Dit is een stukje met 3 foto’s.

25/03/2013 - 10 reacties

20130324_114415

Zo ziet tegenwoordig de eettafel eruit. Ik hoop nu heel erg dat ik reacties krijg in de trant van “nou Des, noem je dit slordig, dan moet je mijn eettafel eens zien!”. ย Ik vind dit namelijk heel erg slordig voor mij doen. En ik kan er eigenlijk absoluut niet tegen. Ik hou van stapeltjes enzo. Alleen is de nu de plek waar alles gedumpt wordt. Post, kaartjes, flesjes, kleertjes, handcreme, make up, mijn tas, fruit, notiteboekjes en oja: tussen die rommel in probeer ik ook nog eens wat stukjes te schrijven. ย Eigenlijk zou ik de tafel moeten opruimen maar ik verzin elke keer wel een betere reden om te doen. Bijvoorbeeld Homeland kijken.

20130324_104508

Dit heb ik laatst ontbeten. Wrap met roerei ertussen. Ideetje van Sjereentje. Ik ben dus nog steeds heel goed bezig met gezond eten, al zeg ik het zelf. Elke dag een zelfgemaakt sapje met superfoods, salades en groentes. En ok ik geef toe: tussendoor een broodje met een dikke laag Nutella. Moet kunnen.

20130322_170138

Laatst vroeg iemand “en hoe vinden je ouders het om opa en oma te worden”. Toen zei ik: “ik denk dat mijn vader nog gelukkiger is dan toen wij werden geboren”. Dat was een grapje, maar ik besef steeds meer dat het weleens de waarheid kan zijn. Mijn ouders zijn GEK op kleine A. En waar mijn moeder nog enigszins haar enthousiasme kan temperen, kan mijn vader hem niet loslaten. Die moet hem vasthouden, zijn wangetjes knijpen, en als kleine A op bed ligt kan hij urenlang naar de babyfoon kijken. Hij heeft inmiddels ook een spaarrekening voor kleine A. geopend.Ik heb kleine A. gevraagd of ik wat van em mag lenen, en hij zei brabbelde van ja.
Mijn vader wilt alleen nog geen voorschot geven (“nee Des, dan had je maar zelf moeten sparen”).

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Sylvia 25/03/2013

  Haha, ze zeggen toch altijd dat er niets zo mooi is op de wereld als het krijgen van kleinkinderen? ๐Ÿ˜‰ En dit is gedeeltelijk om je gerust te stellen en gedeeltelijk gewoon heel erg waar: mijn eettafel is nog veel rommeliger ๐Ÿ˜› Maar het dient ook tegelijkertijd als studieplek en dikke boeken en wettenbundels nemen nu eenmaal veel ruimte in ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Femke 25/03/2013

  Nou Des, moet je mijn salontafel eens zien. Nee doe maar niet trouwens, schaam me dood want dat kan echt niet. Goed dat je erover begint, ga het meteen opruimen EN schoonmaken met een echt doekje.

  En wat lief dat je ouders een spaarrekening voor hem hebben geopend!

 • Reageer Robin 25/03/2013

  Dat is dus een beetje raar he naar de babyfoon kijken. Was ik even vergeten dat je zo een big brotherachtige had

 • Reageer Indira 25/03/2013

  Haha! Jouw ouders lijken me altijd zo leuk!

 • Reageer Marcella 25/03/2013

  Schattig stukje. Lief om naar de babyfoon te kijken. En goed bezig jij, met gezond eten!

 • Reageer Dina 25/03/2013

  Een broodje met een dikke laag nutella mag altijd!

 • Reageer Maris 25/03/2013

  Hihi ik hou van jouw vader!

 • Reageer Marah 26/03/2013

  Onze eettafel is ook zo’n verzamelhoek van spullen die we ‘even’ kwijt moeten. Er staat nu zelfs een hamsterkooi omdat we in de woonkamer ruimte nodig hadden voor de verjaardag van mijn vriend een week geleden.

 • Reageer Daan 26/03/2013

  Dit is inderdaad een stuk met drie foto’s ๐Ÿ˜›

 • Reageer Elise 26/03/2013

  Ha Des, die tafel lijkt sprekend op onze eettafel ๐Ÿ™‚ ik vind het eigenlijk wel een gezellige uitstraling hebben, zo’n huis waarin echt geleefd wordt ๐Ÿ™‚ ahum, en je zou het bureau boven op de studeerkamer bij ons eens moeten zien ๐Ÿ˜› daaraan kun je niet studeren, daarom zitten we altijd in de woonkamer. En eten doen we het liefst op de bank terwijl we tv-series kijken op de laptop.

 • Laat een reactie achter