Ik stimuleer de economie tenminste een beetje

17/04/2013 - 6 reacties

Ik geef bakken met geld uit sinds ik met verlof ben. Of eigenlijk moet ik dat anders zeggen.Sinds kleine A. geboren is.
Dat komt omdat kleine A. het heerlijk om vervoerd te worden. In mijn armen. In de armen van zijn oma/opa/tante/oom/elk willekeurig persoon. In de draagdoek, de draagzak; eigenlijk maakt het hem geen bal uit als hij maar vervoerd wordt. En dus ook: in de kinderwagen.

Onze kinderwagen heeft een klein maandsalaris gekost dus dat kreng gaat gebruikt worden ook. Daarom ga ik elke dag met kleine A. wandelen. Hij blij: want wordt vervoerd en ik blij want ik ben tenminste het huis uit.

Je kan natuurlijk rondjes blijven lopen, maar zo dacht ik; waarom ga ik niet even naar het winkelcentrum. En eenmaal in het winkelcentrum ging ik de Hema en naar de Hennes en naar de Jamin, naar de Blokker (waar ik normaal gesproken nooit kom) en kom ik thuis met allemaal onbenullige dingen zoals een curver antislip badmat ennogwelmeer.

Net ging ik bijvoorbeeld naar de supermarkt en kijk:

20130416_151828

 

Dat bedoel ik dus. Onbenullig veel geld uitgeven. En dat is allemaal kleine A.zijn schuld.
Wat ik al zei: een baby kost gewoon heel duur.

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer LNNK 17/04/2013

  Ai… heel gevaarlijk dus dat vervoeren van een kind 😉 Maar wel lekker?

 • Reageer Marcella 17/04/2013

  Arme kind krijgt nu al de schuld, tssss 😉 Ach, zo kom je nog es ergens. De Blokker place to be 😉

 • Reageer Olga 18/04/2013

  Voorlopig nog maar geen tweede baby plannen, anders puilen je keukenkastjes straks helemaal uit van de chocola 😉

 • Reageer annouska 18/04/2013

  Foei je kind zomaar de schuld geven :P.

 • Reageer Shanti 18/04/2013

  Haha, dit komt me best bekend voor! Ik denk soms ook als ik zin heb om ff te lopen oid. van nou dan loop ik even door het winkelcentrum (is klein kwartiertje lopen van mn huis af) en voor ik het weet kom ik thuis met een tasje van de H&M, een van de Xenos en ook nog een van de Appie. En ik heb niet eens een kleine waar ik voor naar buiten ga, dus dat wordt nog wat als ik die wel ooit heb!

 • Reageer Marieke 18/04/2013

  Ik kan ook nooit met lege handen thuiskomen, haha. En ik heb niet eens een baby!

 • Laat een reactie achter