HELP MIJ!!

16/01/2013 - 16 reacties

LOML is bijna jarig. Ik ga niet zeggen hoe oud hij wordt, want echt: heel oud. Bejaard zowat.

We hebben al bijna 7 jaar verkering en het is elk jaar een ramp om een kado voor LOML te verzinnen.  Ok, in het begin ging het nog wel. Een boek. Een geurtje.  Cd’s. Maar dan? Wat geef je daarna?

Een boek is nu moeilijk want hij lees bijna nooit meer en heeft een aparte boeksmaak.
Hij heeft genoeg geurtjes en een aparte geurtjessmaak.
Muziek wordt uiteraard gedownload (ssst).
Kleren koop ik al vaak genoeg voor hem.
Sieraden draagt hij niet (de trouwring draagt hij onder lichte dwang van mij).
Concertkaartjes is moeilijk want hij heeft een aparte smaak qua artiesten die hij live wilt zien.
Een weekendje weg vind ik meer voor zoveel jaar verkering.
Horloge draagt hij ook niet.
Portemonnee heeft hij niet.
Tekenspullen heeft hij genoeg.
Er staat nog een leeg Moleskine boekje in de kast die hij vorig jaar heeft gekocht.

Oftewel; het is hopeloos. Als ik LOML vraag wat hij voor zijn verjaardag wil zegt hij iets wat voor mij totaal onbegrijpelijk is namelijk; niets.
“Ik hoef niets”.
NIETS! Ik snap die mensen die niets voor hun verjaardag willen niet zo goed. Ik weet al ruim van te voren wat ik voor mijn verjaardag wil.  Zelfs Badu, die op dezelfde dag jarig als LOML is, weet wat hij wil (hij fluisterde mij in dat hij graag de tonijnblikvoer van Whiskas wil. En een avondje rust van Totoro, maar dat laatste kon ik hem niet beloven).

Maar goed. Ik vroeg een vriend van mij wat tips. Die zei “wat geef je een man die al alles heeft he”.
En toen dacht ik; wel inderdaad. Een man die al zo’n mooie sexy vrouw aan zijn zij heeft, heeft gewoon niets nodig.

 

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Femke 16/01/2013

  Oh men, superlastig! Mannen zijn altijd zo moeilijk. Luc wil ook nooit wat, maar ik probeer het hele jaar door in de gaten te houden wat hij ‘mist’. Van huishoudelijke apparaten, (computer)gadgets, tot muziek(instrumenten). En anders kun je altijd nog een etentje organiseren, een man die alles al heeft kan dat vast op prijs stellen. 😉 Succes!

 • Reageer Fatima 16/01/2013

  Doe hem een ervaring cadeau… zijn van die cadeaubonnen en dan kan hij zelf kiezen wie/wat/waar en hoe.

  Of doe hem een slipcursus cadeau, alle mannelijke leden hier in huis en ik 😀 vinden dat zooooo gaaaaaf!

  Of doe iets in icm met je nieuwe kleine wondertje *liefde*, zoek 2 hoodies (of maak ze zelf) eentje in een babymaat en de andere in je mams maat… nog leuker is om ze te bedrukken met zelf bedachte tekst of gewoon met ‘stoere papa’ en ‘stoere zoon’.

  Of heel eenvoudig.. je kent je man denk ik het best dus geef hem zelfgemaakte waardebonnen met alle dingen die hij zoo leuk vindt. Al was dat maar een bon voor ‘een avondje mijn mond houden’ hahaha.

  Succes
  Soms is ‘niets’ echt ‘niets’ en is een knuffel genoeg.

 • Reageer Sophie 16/01/2013

  Een spel? Mijn vriend en ik zijn gek op bordspellen of spelletjes zoals Munchkin, Agricola, Ben ik…Napoleon of Killer Bunnies. Maar dat moet je wel leuk vinden.

 • Reageer Wen. 16/01/2013

  Geen idee hoe maatschappelijk betrokken hij is.. als hij dat niet is dan moet je de volgende links niet volgen 😉

  http://www.doegoodies.nl/
  https://www.plannederland.nl/webwinkels

 • Reageer Foodloveandhappiness 16/01/2013

  haha dat laatste zal het zijn! Mag je tevreden over zijn dus! Verder: een leuke riem, sjaal? Muts… dat soort dingen vind ik altijd leuk om uit te zoeken:)

 • Reageer Jolien 16/01/2013

  Zo moeilijk, cadeautjes kopen voor mannen!

 • Reageer Amine 16/01/2013

  Koop jezelf een mooi sexy lingerie setje en geef hem dat met een dikke knipoog en een beloftevolle lach

 • Reageer Kim 16/01/2013

  Is er iets dat hij voor in huis zou willen? Kunst/iets voor aan de muur? (bord)Spel? Theaterkaartjes? Andere ‘beleving’, is er iets wat hij nog graag eens wil doen? Parachutespringen, etc., etc.? Bon voor massage?

 • Reageer Daan 16/01/2013

  Ik begrijp het wel. Ik hoef ook nooit iets voor mijn verjaardag!

 • Reageer Dina 17/01/2013

  Lastig is het altijd. Ik geef M. eigenlijk alleen iets als ik iets speciaals tegenkom, waarvan ik denk dat het écht bij hem past.

 • Reageer Nicole 17/01/2013

  Je geeft ‘em toch al een kind!? Kom op, nou! Da’s toch genoeg!

  😉

 • Reageer Renate 17/01/2013

  Haha, ik kan er ook echt niet tegen als mensen zeggen “Ik hoef niets!” (ik moest erg lachen om de reactie van Nicole, precies!)

 • Reageer Marieke 18/01/2013

  Ik heb hetzelfde probleem, elk jaar weer. Ik weet het gewoon echt niet. 🙁 Ik ga even de reacties doorlezen, hopelijk staat daar iets tussen. 😉

 • Reageer Sas 18/01/2013

  Voor mijn vent is het altijd erg makkelijk een cadeau te kopen.
  Iets met voetbal
  Iets met games
  Iets met auto snufjes
  of ik geef hem iets wat hij nodig heeft.. Zoals een ketting die ik kapot heb getrokken *ssssssst dat ga ik hem dit jaar waarschijnlijk geven*

 • Reageer Marcella 20/01/2013

  Altijd lastig. Afgelopen jaar gaf ik hem spullen voor bij zijn nieuwe spiegelreflex want die hij had hij toch nodig. Dus daar kwam ik makkelijk vanaf. Maa dit jaar wordt hij 30 en aangezien hij mij geweldig verrast heeft wil ik ook iets terug doen. Nog 7 maanden om over hét ultieme cadeau na te denken…

 • Reageer Indira 29/01/2013

  Moeilijk he! Als mannen nou vrouwen waren was het makkelijk 😉

 • Laat een reactie achter