Where you stood

01/10/2012 - 19 reacties

Omdat ik 1) weinig inspiratie heb en 2)bijna aan zit te denken om te stoppen met mijn blog maar 3)jullie ook niet alleen wil laten, ik weet tenslotte ook wel dat jullie gewoon niet zonder mij kunnen en 4)ik heel erg heb genoten van de photo a day challenge van Sigrid, heb ik besloten om mee te doen met de October Photo A Day Challenge. Elke dag een foto, hoe moeilijk kan dat nou zijn jongens. Al dan niet met een leuk verhaaltje erbij; speciaal voor jullie.

Vandaag stond ik overal (bij mijn bureau, bij het kopieerapparaat, bij de kassa van de Jumbo, bij mijn fiets terwijl mijn tas de hele tijd van mijn schouder afviel (natuurlijk), bij mijn voordeur vloekend omdat ik wederom mijn sleutels niet kon vinden), maar ik stond ook bij deze kinderwagen. Want jongens, dat heb je natuurlijk ook nodig als je een kind krijgt. Mijn hart&portemonnee hebben het zowat begeven bij het zien van de prijzen, maar gelukkig is daar Markplaats. Na lang beraad met LOML (en Badu. En Totoro, ook zij hebben stemrecht) en een Excelbestandje waar we keurig bijhouden hoeveel we aan Baltazar (zo noemen we ons kindje nu even, dit is een lang verhaal, maar eigenlijk ook niet, ik leg het later uit) uitgeven; besloten we voor de Bugaboo te gaan. De Bugaboo Cameleon, welteverstaan.
Ow jongens, ik zou een hele Powerpoint presentatie kunnen geven met de kennis die ik nu heb van kinderwagens.

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Elise 01/10/2012

  Ik hoop dat je wel gewoon doorgaat met bloggen πŸ˜€ ik word altijd blij van jouw schrijfsels!

 • Reageer manja 01/10/2012

  leuk, leuk, leuk! photoaday is altijd leuk! πŸ˜€

 • Reageer Sigrid 01/10/2012

  Als jij stopt stop ik ook hoor. En ik ga hard huilen dan. Leuk stukje en wat een gedoe, kinderen! πŸ˜‰ Voel je je al beter dessie?

  O ja. Ik ben zo benieuwd naar je boek. Licht je een tipje van de sluier op? 0:)

 • Reageer Madelon 01/10/2012

  Leve Marktplaats. Ik was met een vriendin shoppen voor haar kiddo en schrok van die kinderwagen prijzen. Je kan er een auto voor kopen, zo idioot. En stoppen, neeeeeeeeeeee!

 • Reageer Maris 01/10/2012

  Haha erg is dat he. Rick en ik gingen, toen ik 10 weken zwanger was, helemaal ontwetend over kinderwagens om 17:30 uur naar de Prenatal toe. Nog met het idee: We zoeken er binnen een half uur wel even een uit. Na een half uur stonden we buiten, met driehonderd (oke beetje overdreven, maar zeker wel 12) boekjes en duizenden opties. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Wij zijn gegaan voor een Mutsy 4 rider Lightweight Active Coffee. Hele mond vol he? Als ik het nu over mocht doen zou ik er 1 op MP kopen. Ze zijn vaak nog zo goed als nieuw, je gebruikt die dingen amper (zeker die reiswieg) en kan alles wassen. Maar ja, dat is achteraf gelul. Toen had ik nesteldrang en moest ik alles in huis hebben, en het beste en nieuw. Dus ik snap je wel! πŸ™‚

 • Reageer blauwesokken 01/10/2012

  Wat leuk deze challenge! Dat zou ik dus eigenlijk ook moeten doen want dat neem ik me al tachtig jaar voor.
  Anyway, ik ben benieuwd naar al je foto’s πŸ™‚
  En Marktplaats is heeeel fijn, nou heb ik nog geen baby enzo maar eigenlijk heeft Marktplaats alles.

 • Reageer Saskia 01/10/2012

  Leukkkk! en wat fijn dat je niet gaat stoppen met bloggen. *hartje!

 • Reageer Daan 01/10/2012

  Zou jammer zijn als je stopt! Je kunt natuurlijk ook gewoon een pauze inlassen. Dan is het niet definitief en kun je wanneer je weer zin, tijd of inspiratie hebt gewoon weer verder.

 • Reageer Tam 01/10/2012

  Smart van je excel bestandje, de prijzen zijn zo onredelijk voor de beebisch πŸ™‚

 • Reageer Eline 01/10/2012

  MP for the win. En fotochallenges trouwens ook. Ik wilde het ook doen, maar nu doet iedereen het al en dan vind ik het niet leuk meer. Ben ik nu gek?

 • Reageer Lisa 01/10/2012

  Neeeeeeee Des nooit stoppen! Als je echt zo inspiratieloos blijft, gewoon voor de rest van je leven dit soort dingen doen, is iedereen blij. Ik ga de challenge ook op m’n blog plaatsen, over een paar dagen zet ik er wel een paar online! πŸ™‚

 • Reageer Saar 02/10/2012

  Jaaaa voor challenges! Ik doe er ook een paar, tegelijk, want…waarom ook niet? πŸ™‚
  Have a great October!

 • Reageer Foodloveandhappiness 02/10/2012

  Stoppen met bloggen? Dat kan niet zomaar he;) Pfff ik geloof je gelijk, gaat een hele wereld voor je open he wanneer je in verwachting bent (en dan heb ik het even niet over de rooskleurige leuke mama dingen, maar alle sh*t die je nodig hebt en het kostenplaatje wat daar aan hangt)

 • Reageer Elise 02/10/2012

  Ja hoo even, als zelfs jouw katten stemrecht hebben wil ik ook wat zeggen: door blijven bloggen jij πŸ™ Ik lees ’t zo graag! ^_^
  On topic: auch, Γ‘lles is duur.

 • Reageer Indira 02/10/2012

  Hahaha je schrijft echt zo grappig!

 • Reageer Anouk 02/10/2012

  Waarom stoppen met bloggen?

 • Reageer Marieke 03/10/2012

  Vriendinnetje van mij is ook zwanger en my God, wat geeft zij veel uit aan dat nog ongeboren kind. Die wagen ook idd, pfff… Ik kijk tegen die tijd mijn ouders af en toe wel lief aan. πŸ˜‰

 • Reageer Marcella 03/10/2012

  Haha, veeeeel plezier met alle spulletjes uitzoeken en kopen!

 • Reageer Hannah Ellens | Photo a day challenge dag 2: Lunchtime 26/06/2014

  […] door Des en omdat ik nu eenmaal dol ben op foto’s maken, heb ik besloten mee te doen aan de October […]

 • Laat een reactie achter