kleertjes

03/04/2013 - 9 reacties

Mijn tante heeft 2 zoontjes (mijn neefjes). Toen ik zwanger was, kwam mijn tante eens aan de deur. Met een koffer. “Hier”,zei ze,”dit zijn allemaal kleertjes voor de baby straks”.
Ze liep terug naar de auto om nog 2 koffers te halen.

Dit is trouwens 1 tante. Ik heb ook nog een andere tante die mij ook een doos met kleertjes gaf. En toen had ik nog mijn babyshower.

Ook bij mijn babyshower kreeg ik duizenden kleertjes. Ok, dat is een beetje overdreven, maar wel echt Heel Veel. Ik weet nog dat ik op mijn babyshower met alle ogen op mij gericht terwijl ik nog eens een pakje rompertjes kreeg dacht “is dit nou echt nodig? Zoveel kleertjes?”.

Toen werd kleine A. ook nog eens 6 weken te vroeg geboren. Thuis bekeek ik de kast vol met kleertjes en de kleinste maat die ik had was 50. ย Terwijl kleine A. maat 44 had.

We zijn inmiddels 7 weken verder en godver wat groeit dat kind snel. Alle maat 44 kleertjes die ik in alle haast gekocht heb bij de Prenatal kan hij niet meer aan. Waar in de eerste week de broekjes nog wat losjes om z’n ieniemieniebeentjes heen slobberde, zitten ze nu hartstikke strak rond z’n lekkere dikke beentjes (die heerlijk zijn om in te bijten FYI. Niet heel hard bijten, dat vind hij niet leuk).

Van het weekend heb ik kleine A. zelfs perse een jasje van maat 52 aan gedaan. Z’n bolle buikje popte zowat uit de knoopjes, maar het kon me niets schelen. Het jasje had hij dan tenminste 1x aan gehad.

Kortom. Ik kan niets anders dan kleine A. in dit soort combinaties te kleden:

IMG_20130403_200223

 

Ik moet wel. Voordat hij eruit groeit. En verdorie; ik moet nog 3 koffers.

ps. ik schreef ook nog een update over mijn boek, jawel.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Olga 03/04/2013

  Drie hele koffers!

 • Reageer Inge 04/04/2013

  Wow veel kleertjes dus! Wel jammer dat ze dan zo snel groeien natuurlijk, maar ook wel goed, is hij lekker gezond! ๐Ÿ˜€

 • Reageer Ayla 04/04/2013

  Haha ja wat groeien ze toch snel hรจ! ๐Ÿ™‚ En die dikke baby lichaampjes zijn zo schattig haha!

 • Reageer Madelon 04/04/2013

  Zoveel kleertjes!

 • Reageer Wendy 04/04/2013

  Hahaha, succes. ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Ikram 06/04/2013

  Wat een schatje in die outfit ๐Ÿ˜€

 • Reageer Marieke 06/04/2013

  Dat is toch een hartstikke leuke outfit! ๐Ÿ˜€
  Herkenbaar verhaal, tenminste, dat hoor ik altijd van vriendinnen.

 • Reageer LNNK 07/04/2013

  Wow 3 koffers kleding! Op elke foto straks heeft hij een andere outfit aan haha.

 • Reageer Elise 10/04/2013

  Ojeeeeee, word jij straks ook zo’n designermom die het kind helemaal kleedt in the latest fashion? Met zo’n hip jasje + broekje + miniNikes die samen meer kosten dan wat ik in een maand aan kleding uitgeef? :’)

 • Laat een reactie achter