Wat zit er in mijn tas

18/01/2013 - 12 reacties

20130118_124934

 

 

In mijn tas zit:

 • het boek Mama Glow (zijn er preggo’s aanwezig? Dit boek is een dikke vette aanrader);
 • (zwangerschaps)dagboekje. Al schrijf ik er vooral al mijn to-do lijstjes in ivm geheugen als een zeef;
 • Monoi de Tahiti van Yves Rocher; een soort van bodyspray zonder alcohol. Ruikt heerlijk zoet en een beetje naar de zomer (en de zomer is mijn nummer 1 seizoen). Sjereentje schreef er ook een stukje over, kijk maar.
 • Een paspoorthouder, alleen zitten daar nu mijn ov chipkaart, wat pasfoto’s en het allereerste bioscoopkaartje van LOML en mij in;
 • Mijn portemonnee met tig pasjes en weinig geld (ik ben het dus zo niet waard om te beroven);
 • Victoria Secrets toilettasje. Hier zit in: haarclipjes, haarelastiekje, spiegeltje, oogpotlood, lipbalm, proefmonstertjes en een armbandje van FollowYourBliss.

Verder vond ik nog in mijn tas een banaan, een appel, een advocado, een bakje met sla, een vork, en de verpakking van koetjesrepen. En wat koekkruimeltjes. Mijn tas zit trouwens altijd vol met kruimeltjes, ben ik de enige hierin??

Ik wil hierbij ook nog een ode aan mijn taf geven. Zo schreef ik al eerder wat voor ramp ik het vind om de perfecte tas te vinden. Nou heb ik die op zich al gezien; ik ben namelijk aan het sparen voor de Balenciaga Motorcycle bag. Of nou ja eigenlijk is LOML ervoor aan het sparen, alleen weet hij het nog niet. Tot die tijd doe ik het met deze goeie vriend; een rugtas van de Accessorize. Mijn zusje en mijn nichtjes lachen mij altijd uit om deze tas. Ze zeggen dat een Gaastra windjack en een pittig kapsel mijn look compleet zou maken.
Ik vind mijn rugtasje juist ontzettend hip. En bovendien; ik loop nu niet met een zere rug en pijnlijke schouders. Dus who’s the winner now.

Om het voor jullie af te sluiten; 1 van mijn lievelingsliedjes

(en word geen baglady, ok lieve meisjes).

Fijn weekend!

ps. ok, ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wel op mijn blog zou zetten, maar ik ga het toch doen, want jullie gaan er vast om lachen (of mij dom vinden, maar dat gaan jullie toch niet tegen mij zeggen, zo lief zijn jullie wel). Ik heb dus HEEL LANG, echt BESCHAMEND LANG, gedacht “wow! Die Armstrong is toch best een bijzondere man. Hij is EN op de maan geweest EN hij is zo goed in wielrennen“.

Nou mij niet uitlachen ok.
(om het compleet te maken: ik zei net tegen LOML dat ik graag het interview tussen Louis Armstrong en Oprah wil zien vanavond).

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Nienke 18/01/2013

  Die tas vind ik eigenlijk best leuk, niets mis mee 🙂 maar die tas van Balenciaga is inderdaad wel errug mooi!

 • Reageer Dewi 18/01/2013

  Je maakt me aan het lachen met je Armstrong. Hihi.

 • Reageer Wen. 18/01/2013

  Ik moest toch echt wel hardop lachen.. maar hee.. *zie je FB*

 • Reageer Elise 18/01/2013

  Jammer, ik had een uitgebreid youtube-filmpje verwacht waarbij je elk make-updingetje close-up in de camera liet zien en je PRECIES vertelde waar het allemaal wel niet goed voor is. Nee hoor, dan een blogje.
  Ik heb overal kruimels zitten. Ook in plekken waarbij ik me afvraag hoe daar ooit eten kwam. Dat klinkt vies.

 • Reageer Sanne 18/01/2013

  Hahahaaha, geweldig van die Armstrongs! Je tas is overigens hartstikke hipster, maar of dat nou zo’n goed ding is ;)…

 • Reageer manja 19/01/2013

  Nou ik wilde je net vragen waar je de tas vandaan hebt! Ik vind hem geweldig 😀

 • Reageer Daan 19/01/2013

  Daarnaast heeft ‘ie onder de naam ‘Louis’ ook nog muziek gemaakt. Jazz, om precies te zijn. 😛

 • Reageer Ayla 19/01/2013

  Haha Des! Ik heb trouwens ook altijd koekkruimels in mijn tas!!! 🙁

 • Reageer Wendy 19/01/2013

  Ik heb/had ook altijd last van kruimels in mijn tas. Maar nu ik eigenlijk nooit meer koekjes o.i.d. mee neem, heb ik er vrijwel geen last meer van. 😉

 • Reageer Sas 20/01/2013

  Haha geweldig stukje weer! <3

 • Reageer blauwesokken 20/01/2013

  Ik vind je tas heel tof! Ik ben al maanden op zoek naar een leuk rugzakje en dan niet een eastpak zegmaar. waarom zit er nou geen Accesoirize in Groningen?
  Leuk om te zien wat er in zit, vooral die koekkruimels zijn interessant

  • Reageer Des 21/01/2013

   vind ik ook altijd het meest interessante

  Laat een reactie achter