Sorry, echt

28/11/2012 - 9 reacties

Aan LOML: sorry dat er weer een bekeuring is binnengekomen. Ik weet niet zeker of ik toen de auto heb gebruikt, maar aangezien dit de zesde bekeuring is en jij dan altijd zegt “Des, let nou op je snelheid”, en ik vervolgens zeg “jaha”, en er niets mee doe, gaan we maar even uit van wel.

Aan Baltazar: sorry dat ik soms nog op mijn buik lig, ik kan anders echt niet in slaap vallen. Maar goed, als je eenmaal bent geboren ga je mij daar zeker ruimschoots mee terugpakken.

Aan de muis van mijn computer: sorry dat ik met mijn vette oliebollen plakvingers aan je zat; ik ga je snel schoonmaken.

Aan de collega die laatst tegen mij praatte; sorry dat ik niet oprecht luisterde. Nou ja; eigenlijk  interesseert me je vakantieverhaal gewoon niet.

Aan mijn bank: sorry dat je onder de kruimels van brood, maïzenakoekjes en cruesli zit.

Aan het meisje die bij de Bagel&Beans werkt: sorry dat ik je niet aankeek bij het afrekenen. Maar goed, jij duurde ook wel erg lang met mijn bestelling. Zo moeilijk moet 1 bagel toscaans en een chai-tea toch niet zijn.

Aan de mensen die ik uit mijn Facebook verwijderd heb; nee ik ga me gewoon niet bij jullie verontschuldigen. Moeten jullie maar niet continue plaatjes van Free Palestina, “like als je dit kindje ook heel zielig vindt”, of 5 youtube clipjes achter elkaar plaatsen.

Zo. Voel me alweer een stuk beter.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Sylvia 28/11/2012

  O jeeh, moet ik me ook zorgen gaan maken als ik een hele rij blogs onder elkaar op Facebook plaats? 😉

 • Reageer Saar 28/11/2012

  Het is weer helemaal duidelijk! 🙂

 • Reageer Sophie 28/11/2012

  Met dat fb-punt kan ik het slechts roerend eens zijn!

 • Reageer Sharmayne 28/11/2012

  Lucht op he haha!

 • Reageer Daan 28/11/2012

  Hhahaa leuk!

 • Reageer Tam 28/11/2012

  bondig

 • Reageer Kinga 29/11/2012

  Herkenbaar, die frustraties tegen facebookvrienden. Bij mij ontvriend ik ze ook direct dan, zo irritant.

 • Reageer Jolien 29/11/2012

  Haha, dat heb je ook weer even rechtgezet!

 • Reageer Indira 29/11/2012

  Hihi. Volgens mij wordt het je allemaal wel vergeven.

 • Laat een reactie achter