Ik woon met 2 holbewoners

22/03/2013 - 11 reacties

LOML is de mooiste man van de wereld, laat dat duidelijk zijn voordat ik dit stukje verder schrijf.

Met zijn donkere ogen, zijn krulletjes en zijn lange krullende wimpers, zwijmelzwijmelzwijmelkotsie.

Wat ik vooral leuk van hem vind, afgezien van zijn semi-leuke grapjes en dat hij altijd de tank vol gooit als hij weet dat ik de auto wil gebruiken, is dat het hem geen bal uitmaakt hoe hij eruit ziet. Kijk, daar houd ik nou van. Voor mij geen mooiboy die langer dan ik voor de spiegel staat en die perse Prada schoenen van die en die lijn wilt die voor 500 euro te koop zijn via internet. Geef mij maar een beetje een slonsy nerdje, die geen idee heeft hoe leuk hij eigenlijk is, en die maar wat bij elkaar zoekt als hij de deur uitgaat.

Ok, dat doet LOML heust niet hoor. Hij moet in pak naar werk bijvoorbeeld. Gelukkig. Voor mij, maar ook voor hem. Want voor de rest is zijn stijl een beetje..tja. Gewoon. Lekker simpel. Een trui, een spijkerbroek en sneakers, klaar. Helemaal niets mis mee, echt niet. Alleen soms..nou ja..soms..zie ik weer eens een spaghetti vlek in zijn trui. Of zie ik dat zijn nieuwe Allstars na 1  dag al vies zijn. Of zie ik dat zijn Hugo Boss shirtjes (ja die krijgt hij dan kado he) helemaal uitgerekt zijn. Omdat hij erin slaapt. Slapen. In je Hugo Boss shirtjes. En in zijn witte Adidas jasje zit nou al maanden een chocolade vlek en toch blijft hij hem dragen.

Maar goed.
Dan kijk ik naar kleine A. Die loopt (of nou ja..loopt) nu al 2 dagen in een rompertje waar spuugvlekken in zit.
En dan denk ik:  hij heeft het niet van een vreemde.

 

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Lisa 22/03/2013

  Hahaha, die A. toch ook. Dat moet je hem wel afleren hoor Des!!!

 • Reageer Taja 22/03/2013

  Hahaha lol hilarisch!!!

 • Reageer Vilmar 22/03/2013

  Like father, like son.

  Des waar blijft de Google+ share knop. Kan ik makkelijker delen.

  • Reageer Des 24/03/2013

   Vilmar, wordt aan gewerkt, moment

 • Reageer LNNK 22/03/2013

  Gewoon snel in het wasmachine stoppen als hij niet kijkt 😉

 • Reageer annouska 22/03/2013

  A al 2 dagen in een rompertje met een vlek, ben ik dan de enige die denkt; waarom heeft ze de volgende dag niet een nieuwe aangekregen? 😛

 • Reageer Marieke 23/03/2013

  Hahahaha geweldig!

 • Reageer Femke 25/03/2013

  Hahahahaha! Naw, ik vind het toch ook wel gemus. 😉

  Wel fijn, zo’n vent die het weinig uitmaakt hoe hij er uit ziet (behalve voor werk).
  Ik heb er ook zo eentje aan de haak geslagen, vet fijn!

 • Reageer Sas 25/03/2013

  Oh GEWELDIG weer hoe je dit omschrijft :’)

  😀

 • Reageer Marah 26/03/2013

  Vlekkenbrigade!

 • Reageer Indira 26/03/2013

  Hihihi! Leer het hem maar vroeg aan, dan is er voor A. in ieder geval nog hoop 😉

 • Laat een reactie achter