Kwestie van visualiseren, jongens

29/12/2012 - 21 reacties

Ik werd vanochtend wakker en had zin om mijn haar te knippen. Of nouja; niet ik, en ook niet echt knippen; maar ik wou gewoon iets anders met mijn haar.
Ik dacht aan een pony. Ik dacht aan wat meer laagjes. Maar toen dacht ik: nee ik wil helemaal mijn haar niet knippen. Ik wil gewoon iets leuks en iets anders met mijn haar.

(even tussendoor: mijn haar zit prachtig deze maanden. Als ik het even zo bescheiden mag zeggen. Β Het is 1 van de pluspunten als je zwanger bent (naast het feit dat je je zwangerschap altijd als excuus kan gebruiken. Nee sorry, ik kan echt niet koken, dat moet jij doen, ik ben zwanger). Ik hoor wel verhalen dat het na de bevalling weer met bosjes uit gaat vallen, maar daar denk ik nog maar even niet aan).

Dus ik dacht: ik wil iets anders met mijn haar, maar ik wil het niet knippen. Toen ging ik 24 kitchen kijken en dansen op dit liedjeΒ , en toen ging ik boodschappen halen. En ik dacht: ik loop gelijk langs de Etos, aangezien ik vanmiddag een verjaardag heb. Blijkt dat daar dus gewoon een Tony&Guy haarstyliste waarbij je je haar gratis kon stylen.

Nah! Is dat niet even toevallig! Ik dacht eerst nog even van: nou zal ik dit wel doen, want ik zag er natuurlijk niet uit (geen make up op enz), maar toen dacht ik later: HELL YEAH dat ik dit wel ga doen! Ik mocht meteen zitten en kreeg wat spraytjes, serumpjes en weet ik veel wat in mijn haar, er werd een krultang doorheen gehaald en huppa:

IMG_20121229_141209 IMG_20121229_141334

 

Wat ik zeggen wil; daarom geloof ik in de wet van de aantrekkingskracht.
En oja; ik heb ook meteen even een doosje Ferrero Rocher gevisualiseerd. 3x raden wat ik nu zit te eten.

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Maris 29/12/2012

  O dat mis ik ook, dat prachtige haar van de zwangerschap. Ik had zoveel glans, een dikke bos en (het belangrijkste) het werd niet snel vet en bleef dagen goed zitten. Gelukkig is het bij mij nooit met bosjes uitgevallen (bij mijn zus wel). Wel moet ik het nu weer iedere dag wassen, omdat er anders iets teveel glans bovenop zit πŸ˜›

 • Reageer Jennifer D. 29/12/2012

  Des, wat kun je toch leuk schrijven!

 • Reageer LailaZ 29/12/2012

  Mooi!! <3

  Ik visualiseer dat ik de oudejaarsloterij heb gewonnen en we met z'n allen naar de bahama's gaan.. Ff afwachten nog.. :p xxx

 • Reageer Ikram 29/12/2012

  Kan er niet over meepraten hihi πŸ™‚ Heb van mezelf zonder zwanger te zijn al dik haar (Lucky me. Behalve dat het niet altijd goed valt, maar kom!) πŸ˜€
  Waar ik wel over kan meepraten zijn die yummy ferrero’s. Maaaaaaarrr euuuuhm Des… Je gaat toch niet dat HELE pak opeten? Toch?! TOCH?! πŸ™‚ Wel onder de mom ‘ik ben zwanger’ dan hΓ© πŸ˜‰

 • Reageer Wen. 29/12/2012

  YAY ^_^

 • Reageer Foodloveandhappiness 29/12/2012

  Ziet er goed uit! En eet smakelijk in de chocolaatjes (zullen wel op zijn nu;) )!

 • Reageer Anni 29/12/2012

  Je ziet er goed uit!
  Ik wil nu ook mijn haar laten doen…

 • Reageer Tam 29/12/2012

  Wauwie, staat super! Ik ben bang dat als ik zwanger wordt mijn haar dikker word maar niet meer,hihihiih πŸ™‚
  Fijn weekend meis.

 • Reageer LNNK 29/12/2012

  Ziet er goed uit hoor! En die chocolaatjes waren vast heerlijk πŸ˜‰

 • Reageer theselfhelphipster 29/12/2012

  I adore you.

 • Reageer Madelon 29/12/2012

  Mooierd!

 • Reageer Femke 29/12/2012

  Wat zit je haar leeeeeuk!
  Ik ga dat visualiseren maar eens uitproberen. In het kader van ‘Visualiseren kun je leren’ visualiseer ik dat ik de Staatsloterij win. Of moet je met dit soort dingen altijd klein beginnen…?

 • Reageer Olga 29/12/2012

  Als je met liefde wat dik krullend haar wilt hebben mag je een deel van mijn haar overnemen. Ik word er soms helemaal gestoord van namelijk πŸ™‚

 • Reageer Wendy 29/12/2012

  Mijn haar is al vrij dik van zichzelf. Ben nu toch wel nieuwsgierig wat dat gaat doen als ik ooit zwanger mag zijn. Nog dikker? Wow..!

 • Reageer Marieke 29/12/2012

  Mooooooi! Enne, ik ga even een Tony’s reep visualiseren.

 • Reageer Jolien 29/12/2012

  Wat toevallig! En mmm Fererro Rochers, wij hebben er ook in huis!

 • Reageer Dina 29/12/2012

  Waarom gebeurt zoiets nou nooit als ik eens iets visualiseer.

 • Reageer Sas 30/12/2012

  Dat was gewoon voorbestemd…

 • Reageer Myrthe 30/12/2012

  Gooooooooooorgeous, mooiste mama in wording op aarde!

 • Reageer Mirthe 30/12/2012

  Ik was vorige week op kraamvisite bij mijn nicht , haar vriend en haar dochtertje van ruim een maand en haar haar was nog steeds prachtig. Waarmee ik dus wil zeggen: er is nog hoop!

 • Reageer Marah 06/01/2013

  Haha geweldig! Staat je goed :D!

 • Laat een reactie achter