Nadelunch – Jullie zijn helden

22/11/2012 - 1 reactie

Het is alweer bijna december, dus tijd voor Sinterklaas en Kerstmis. Dat is helaas ook de tijd van kerststress.

Ik denk dat het eind oktober was toen mijn collega zuchtte en tegen me zei: “Oh nee hè, het is weer begonnen. Ik kreeg net een sms’je van mijn schoonouders. Of we wel eerste kerstdag bij hen vieren.” Haar schoonouders wonen in Den Haag. Zij woont in Groningen.

hier klikken om verder te lezen.

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Marah 23/11/2012

    Ik heb dat nooit zo begrepen en mijn (gescheiden) ouders ook niet. Als er iemand niet kan; jammer maar helaas. We vieren het soms ook nog wel eens in het weekend voor of na kerst, om het goed te maken. Of we gaan naar een van mijn ouders met oud en nieuw, om het goed te maken. Kerst moet wel leuk blijven natuurlijk!

  • Laat een reactie achter