Een tas; ook zoiets.

20/03/2013 - 10 reacties

Ik vind dat een vrouw een paar Belangrijke Dingen in haar bezit moet hebben:

– een goed paar hoerelaarzen (lang, zwart met een hak eronder. Een beetje zoals deze. Je kunt veel zeggen over hoerelaarzen, maar ze staan wel overal goed bij);
– een goed paar sneakers, gewoon voor de gewoon;
– een gekleurd jurkje (nee, geen LBD. Iedereen heeft al een LBD. Ga jij nou maar gewoon voor een gekleurd jurkje. Passen die hoerelaarzen ook mooi onder);
– een goede tas.

Nou had ik al verteld dat ik een guitig rugzakje heb. Heel leuk, maar niet handig als je eenmaal mama bent. Als je mama bent sleep je wel meer mee dan een notitieboekje en een make up tasje. Er moet nu ook een luier mee, een extra luier,een rompertje, een extra rompertje, billendoekjes, een hydrofiele luier, een speen, een flesje, en een knuffel. Oh, en een slabbertje. En oja: sokjes, want kleine A. raakt continue zijn sokjes kwijt. Dit past allemaal dus niet meer in mijn guitige rugtasje. Dus zocht ik een goede grote tas.

De zwangerschapsindustrie doet het best aardig maar er zijn 2 dingen wat nog beter kan namelijk; zwangerschapskleding en luiertassen.

Luiertassen zijn de meest lelijke dingen die er bestaan. Helemaal volgens de Nederlandse markt: lekker pittig (want felle kleurtjes) en handig (want van die leuke vakjes).  Als het maar pittig en handig is, moet de luiertasindustrie denken, want stel je voor dat een moeder er nog een beetje mooi bij wilt lopen.

Ik doe daar dus mooi niet aan mee. Het duurde 2 dagen maar ik heb hem gevonden. Geen luiertas, maar gewoon een mooie goede tas. Groot, handig, stoer en tijdloos: de Manhattan Cowboysbag.
Jaja, we vergeten voor het gemak maar even dat ie 190 euro kost (ik heb volgens mij nog nooit zoveel uitgegeven), maar toch.

20130320_222904 (1)

 

En ach; anders nemen LOML en ik gewoon nog een stel kids erbij. Haal ik die 190 er zo uit.
(ik weet ook niet waar dat op slaat, ik zeg maar wat).

 

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Roxanne 21/03/2013

  Ik hartje Cowboysbag! <3

 • Reageer Wonderlein 21/03/2013

  Gehe! Truuuee! De meeste luiertassen zijn lekker vel gekleurd met een kek bloemenprintje ; ) Dus goede keus je cowboysbag! jooe..

 • Reageer Latina92 21/03/2013

  wauw dies mooi! en ziet er toch handig uit hahaha. en tsja die dingen van die grote uitgaven…. als je t eenmaal hebt uitgegeven mis je het geld niet meer (hopelijk) en dan gebruik je die tas zovaak dat je het niet eens meer weet dat ie zo duur was.en je kan m ook gebruiken als kleine A. grote A. wordt, als normale tas, toch ?:)

 • Reageer Rosanneke 21/03/2013

  Nou hoor…niet alle luiertassen zijn lilluk hoor! Check die van mij: http://www.bol.com/nl/p/little-company-black-label-soft-leather-look-bag-luiertas-taupe/9200000009417350/.
  En die guitige hanger heb ik er natuurlijk meteen vanaf gesloopt 😉

  • Reageer Des 21/03/2013

   oh die valt eigenlijk best wel mee inderdaad!Leuk!

 • Reageer Olga 21/03/2013

  Trendy en verantwoord.

 • Reageer annouska 21/03/2013

  Das euhh een flink bedrag voor een tas haha..

 • Reageer Wen. 22/03/2013

  Stylish, stoer en kan overal bij die tas. En erg functioneel dus ik keur m goed ^_^ (afgezien van t overduidelijke feit dat ie van leer is dan ;)) Leuke tekst op de doos ook :))

 • Reageer Marieke 23/03/2013

  Ohh ik vind luiertassen ook altijd zo lelijk. Veel te blij! Deze is echt heel mooi zeg, goeie aankoop. Die is de prijs dubbel en dwars waard, want ook als kleine A. niet meer zo heel klein is, kun je ‘m ook ‘gewoon’ gebruiken!

 • Reageer Marah 26/03/2013

  Hele mooie tas! Ik vind de “hippe” luiertassen echt helemaal niks. Mijn collega/vriendin (met peuterkind) heeft gewoon een gigantische tas die ze daarvoor gebruikt. Raakt wel alles kwijt (want: geen handige vakjes), maar in ieder geval fashionable.

 • Laat een reactie achter