Mijn geheugen is een zeef (wat voor dag is het nou vandaag)

17/03/2013 - 11 reacties

Aan mijn vriendin R. die ik soms 1 dag niet spreek (komt bijna nooit voor): sorry.
En ook sorry dat als ik je wel spreek het 9 van de 10x weer over kleine A. gaat (ik ga niet zo’n vriendin worden; beloofd).

Aan Nuon: sorry dat ik nog steeds niet de meting voor de jaarafrekening heb doorgegeven. Ik ga het nu meteen doen. Nee straks, want ik moet zo eerst kleine A. in bad doen. Daarna. Beloofd.

Aan het mannetje wat langs kwam om de scheur in de muur te kitten: sorry dat ik opendeed in badjas maar dat is voornamelijk het kledingstuk wat ik aan heb de laatste dagen.

Aan LOML: sorry dat ik nog steeds geen koffie heb gehaald, ik ben het vergeten. Zoals ik zoveel dingen vergeet de laatste tijd. Maar jij bent laatst ook onze trouwdag vergeten, dus call it even?

Aan Totoro: sorry dat ik niet het muisje-gooi-spel met je speel. Maar jij komt elke keer met het muisje zodra kleine A.een flesje krijgt. Ik geef je snel aandacht. Kuskus

Aan Badu: sorry dat ik Totoro ooit in huis heb gehaald.

Aan mijn kleine neefje C: sorry dat ik niet op je verjaardag kwam. Kadootje komt snel (en sorry: hoe oud ben je ook nog weer geworden?)

Aan Criminal Minds: sorry dat ik steeds maar met een half oog kijk. Wat is er nou met Reid aan de hand?

Aan iedereen die kaartjes heeft gestuurd: bedankt! Ze staan bijna allemaal op de koelkast/magneetbord. Sorry dat ik niet iedereen persoonlijk kan bedanken, maar jullie zijn echt allemaal schatjes. Kuskusknuffel!!

ps: wat ik me nog afvroeg. Ben ik de enige die in het donker nooit meteen de oplader meteen in het stopcontact kan stoppen? Terwijl; hoe moeilijk kan het nou zijn?!!!

 

 

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Anouk 17/03/2013

  Ik zou zelfs de oplader in het donker niet vinden. Het kan dus erger. (PS, ik vind jouw manier van schrijven zo zo fijn.)

 • Reageer Maris 17/03/2013

  Dat hoort bij het zwanger zijn en ontzwangeren. Duurt nog wel een paar maanden voordat je geheugen weer wat beter wordt. ๐Ÿ™‚

 • Reageer LNNK 17/03/2013

  Ik krijg met vol tl-licht de oplader er al niet in een keer in.. moet je nagaan ๐Ÿ˜‰
  Vergeetachtigheid hoort erbij toch? Ik zou gewoon nog even gebruik maken van dat excuus ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Sylvia 17/03/2013

  Jullie trouwdag vergeten?? Dan mag LOML mooi de meting voor de jaarrekening aan Nuon doorgeven zou ik zeggen ;P

 • Reageer Rianne 17/03/2013

  Dat komt wel weer goed. Het heeft even de tijd nodig.

 • Reageer vriendin R. 17/03/2013

  Geen sorry babe. Ook al spreken we elkaar niet elke dag, toch hebben we altijd contact , in every way! Love you momma

 • Reageer Eva 17/03/2013

  Ik ben de laatste tijd een gigantische chaoot. En dat terwijl ik bekend sta om mijn geordendheid (is dat een woord?) en strakke agenda. Misschien goed om het eens te laten vieren maar ik word er knetter gek van!

 • Reageer Lyanne 18/03/2013

  Ik kan ook nooooit de oplader gelijk in het stopcontract krijgen. Zelfs niet MET licht aan. ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Femke 18/03/2013

  Ik heb er laatst een kwartier (echt een kwartier) over gedaan om een stekker in het stopcontact onder/achter de bank te krijgen waar ik het niet kon zien. Ik voelde me zo’n sukkel.

  “Aan Badu: sorry dat ik Totoro ooit in huis heb gehaald.” Ahww. Is het zรณ erg?

 • Reageer annouska 18/03/2013

  Het is je vergeven

 • Reageer Latina92 19/03/2013

  Aan Des: sorry dat ik niet meer reageer op je blogs, terwijl ik wel elke dag je site check, en terwijl je me nog zo’n superlieve mail hebt gestuurd toen kleine A. was geboren. En sorry dat ik geen kaartje heb gestuurd, het zat echt in mn hoofd, meteen toen ik die mail las, maar ik kon je adres nergens vinden…. en ik vond het ook we stom om te vragen. Sorry!

 • Laat een reactie achter