Dingen #enzo.

08/04/2013 - 18 reacties

Wisten jullie al dat de Tony Chocolonely nu ook voor altijd de karamel zeezout in hun webshop hebben? Geen dank.En ja, ik heb er meteen 5 besteld. En ja, ik heb er ook eentje op mijn nachtkastje liggen. En ja inderdaad; ik eet daar midden in de nacht van als ik kleine A. aan het voeden ben.

IMG_20130408_102937 (1)

Afgelopen zaterdag hadden we een heel gezellig feestje. Voor het eerst ging kleine A. ook mee.We kwamen binnen en vanaf dat moment hebben we kleine A. niet meer gezien. Hij ging van oom naar tante naar neef naar nicht naar tante naar opa naar oma en pas toen we weer naar huis gingen hebben we hem weer gezien. Lekker makkelijk zo. Ik stel voor dat mijn familie ook ’s nachts maar naar ons toe gaan. Kunnen ze dan ook voor kleine A. zorgen.

Voedingsbh’s. Het allerlelijkste wat er is. Zo lelijk dat ik LOML heb verboden naar mij te kijken als ik alleen dat ding aan heb.

Laatst was het weer zover. Een etentje met wat onbekende mensen. Ja tuurlijk geen probleem, zei ik toen ik mee werd gevraagd. Weet je het zeker, vroeg LOML nog. Ja hoor, natuurlijk. En inderdaad: ik klapte dicht. Van te voren had ik de zenuwen, tijdens het etentje wist ik totaal niet iets te zeggen en natuurlijk besefte ik pas achteraf hoe stom ik me heb gedragen. Wat een sociaal ongemakkelijk wrak ben ik ook. Jongens, wat moet ik hier nou mee.

We zijn druk bezig met vakantieplannen maken. Ik wil naar de Bahama’s, LOML zat te denken aan de TVTAS eilanden. Zucht, dit gaat een lange discussie worden, weet ik nu al.

Ik wil dus naar de Bahama’s omdat Baddr Hari er nu ook is. Ja, niet dat ik hem persoonlijk ken hoor. Maar ik volg Badr dus op Instagram. En mij is daar toen 2 dingen opgevallen: 1. Badr post geen enkele foto van Estelle en 2. Badr is net zo’n bad ass ganster zoals op eerste gezicht lijkt. Veel succes ermee Estelle.

Over vrouwen als Estelle gesproken: als ik ’s nachts niet kan slapen ga ik dus bekende mensen zoeken op Instagram. Yolanthe bijvoorbeeld. Fascinerend wijf, werkelijk waar. Zo’n chick die heel graag wilt laten zien hoe erg ze in #love is met #wesley #sweet #happy. Oja: de hastags die ze gebruikt dus.
Ge-wel-dig. Winonah de  Jong (vrouw van Nigel de Jong) is ook zo’n guilty pleasure van mij. Zo zet ze regelmatig foto’s online van haar collectie Hermes tassen, Louboutin pumps en Gucci jurken, hartstikke trots alsof ze er zelf keihard voor gewerkt heeft. Echt geweldig die voetbalvrouwen.
Verder weet ik dankzij Instagram nu ook dat Rihanna niet #fuck zegt maar #phuck.

Ik kocht vandaag ook 3 vintage jurken en ik hing de zogenaamde #beautyblogger (vette korting bij de Sephora vrouwkes) uit:

20130408_15171920130408_151941

To zover maar weer #moppies. Oh,over moppie gesproken; nog een leuk liedje voor jullie. Geen #dank.

 

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Laura 08/04/2013

  #haha dank je voor dit #stukje
  #lol #lachen #zon #poepiefijn

 • Reageer nine|tree 08/04/2013

  Ik ben zo dankbaar voor die heerlijke informatie die je hier weer elke keer weet door te spelen. Zoals: vertoon je nooit in de echtelijke slaapkamer met een voedingsbh aan, waar ik het beste mijn C-fix kan scoren, welke celebs ik nog niet gehad heb in mijn nachtelijke zoekuurtjes… alleen: kan je dan ook nog even vertellen waar je die vintage jurken hebt gescoord? Erg mooi!

 • Reageer Marieke 08/04/2013

  I love love love love love it.

  Gewoon zo’n lekker stukje waarvan je denkt: he, heerlijk.
  Die chocolade klinkt lekker!! Nooit gegeten.

  En en en… Etentjes met onbekenden. I know. So awkward.
  Het is zo van…. Het is een heel etentje. Het moet maar net klikken. En dan zo zoeken naar gespreksonderwerpen, en daardoor juist nergens opkomen. Echt.. Heel herkenbaar haha!

  En die instagrams!!!! Die moet ik dus nu ook meteen bekijken. Very fascinating

 • Reageer Food Love and Happiness 08/04/2013

  Oh die chocolade moet ik kopen! Leuke jurkjes heb je gekocht ook 🙂

 • Reageer annouska 08/04/2013

  Zo weer helemaal op de hoogte van jou leventje en op een te geweldige manier 😀 Ik lag weer helemaal in een deuk hihi. 😀

 • Reageer Wendy 08/04/2013

  Leuke jurkjes. En wat schrijf je toch leuk. 🙂 Hahaha

 • Reageer Marlous 08/04/2013

  hahah heerlijk deze bij elkaar geraapte post. ik ga ook altijd anderen opzoeken, vooral op instagram. veel interessanter dan twitter. leuke jurken trouwens!

 • Reageer Nicole 09/04/2013

  Haha, weer geniaal geschreven!

 • Reageer Soukaïna 09/04/2013

  Salaam ‘Alaykum, Des. Ik hoop dat alles goed gaat met jou en jouw gezinnetje.

  Ik heb een vraagje, van waar heb je die (water)fles?

  xoxoxo

  • Reageer Des 09/04/2013

   Lieve Soukaina, heb je mailtje gestuurd! Je kunt de fles vinden onder http://www.waterbobble.nl/

   • Reageer Soukaïna 11/04/2013

    Thanks! xoxo

    • Reageer Soukaïna 11/04/2013

     Hbiba, ik ben gaan kijken en zag dat ik je mail niet ontvangen heb.

 • Reageer Myrthe 09/04/2013

  Voedingsbh’s. Het allerlelijkste wat er is. Zo lelijk dat ik LOML heb verboden naar mij te kijken als ik alleen dat ding aan heb.

  Hahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha heerlijk heerlijk! En die nieuwe baby van mijn bff Tony Chocolonely (ik zeg altijd chocoloney? So close) is HEERLIJK

 • Reageer Louise 09/04/2013

  Haha lol@de voedingsbh. En etentjes met allemaal onbekenden zijn altijd een beetje ongemakkelijk, als je dan ook nog opeens verlegen wordt, dan wordt het gewoon nog een beetje meer ongemakkelijk :’) Wel goed dat je het hebt gedaan! En blijven gaan hoor 🙂 Je maakt vast een schitterende eerste indruk, zeker met een van die drie mooie jurken aan!

 • Reageer Marieke 10/04/2013

  Ik had die Tony’s expres nog nooit geproefd, omdat ik bang was dat ik eraan verslaafd zou raken. En zo te lezen zou ik daarin gelijk hebben gehad! Benieuwd hoe lang ik het volhou niets te bestellen in die shop… ARGH!

 • Reageer Aleida 10/04/2013

  Ik wil die chocola!!! En jou jurkjes

 • Reageer LNNK 10/04/2013

  Die chocolade klinkt heel heel heel goed!

  Wat bijzonder eigenlijk (of onhandig) dat je in onbekend gezelschap zo dichtklapt terwijl je op je blog zo vrolijk verteld. Weliswaar op schrift, maar toch. Is dat onzekerheid of weet je niet waar je het dan over moet hebben?

  Voedingsbeha’s zijn volgens mij alleen maar gemaakt om praktisch te zijn haha. Voor je het weet mag je weer wat moois aantrekken 🙂

 • Laat een reactie achter