Dat LOML en ik beiden verliefd zijn. Op Zoey

13/06/2013 - 22 reacties

 zooey-deschanel3

Zoals elk stel hebben ook LOML en ik the list opgesteld. The freebie list. We hebben elkaar plechtig beloofd niet jaloers te zijn/boos te worden/te scheiden/elkaar te vermoorden als de ander een gezellig nachtje tussen de lakens met de list-personen zouden doorbrengen.

Mijn list verschilt nogal. Ik heb, natuurlijk, Arie Boomsma erin. En Josh Hartnett. En Ryan Reynolds, en ook Vincent Cassel. Dat zijn er 4, en de 5e man is net afhankelijk van hoe ik mij voel, wat ik heb gezien of wie ik toevallig tegenkwam.
Zo ging ik eens naar het concert van Drake, en toen heb ik snel Drake op nummer 5 gezet. Ik had laatst ook een keeper erop gezet, een keeper waarvan ik de naam niet meer weet, of voor welk land hij nou voetbalde maar wel dat hij erg lang, kaal en zeer sexy was. Soms heb ik Ryan Gosling erbij (afhankelijk van de foto, sorry maar hij is niet altijd sexy), en de laatste tijd vind ik David Beckham er ook zeer gunstig bij lopen, dus wellicht staat die binnenkort ook op nummer 5.

Mijn list is dus creatief, afwisselend en nooit saai. In tegenstelling tot de list van LOML. Die kan maar niet op 5 vrouwen komen. Wat zeg ik: tot voor kort had hij er niet eens 1 vrouw in. 
Lucy Liu? opperde ik eens. Nee zij niet. Scarlett Johansson dan? Nee, ook niet. Doutzen! Doutzen, die moet je erin zetten, riep ik toen uit. LOML keek iets vrolijker.
“Moet het echt om vreemdgaan gaan?”, vroeg hij toen. “Kan ik niet gewoon een avondje met haar uiteten, of een gezellig gesprek hebben?”.

AVONDJE ETEN??? GEZELLIG GESPREK??? Godver, wat is er nou weer mis met een lekker ouderwets potje sex??

Je moet het zelf weten, zei ik dus maar. “Je hebt nog plaats voor wel 5 vrouwen en ik zou maar snel zijn. Voor je het weet heb je kans om met, weet ik veel, Natalie Portman op date te kunnen maar dan zou je niets met haar mogen doen omdat je haar dus niet op tijd op de list hebt gezet”.

Maar goed. Dat was toen. inmiddels heeft LOML namelijk New Girl ontdekt. U weet wel. Met Zoey Deschanel.
LOML is nu sta-pel verliefd. Hoteldebotel in love. Tot over zijn oren.

En nou weet ik dat bijna heel de wereld verliefd op haar is (man&vrouw), maar mwahh. Ik wist het nog niet zo goed. Tot ik eens met hem meekeek naar New Girl. En nu hebben we een probleem. Ik ben nu ook verliefd op Zoey. LOML en ik samen. Stel nou dat we beide met haar op date kunnen. Welke list gaat dan voor? Weet iemand dat? Want dan hebben we dus pas echt een groot probleem.

Vorige post Volgende post

22 reacties

 • Reageer Simone 13/06/2013

  JAAA zij is ook mijn grote girl crush! In 500 days of summer vond ik haar nog zo zo..maar sinds New girl ben ik helemaal om!

 • Reageer Maris 13/06/2013

  Haha zo’n lijst. Net als in friends. Ja new girl. Love it. En haar.

 • Reageer Vera 13/06/2013

  Hahahaha! Bij mij en mijn vriend staat ze ook allebei op de list 😛 (niet dat ik op vrouwen val ofzo, maar Zooey doet iets met je, ook als vrouw zijnde ;-))

 • Reageer Dina 13/06/2013

  Ik ken haar helemaal niet? Ik loop zeker weer enorm achter.
  Maar als jullie samen met haar op date zijn, gaat jouw list natuurlijk voor!

 • Reageer Nadine 13/06/2013

  Aah echt waar 😀 ik vind haar wel leuk uit zien maar hoe zij doet ik de serie. Ik weet niet dat werkt nogal op mijn zenuwen :D. In 500 days of summer vind ik haar wel leuk. Ben het wel met je eens over Ryan Gosling, soms zie ik een foto en dan denk ik “damn wat ben je heet” en een paar foto’s later denk ik weer mwha wat een melkmuiltje.

 • Reageer Laila 13/06/2013

  Ze heeft ook best leuke liedjes.. Vind ik! She & him!

 • Reageer Ayla 13/06/2013

  We zijn allemaal verliefd op haar denk ik, dus dat wordt vechten! :’)

 • Reageer Fatima 13/06/2013

  Oplossing: jullie krijgen haar beide niet.

  Ze is namelijk al van mij *verliefd*

 • Reageer manja 13/06/2013

  aaahh Zoey, ik ben ook weer new girl aan het kijken, zoooo leuk!

  Van de lijst heb ik trouwens nog nooit gehoord, zal het eens opperen bij mn vriendje 😛

 • Reageer Marah 13/06/2013

  Ah, zij is echt superleuk. Ik vond haar al geweldig in 500 days of summer (superfilm met heerlijke muziek), maar in New Girl al helemaal.

 • Reageer Kimberly 13/06/2013

  New Girl, ooo ik hou van die serie!

 • Reageer Aline 13/06/2013

  Jaaaaaa omg Zoey. Wij hebben hier ook samen New Girl gekeken. En oh my, wat is Zoey perfect.

 • Reageer Marlous 13/06/2013

  jaa zooey is ook mijn girlcrush! haha maar van wie niet.. ik keek het ook altijd samen met mijn ex hihi

 • Reageer Anouk 13/06/2013

  Is wel erg lief dat hij vroeg “Moet het echt om vreemdgaan gaan?”, hij moet je erg erg graag zien Des ^^

 • Reageer Niekje 13/06/2013

  Uh? Wie is dat?
  Ik heb maar één crush, geen vrouw nee een echte kerol! Bruce Willis *slijm* *kwijl* *glijdtvandebankaf*

 • Reageer Indira 13/06/2013

  Jaaa zij is mooi!

 • Reageer Tamara 13/06/2013

  Dat wordt een lastige! Je kunt meerder keuzes overwegen. Ala, vrouwen gaan voor! (is meteen 2-1) Dus dat is makkelijk besloten. Of Ala, Samen zullen we alles eerlijk delen! (Maar dan wel het idee van je vriend naleven.. Tenzij.. Je daar zelf natuurlijk anders over denkt! Of.. Nee er is eigenlijk geen of.. Oja, wel.. Om de beurt!

 • Reageer Marieke 14/06/2013

  Haha, zij is idd echt leuk! 🙂 Maarre, prima oplossing om dan met z’n drietjes op date te gaan toch? Dat moet voor LOML de hemel zijn!

 • Reageer Ilse 14/06/2013

  HOEZO IS RYAN GOSLING NIET ALTIJD SEXY?!??!!!1!!!??!

  Zo, dat moest ik even kwijt. Nu ga ik de rest van het stukje even lezen 😉

 • Reageer Sas 15/06/2013

  Haha :’)

 • Reageer Femke 15/06/2013

  Oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh, Zoeey, Zohee. Moordwijf, heel leuk!

  Enne, wie heeft als eerst uitgesproken dat zij een nieuwe aanwinst op de crushlijst was, jij of hij? Want dat telt. (Ik zou gewoon roepen dat jij als eerst was, en dat vol blijven houden. Het gaat tenslotte om Zoeey-verdorie!)

 • Reageer Danielle Poortier 18/06/2013

  Ja zij is leuk! En gezellig op date met z’n 3en zou ik dan denken? En als dat geen optie is, gaat jouw lijst voor, altijd natuurlijk 😉

 • Laat een reactie achter