Salade dressing

08/11/2012 - 9 reacties

Laatst was ik op werk, en moest ik naar de wc. Dat kan gebeuren, is op zich niets nieuws.

Maar toen ik op de wc zat en een beetje om me heen zat te kijken (ook wel; hoe zo lang mogelijk weg te blijven van de werkplek), zag ik opeens een zakje salade dressing op de grond.
Geopend.

Ja echt.
En terwijl ik keek naar dat groene zakje salade dressing vroeg ik me zoveel dingen af. Hoe komt een geopende  zakje salade dressing op de grond in de dameswc?  Niet in een prullenbakje, nee: in een wc-hokje.  Dacht iemand misschien: he nu ik toch hier op de wc zit, laat ik dan meteen even een salade dressing maken. Maar daar heb je dan ook olie voor nodig. Had diegene dan ook meteen een flesje olie mee?
Was er misschien een collega die dacht; oh ik heb zo’n zin in een salade, even naar de wc om een salade dressing te maken.
Of had iemand gewoon heel toevallig een zakje salade dressing in haar broekzak, en was die eruit gevallen en dacht degene die erna naar de wc ging: he een zakje salade dressing: laat ik de inhoud even weggooien en het zakje gewoon hier op de grond laten?

Tien minuten lang zat ik op de wc kijkend naar het geopende zakje salade dressing.  En toen realiseerde ik me dat ik maar weer eens aan het werk moest.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Sharmayne 08/11/2012

  Haha ik denk dat ik precies zo had gereageerd!

 • Reageer Lnnk 08/11/2012

  Geweldig! Ik geloof dat ik daar ook even over na had moeten denken.

 • Reageer Marcella 08/11/2012

  Haha, mooi overdenkmoment daar op die saaie witte wc 😉

 • Reageer Madelon 08/11/2012

  Dat is in ieder geval beter dan de inhoud van de toiletpot op de wcmuur…

 • Reageer Foodloveandhappiness 08/11/2012

  Dat is toch wel 1 van de gekste dingen om op het toilet te vinden!

 • Reageer Sas 09/11/2012

  Haha apart :’)

 • Reageer Haagsleventje 09/11/2012

  echt heel vaag ja….

 • Reageer Tam 09/11/2012

  hahhaha survival kit

 • Reageer Wen. 10/11/2012

  Hee die heb ik ook 😀 maar ik was niet op jouw wc..

 • Laat een reactie achter