ER IS GEEN ERGERE DAG DAN VANDAAG!!!!

04/06/2013 - 12 reacties

Vandaag, 29 mei 2013*, is de meest erge dag uit mijn leven.

 

 

Kleine A. heeft namelijk zijn eerste wendagje bij de creche. Sorry, zei ik wendagje? Ik bedoel eigenlijk wenuurtje. Maar wel het eerste uurtje dat ik kleine A. moet achterlaten bij mensen die geen familie zijn.

Ik ga natuurlijk weer werken. En dan gaat kleine A. 2 dagen naar de creche. Ja persoonlijk vind ik ook wel dat het prima moet kunnen; een box op de afdeling waar kleine A. dan vrolijk in zit te brabbelen, maar goed. Het idee werd niet helemaal goed opgepakt op de afdeling.

Vanochtend trok ik dus kleine A. zijn mooiste kleren aan (een overhemd en een spijkerbroekje), deed ik hem zelfs schoenen aan (waar ik altijd te lui voor ben. Zeg nou eerlijk: dat kind kan nog niet eens z’n eigen hoofd optillen, laat staan lopen), kamde zijn haartjes en zei: “ok kleine A. Vandaag je eerste dag op de creche. Doe lief tegen de juf, gedraag je netjes, niet meteen meisjes gaan versieren en geen piemels tekenen op het bord”.

Wat een verschrikking, dacht ik, terwijl ik hem achterliet. Maar heel stiekem..ja ik zeg het maar gewoon eerlijk dacht ik: YESS! JEUHH! IK HEB 1 UUR VRIJ! EEN TUSSENUUR!! WOEHOEE!!

Dus ging ik in dat uur boodschappen halen, at nog een broodje Subway, en het uur was voorbij gevlogen. Ik ging naar de creche waar kleine A. vrolijk scheten zat te laten in de wieg. Volgens de juffen deed hij het prima. Hij zat vrolijk te brabbelen in de box, werd een beetje jengelig toen hij honger kreeg (dat heeft hij van mij), kreeg een flesje, viel in slaap, en toen was het alweer een uur verder. Toen we terug naar huis gingen moest hij zelfs een beetje huilen. Alsof hij het jammer vond om weer naar huis te gaan (of dat een goed teken is weet ik ook niet).

Maar goed. Hij, of eigenlijk moet ik zeggen ik heb het overleefd. Op het moment dat hij op kamers gaat denk ik nog maar even niet.

*voorgeschreven stukje.

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Sylvia 04/06/2013

  Haha, misschien ben je tegen die tijd wel blij dat ‘ie op kamers gaat 😛 Maar goed gedaan hoor 😉

 • Reageer theselfhelphipster 04/06/2013

  Een tussenuur :’) Ik hou ervan. Jullie hebben het overleefd – komt helemaal goed!

 • Reageer Laura 04/06/2013

  Hahaha wat heerlijk geschreven!

 • Reageer vroni 04/06/2013

  Des, ik weet wat je bedoelt, ook is het bij mij lang geleden
  Groetjes

 • Reageer Ikram 04/06/2013

  Hurray weer een ervaring rijker 😀

 • Reageer manja 04/06/2013

  Gelukkig is het altijd maar voor even en heb je hem ’s avonds weer lekker thuis!

 • Reageer Anouk 04/06/2013

  Erg mooi, grappig stukje. Je laatste zinnen zijn ook altijd zo zo goed…

 • Reageer Mai 04/06/2013

  Zo herkenbaar! Ben zo blij dat je weer schrijft, want je doet het super goed! Ik typ dit met een dikke vette smileyface!! 🙂

 • Reageer Aline 04/06/2013

  Hahahaha ik moest lachen. Een tussenuur :’)

 • Reageer Sas 05/06/2013

  Haha 😉

 • Reageer Marcella 05/06/2013

  Haha, weer een stapje verder dus. Werkze straks weer en wie weet nog eens tot ziens! 🙂

 • Reageer Indira 08/06/2013

  Nou, fijn dat het goed ging! Toch een zorg minder als je straks weer aan het werk gaat 😉

 • Laat een reactie achter