtjes. Ik ben de koningin van middagdutjes. Ik slaap iedereen onder de tafel.

Kusjes en een fijn weekend.

In het kader van Photo A Day. 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Tam 05/10/2012

  Dutjes challenge dan, hahahah ik heb vandaag 3 uur gedut:P vervelend voor de mensen vanavond,want ik benne wakkerrr

  Happy weekend

 • Reageer Indira 06/10/2012

  Ik ben ook een meester in dutjes doen!

 • Reageer Madelon 06/10/2012

  Hier ook dutjesliefde 😀

 • Laat een reactie achter