Een leuk liedje en een stukje wat bijna niet over babies gaat

06/03/2013 - 11 reacties

Afgelopen weekend keken LOML en ik naar de prachtfilm Silver Linings Playbook. Ik ben nu een beetje verliefd op Jennifer Lawrence maar nog meer op Bradley Cooper.

Soms hoor ik liedjes en dan raak ik daar helemaal verslaafd aan. Dat heeft niet eens te maken met alleen de tekst, maar ook met het melodietje of een bepaalde herinnering die ik eraan heb. Dit liedje hoorde ik in de film en ik kan niet stoppen met luisteren.

Lekker weertje koekepeertje he jongens! Gisteren en vandaag ben ik eerst heerlijk gaan hardlopen, vervolgens ben ik naar de stad gegaan om wat planten te kopen voor op ons dakterras (dit lieve menschen, is een natuurlijk een grap.  Gisteren en vandaag heb ik me louter bezig gehouden met poepluiers)

Zal ik deze trui kopen: ja of nee.

Wat betreft de updates van mijn boek: die is er niet.

Ik ben wel erg trots op mezelf dat ik nog steeds Zeer Gezond aan het eten ben, al zeg ik het zelf. Toen ik een week in het ziekenhuis verbleef kreeg ik een pas waar ik GRATIS 3x per dag in de kantine van het ziekenhuis mocht eten. U snapt waarschijnlijk wel dat ik daar flink gebruik van heb gemaakt.

Dit zijn eigenlijk alle updates die ik kan bedenken. Sinds Adam thuis is bestaan mijn dagen voornamelijk uit voeding geven, poepluiers verschonen, in slaap wiegen, zelf eten/drinken/douchen/aankleden (dat laatste wil ik weleens vergeten, waardoor ik opeens in alleen onderbroek in de woonkamer sta), en bijslapen. En guess what: i’m fucking enjoying it.

 

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Dina 06/03/2013

  Koop die trui maar Des, het wordt weer koud na het weekend!

 • Reageer Marieke 06/03/2013

  Ik voel me echt superblond nu.
  Ik dacht echt: “Wow, Des is nu al weer aan het hardlopen”.
  En dat dat al zo snel gewoon weer kan enzo.
  Wow zeg. Maar gewoon lekker met Adam knuffelen, ook wow.
  Geniet lekker van je kleine man. 😀
  Het hardlopen komt ook wel weer. Ik zie ook wel vaak vrouwen hardlopen achter een wandelwagen, waarbij de wandelwagen gebruikt wordt als een rollator waarachter hard gerend wordt. Maar dat is misschien meer iets voor als Adam wat ouder wordt.
  Niet om te zeggen dat je dat nodig hebt, I’m sure you look fine. Niet dat ik je echt ken ofzo, maar ik lurk al zo’n tijd. Heb bijna t gevoel dat ik je ken haha!

  Enne leuk je stukjes!

 • Reageer manja 06/03/2013

  aahhh silver lining playbook zooooo moooi, ik heb hem net gezien en ben nog steeds zo blij van de film, ga met een glimlach op mijn gezicht slapen

 • Reageer Fatima 07/03/2013

  Ik voelde mij meteen SLECHT toen ik las dat je al ging hardlopen en ik op mijn luie kont zit te niksen en dat terwijl jij bevallen bent en mijn buik zwanger lijkt -_- ..

  Maar gelukkig je was aan het knuffelen 😉

 • Reageer Sas 07/03/2013

  Enjoy!

 • Reageer Eva 07/03/2013

  Oh wauw, nu al weer aan het hardlopen. Stoer!
  En Silverlinings Playbook is de bomb! Wat een geweldige film zeg en Jennifer Lawrence en haar zwarte haar hebben ook een klein plekje verovert in mijn hart als girl crush.

 • Reageer Kim 07/03/2013

  De trui: kopen. Je ziet meteen dat het het soort trui is die fucking lekker zit. Kan je die mooi in de woonkamer leggen voor als je alleen in je onderbroek staat.

 • Reageer Mirthe 08/03/2013

  Meeeh, ik hou zelf niet zo van kindertruien voor volwassen vrouwen. Maar als jij er blij van wordt, ja!! Doen.

 • Reageer Wen. 08/03/2013

  Trui nee bah, te duur voor een bahhe trui. Tenzij jij er gelukkig van wordt 😛
  LOL at je onderbroek en hardlopen-grapje

 • Reageer Marieke 09/03/2013

  Heel goed dat je zo aan het genieten bent. Dat heb je verdiend!

 • Reageer Marcella 10/03/2013

  Geniet van je rust. En van je kleine en grote man!

 • Laat een reactie achter