En het is nog niet eens 12 uur ’s middags!

02/02/2013 - 25 reacties

– Ok, stel ik ben een transportbedrijf. Ik breng goederen bij mensen thuis. Dat doe ik in 1 stad. Ik zou dan eerst kijken: welk adres is het verste van mijn bedrijf af. Dan ga ik daar eerst heen. Ik zou ongeveer een half uur rekenen voor erheen reizen, en een half uur voor het uitladen en brengen van de goederen. Dus stel: ik begin om 10 uur ’s ochtends. Dan zou ik binnen 1 uur bij het volgende adres zijn. Dan zou ik dus kunnen zeggen tegen adres B: ik ben om 11 uur bij u.
IK SNAP DAAROM NIET WAAROM IKEA DOODLEUK ZEGT: WIJ KOMEN TUSSEN HALF 1 EN HALF 4!!11!!!!!. WAAROM BEDRIJVEN, WAAROM DOEN JULLIE DIT ONS, DE MENSHEID, ELKE KEER AAN!! (Ik schreef er eerder stukjes over, kijk maar hier en hier)

– we gingen net naar de Babydump. Voor een Maxicosi. Ik blijf een tijdje kijken naar de autostoeltjes, ik hoop dat een verkoopmedewerker ziet dat ik graag geholpen word, dat gebeurt al niet, dus ga ik maar naar een verkoopmedewerker en kom ik met vragen:  wat is de beste Maxicosi, waar zit het prijsverschil in, zitten er ook adapters bij? En dat zo’n verkoopmedewerkerTJE dan zegt: oei, dat weet ik niet zo goed. En vervolgens naar haar collega roept: RAMONA, KAN JIJ EVEN HELPEN? En dat Ramona dan doodleuk door de winkel roept: NEE IK DOE VANDAAG NIET DE AUTOZITJES HOOR!!
HAAAT!!

– ook haat aan langzame kassamedewerkers. Scannen, afrekenen, inpakken. Dat kan binnen 5 minuten. Niet binnen 10. Of binnen een kwartier. En als je het inpakt, dan hoef je er niet een gezicht bij te doen alsof het een kado is voor de koningin haarzelf. Het is voor een BABY. EEN BABY KAN NOG NIET EENS ZELF UITPAKKEN.

– mensen die midden in een gangpad staan. Op een zaterdag. WAAROM DOEN JULLIE DIT!! WAAROM GAAN JULLIE NIET AAN DE KANT!

Om het toch positief voor jullie af te sluiten (zo ben ik ook wel weer): dit is het allerlekkerste toetje ever.

Vorige post Volgende post

25 reacties

 • Reageer Daan 02/02/2013

  Deze reactie bereikt u tussen 13:00 en 23:00.

 • Reageer Chantal 02/02/2013

  Hahaha Oh my! Echt die kassa medewerksters inderdaad. Welke dag dan ook, ik heb er genoeg mee gemaakt die doen alsof ik alle tijd heb. Dat zij hun werk niks vinden, prima. Maar prop een doos peper in je reet en ga! En nee, het excuus dat ze geen peper hebben voldoet niet. Het is een supermarkt.

  En die mensen die midden in het pad blijven staan. SLAAN! Je komt ze overal tegen en ik heb altijd zin om ze te slaan of te schoppen.
  Doe ik dan weer niet hoor.

  • Reageer Des 02/02/2013

   ik ga er wel altijd heel agressief langs, en dan stoot ik “per ongeluk” nog even mijn tas tegen ze aan

 • Reageer Eva 02/02/2013

  Sowieso, ik vind dat winkels moeten stoppen met het aannemen van mensen die niet in hun kopers doelgroep passen. Zo staat er bij de Ulla Popken (stevige/dikke mensen winkel) in Arnhem standaard een groepje werknemers die zelf TOTAAL niet die grote maten-kleding nodig hebben. GA WEG!
  En zo moeten dus in babywinkels alleen mensen staan die zelf ook babies hebben of twintig cursussen hebben gevolgd over Maxicosi’s.

  • Reageer Des 02/02/2013

   jij begrijpt mij zo goed Eva. Ik vind zelf: 21 cursussen.

 • Reageer Wen. 02/02/2013

  Ik was al bang dat je in de negativiteit bleef hangen, maar nee! 😀

 • Reageer PJ - Nombelina 02/02/2013

  Nog erger mensen die in een gangpad stil blijven staan, omdat ze staan te kletsen! Of lopen door een winkelstraat en degene die voor je loopt die ineens stil gaat staan. >:(.

 • Reageer Lin 02/02/2013

  Mensen die niet doorlopen bij een ROLTRAP. Serieus. Ik kan niet over je Hern vliegen ofzo?!

 • Reageer Anke 02/02/2013

  Haha, dat inpakken, ik wil het het liefst wel mooi doen, maar als het dan kindercadeautjes zijn en het gaat even niet zo netjes dan denk ik inderdaad ook altijd maar “boeien, dat zien ze toch niet” :p

 • Reageer Femke 02/02/2013

  Ooooh herkenbaar. Net nog in de Appie. Mensen die hand-in-hand lopen MIDDEN in het gangpad. En dat ze verwachten dat ik me dan tegen de soepblikken aandruk zodat zij vooral LANGZAAM kunnen doorslenteren. Sodemieter op, denk ik dan.

  OF-OF-OF!!! Iemand die met zijn HELE winkelwagentje voor het groenteschap uitgebreid staat te kijken. Zodat je dus helemaal nergens bij kunt. En maar uitgebreid nadenken wat ze gaan eten vanavond.

  Dit lucht wel op.

 • Reageer Wendy 02/02/2013

  Mensen die midden in de winkel/ het gangpad stil gaan staan zijn echt vreselijk. Vandaag kwam ik er weer één tegen, gehurkt op de grond MET een verkoopmedewerkster naast haar. Opzoek naar het beste haarproduct. Ondertussen kon ik er dus met geen mogelijkheid langs. En echt wel dat ze door had dat ik er stond. Ze heeft me aangekeken. Dus wurmde ik me tussen haar en de stelling aan de andere kant door. Ik stootte tegen haar achterwerk. Ik hoop dat ze met haar neus tegen de stelling is gevallen.

  • Reageer Des 03/02/2013

   hahaha, zou ik ook doen. zou ik ook gewoon doen ja!

 • Reageer Lyanne 02/02/2013

  Hahaha zo herkenbaar! Ik heb zelf bij de Hema in mijn jonge jaren gewerkt en was een kei in snel afrekenen. Dus als ik dan zie dat ze bijvoorbeeld bij de Starbucks er een kwartier over doen om een kop koffie af te rekenen… Tja, daar word ik dus ook niet blij van!

  • Reageer Des 03/02/2013

   omg, een kwartier! klopt ja!!

 • Reageer Marcella 02/02/2013

  Mensen die midden in de winkelstraat bukken om hun veters te strikken. Loop jij daar bijna opeens tegen een Kont op :-/

  • Reageer Des 03/02/2013

   ik loop gewoon door. Dan moet je maar niet zomaar stoppen hoor.

 • Reageer Indira 02/02/2013

  Dit was vast een hele opluchting om te schrijven 😉

 • Reageer Olga 02/02/2013

  Mensen die met hun fiets aan de hand op de markt lopen en dan midden in het pad stilstaan om met iemand met een rollator bij de hand te gaan praten.. Er-ge-nis.

  • Reageer Des 03/02/2013

   JA!! OP DE ZATERDAGMIDDAG VOORAL/!

 • Reageer Annouska 02/02/2013

  Aaaah dat zijn echt van die momenten dat je je haren uit je hoofd wil trekken zucht. Verschrikkelijk!

 • Reageer LNNK 02/02/2013

  Zo.. nu weer opgelucht? Wat denk van mensen die op de weg het begrip ‘ritsen’ niet kennen. Nee je er vooral niet tussen laten, stel je voor zeg!

 • Reageer Nathalie 02/02/2013

  Haha 🙂
  Te langzame kassamedewerkers vind ik irritant, maar te snelle ook!
  Ben je klaar met je rondje albert heijn, volle kar naar de kassa en hoera het is niet druk dus je kan zo alles op de band gaan leggen. Omdat je een bomvolle kar heb duurt het wel eventjes voordat je die leeggegraaid hebt maar nee hoor, vanaf het moment dat item 1 de band heeft geraakt begint de band te lopen en gaat het *piep-piep-piep*. Ook al ziet de kassamedewerker dat ik niet zo snel kan uitladen gaat dit gewoon verder waardoor al mijn waren uiteindelijk op een grote hoop achter op de band liggen en de volgende persoon zwaar geirriteerd moet wachten tot ik dan ook nog alles in de zakken gestopt hebt. Zucht…

 • Reageer Ikram 03/02/2013

  Njam! Dat toetje ziet er inderdaad yuuuuuummmmy uit 😀 Zeg euhmmmmm ka het zijn dat ik niet op iemands reactie kan reply’en :/ Heb namelijk al meerdere keren geprobeerd, maar lukt me niet :s Krijg een wit scherm…

  • Reageer Des 05/02/2013

   ach lieverd, dat heb ik ook. ik weet echt niet waar het aan ligt.

 • Reageer Leonella 03/02/2013

  Oeh, dat toetje! Daar wil ik wel de hele maand ongesteld voor zijn, ziet er superlekker uit.

  Waar ik niet tegen kan is chagrijnige medewerkers. Bij welke winkel dan ook. Dat hele blije hoeft van mij ook niet, maar als ze een chagrijnige kop hebben… Vooral in de supermarkt, van die kauwgomkauwende trutjes die daar alleen maar zitten zodat ze ’s avonds hun hele loon in de discotheek kunnen uitgeven aan alcohol.

  Gelukkig zijn er ook hele leuke kassières.

 • Laat een reactie achter