Morgen schrijf ik weer verder

13/01/2013 - 12 reacties

Ik weet dat ik gezegd heb dat ik elke dag een stukje zou schrijven, maar ik had helemaal geen tijd vandaag. Ik werd namelijk om 6 uur ’s ochtends wakker omdat ik alleen sliep, en ik kan gewoon absoluut NIET alleen slapen (maar dat wist u wellicht al). Toen heb ik geprobeerd om verder te slapen, maar dat ging niet. Dus ging ik maar naar beneden en 24kitchen kijken. Toen viel ik weer in slaap op de bank, en werd ik rond 9 uur wakker. Toen ging ik weer verder met 24kitchen kijken, heb ik een ontbijtje gemaakt en schreef ik een stukje voor Nadelunch. Toen ging ik heel lang douchen. Toen ging ik naar mijn eigen huis (oja; ik sliep bij mijn ouders), maar ik ging eerst naar de Mcdonalds. Daar heb ik een Mckroket gekocht, ja foei Des, slecht he.  Toen ging ik naar huis en heb ik LOML wat complimenten gegeven omdat hij het hele huis heeft schoongemaakt. Toen hebben we samen Badu gezocht, want die was zich aan het verstoppen; hij is namelijk nog steeds doodsbang voor de stofzuiger. Om er toch maar wat gezonds tegenaan te gooien heb ik een sapje gemaakt van selderij, banaan, sinasappel, soyamelk, komkommer en wat superfoods. Toen ging ik in bad, alweer ja. Daar heb ik 2 uur in gelegen, en toen ging ik een middagdutje doen tot 17:10, om precies te zijn. Toen werd ik een beetje misselijk wakker, dus dronk ik even een water met citroentje. Toen ging ik op bank liggen met LOML en Treme kijken. En toen was het ook alweer 1800 uur, en heb ik een salade gemaakt. En om half 7 gingen we Dagelijkse Kost kijken. En toen ging ik de keuken opruimen, de vaatwasser aandoen, en oja: een toetje gegeten.

Toen ging ik achter mijn laptop zitten. Ik heb een poging gedaan tot het schrijven van 3 stukjes (eentje gaat over wijze lessen, de ander gaat over dat we nog steeds geen naam voor ons kind hebben en eentje gaat over Badu die wellicht depri is), maar het lukte maar niet. En over een half uur begint “van Bihar tot Bangalore” en aangezien ik een grote Jelle BC fan ben moet ik dit natuurlijk wel zien.
En toen schreef ik dus maar dit stukje. Dus ik heb helemaal geen tijd gehad om een leuk stukje voor jullie te schrijven, snappen jullie?
Omdat ik jullie niet helemaal met lege handen wil achterlaten;

20130111_135720

20130110_145126

Badu de zielepoot en Totoro de dorpsgek wensen jullie nog een fijne zondagaaf.

Joe!

 

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Lenneke 13/01/2013

  Een dagje de joker inzetten mag best. 🙂
  Love the kittehs!

 • Reageer Lin 13/01/2013

  wat is dat voor toetje? het ziet er harig uit :/ (sorry)

 • Reageer Daan 13/01/2013

  Hahah ja wat is ’t voor toetje?

 • Reageer LNNK 13/01/2013

  Elke dag een stukje? Respect! Dat soort dingen leg ik mezelf maar niet op, dan weet ik namelijk zeker dat ik ga falen.

 • Reageer Roxanne 13/01/2013

  DESSS daar heb je toch een mooie stukje van gemaakt hoor! En wat een heerlijke beestjes heb je toch.

 • Reageer Linny 14/01/2013

  dat klinkt als een heerlijk luie zondag…. en de katten, lief!!

 • Reageer Sas 14/01/2013

  Awwwwww die poezels… <3

 • Reageer Femke 14/01/2013

  Ik vind Badu en Totoro dus gewoon echt superschattig he.

 • Reageer Indira 14/01/2013

  Ahwww die foto’s

 • Reageer Sanne 15/01/2013

  Wat een ontzettend mooie kittehs <3

 • Reageer Marcella 15/01/2013

  Schattig, die foto’s van je katten!

 • Reageer Marah 21/01/2013

  Zulke mooie kattenbeesten!

 • Laat een reactie achter