Beyonce. Daarom.

05/02/2013 - 23 reacties

tumblr_mho5w7IVGu1rqgjz2o1_1280

Zoals jullie wel weten, en als jullie het niet weten lezen jullie mijn blogs niet goed door: ben ik een superdesuperpuperdeduper fan van Beyonce. En zoals jullie ook wel weten, of jullie hebben onder een steen geleefd, komt Beyonce 22 april naar Nederland.
As vrijdag begint de voorverkoop, dus jullie begrijpen vast wel dat ik dit nu schrijf in een slaapzakje op de stoep voor de ticketservice.

Enfin. Waarom eigenlijk, zouden jullie denken. Waarom zo’n fan van Beyonce. Wat is er zo leuk aan Beyonce, wat is er goed aan haar (dit soort vragen beantwoord ik doorgaans graag met een sarcastisch lachje. Wat is er zo goed aan Messi, vraag ik dan terug aan LOML. Of waarom is Yolanthe zo’n kolerewijf?).
Omdat ik ook niet de beroerdste ben; een paar (van de vele) punten:

 • Alleen Beyonce kan op hoge hakken lopen en sexy blijven en dansjes doen;
 • Ze zweet niet. Nooit. Hoe doet ze dat?
 • In onderbroek op een festival staan, dat kan alleen Beyonce;
 • Is haar huid van satijn? Van goud? Waarom ziet het er zo..zacht uit? Zo mooi. Waar zijn haar cellulites?
 • Draagt ze hier make up? Draagt ze hier geen make up? Ik zie geen verschil!
 • Huilen met uitlopende mascara, maar nog zo mooi;
 • Als ik zo’n ghetto look doe lijk ik op een omhoog gevallen junkie, maar Beyonce niet. Natuurlijk.
 • Zoals in dit filmpje gezegd wordt: zelfs Kim Kardashian wil dolgraag vriendinnen met Beyonce worden. (Bee niet met haar. Kom op zeg);
 • Ja, Beyonce heeft geplaybackt, maar is er iemand die het haar kwalijk neemt? Is er iemand die boos is? Is er iemand die Beyonce niet meer serieus neemt? Niemand. Omdat het Beyonce is;
 • Als Jay Z wilt weten hoe Beyonce er over tig jaren eruit ziet, hoeft hij alleen maar naar haar moeder kijken. Enough said;
 • Zelfs Jay Z wordt verdorie sexy door Beyonce aan zijn zij;
 • omdat ze gewoon zo lekker haarzelf is;
 • omdat ze nooit een kwaad woord heeft, zelfs niet over die 2 omhoog gevallen trutten van de eerste versie (kennen we ze nog? Nee, ik ook niet) van Destiny’s Child die haar gingen aanklagen (THOSE BITCHES!)
 • omdat ze van die coole microfoon moves heeft;
 • omdat ze nooit een fashionblunder heeft. Nooit;
 • omdat ze een net zo’n cool zusje heeft;
 • dit doen Bee&Jay in hun vrije tijd
 • omdat het Beyonce is. Daarom.

ps. een eerdere ode aan Beyonce, schreef ik hier
ps2. omdat ik gisteren niet een stukje schreef, vandaag 2 stukjes. Stay Tuned!
ps3. belangrijk vraagje bij mijn boek-updates. Gaat dat lezen!

Vorige post Volgende post

23 reacties

 • Reageer Eva 05/02/2013

  Ik vind d’r muziek vrij weinig (want, nouja niet helemaal ‘mijn ding’) maar Beyonce zelf kan nooit wat fout doen. Wat een heldin. Wat een topvrouw!

 • Reageer Chantal 05/02/2013

  Haha! Helemaal met je eens. Samen met miss A. Keys zijn ze de most fabulous woman

 • Reageer theselfhelphipster 05/02/2013

  Ik vond Beyonce vroeger ‘wel’ leuk. Haar liedjes sowieso heel tof maar had niet veel met Beyonce als persoon. Na Video Phone was ik echt compleet om. Ik vond die clip ZO vet en ein-de-lijk werd ze wat ruiger in plaats van altijd zo lief en well-behaved. Nu: Alle stukjes documentaire, optredens en clips die ik van haar zie vind ik geweldig en soort van ook inspirerend, op een vreemde manier. Biggest baddest diva, en toch zo lief nog overkomen. En ik werd intens gelukkig van haar Superbowl Performance. Love it.

 • Reageer blauwesokken 05/02/2013

  De muziek van Beyonce is ook niet mijn ding, maar verder ben ik helemaal met je eens! Lijkt me superduperfantastico om naar haar concert te gaan, en dan gewoon omdat het Beyonce is.

  Ik hoop dat je kaartjes weet te scoren!

 • Reageer blauwesokken 05/02/2013

  Oh en over je update over je boek en die twee uitgeverijen Des: ligt jouw vraagprijs dicht bij de vraagprijs die uitgeverij 2 (incl. marketing) vraagt? Zoja, dan zou ik voor uitgeverij 2 gaan.

  Wat is je doel als je boek straks uitgegeven is? Wil je echt dat veel mensen het gaan lezen? Wil je nog meer boeken schrijven? Is (een van) je droomwens om een bekende toffe schrijfster te worden? Dan is marketing en reclame niet verkeerd en als uitgeverij 2 dat voor je doet: hoppaaa!

  Succes met het maken van een keuze!

 • Reageer Linda 05/02/2013

  Ik vind het ook niet normaal dat zij gewoon een trap af kan rennen en dan gewoon normaal zingen. Volgens mij heeft ze superkrachten..

 • Reageer Miss Moneypenny 05/02/2013

  Helemaal mee eens, Des! Behalve deze dan: ‘Zelfs Jay Z wordt verdorie sexy door Beyonce aan zijn zij’. Leuk gevonden hoor, maar eeeej.. ech nie! Wat een slappe hap pap zeg met die babyface.

 • Reageer Inge 05/02/2013

  Whaa, en terwijl ik dit lees, was ik net naar Beyonce aan het luisteren. Wat een stem, wat een vrouw! Ja, ik ben stiekem ook fan 😀

 • Reageer Olga 05/02/2013

  Ik luister alleen soms naar een paar nummers, maar een fan ben ik zeker weten niet.

 • Reageer manja 05/02/2013

  Beyonce, niet mijn ding. Maar wil toch even reageren op je boekjes vraag; ik zou voor de tweede uitgever gaan. Bij amanzon kun je niet met ideal en/of paypal betalen, dat is toch wel een erg grote drempel om dan je boek te kopen, voor mij althans, want ik heb geen cc…

 • Reageer Meiryems 05/02/2013

  BEYONCÉ <3

 • Reageer Femke 05/02/2013

  Ik wil ook van die moves kunnen en er zo uitzien en curves hebben op de juiste plekken. (Want die heeft ze ook.) Die Bee zeg, tjonge. En ik begrijp trouwens niet waarom iedereen zo moeilijk doet over playbacken. Dat deed Britney toch ook altijd? Turn the page.

  Over je boek: ik zou voor de tweede gaan. Die met de goede marketing en bekendere winkels. Want die winkels/sites zijn veel handiger om dingen te bestellen en je kunt op elke mogelijke manier betalen. En daarbij, ik zou zo 17,95 neertellen voor je boek. Ga je dan ook signeersessies doen enzo? Of is dat er weer niet bij inbegrepen?

 • Reageer Annouska 05/02/2013

  Leuk blogje. Ik ben zelf niet zo fan van haar, maar ik moet zeggen tijdens de SuperBowl rockte ze wel ffe kei hard het dak eraf. Dat vond ik zo gaaf om te zien. 😀

 • Reageer Ankie 05/02/2013

  Die laatste foto! Zij heeft ook een bruine labrador! Voel me zo connected nu met haar :’)

 • Reageer Eline 05/02/2013

  Ik vind haar geweldig en ga ook mijn uiterste best doen om kaartjes te bemachtigen!

 • Reageer Elise 05/02/2013

  Ze is wel echt zó ontzettend góéd live!

 • Reageer Daan 05/02/2013

  Ze ziet er prima uit. De muziek heb ik verder weinig mee 😀

 • Reageer Wendy 05/02/2013

  Ik zou ook wel naar haar concert willen, maar ik ben dan weer niet zo’n groot fan dat ik in een slaapzak voor de deur lig. Als ze niet mega snel zijn uitverkocht, dan ga ik. En anders: pech.

 • Reageer Sas 06/02/2013

  Leuk stukje! Ik vind haar muziek wel leuk maar echt ‘fan’ ben ik niet 🙂

 • Reageer Jolien 07/02/2013

  Ze komt ook naar Antwerpen. Ik wil wel gaan, maar ik vind het iets te duur…

 • Reageer manja 08/02/2013

  Ik zag deze foto en moest aan dit stukje denken: http://9gag.com/gag/6519602

 • Laat een reactie achter