Nadelunch-30 seconds

15/11/2012 - 1 reactie

Ik ben niet alleen opgegroeid met mijn zusje, maar ook met mijn nichtje en neefje. Onze ouders werkten en dropten ons bij opa en oma, die ons naar school brachten. Zo hebben we onze jeugd samen doorgebracht en dat maakt dat we nu een ondoorgrondelijke band met elkaar hebben.

Inmiddels hebben we het druk met onze eigen levens. We wonen samen, we werken en we worden zwanger. Omdat ik inmiddels ook niet meer in dezelfde stad woon als de rest, besloot ik dat het weer eens tijd werd voor een gezellig avondje met z’n allen. Dat wordt bij ons ook wel een eetfestijn genoemd.

Iedereen nam wat te eten mee. Ik slaagde met mijn risotto, zusje maakte een kipsalade, neefje F. deed een dappere poging voor een chocolate fudge-taart en nichtje F. maakte de fudge. Daarbij vroeg ze zich af of ze de bouillon voor de risotto kon gebruiken om chocolade au bain-marie te smelten. We aten, we dronken, we praatten, ze zeiden allemaal hoe dik ik was geworden en we lachten om grapjes, tot het opeens muisstil werd. Het spel 30 Seconds werd namelijk op tafel gezet.

klik hier om verder te lezen.

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Foodloveandhappiness 15/11/2012

    Leuk artikel hoor!

  • Laat een reactie achter