Hier spreekt een GTST groupie eerste klas

09/07/2013 - 14 reacties

Ik was de enige van de #clubcake die geen goeie tijde slechte tijde keek.
Deed ik eerst wel hoor.
Maar op een gegeven moment ging Hedwig haar dode vriend Stef weer zien en toen dacht ik dus: nee nee. Dit kan helemaal niet in real life.

Maar toen dus..had ik zwangerschapsverlof.
En ik weet niet of jullie ’s ochtends weleens tv kijken maar behalve de Magic Bullet Tell sell is er dus helemaal niets leuks op tv.
Behalve dus ook Cake Boss. En..gtst.

 Terwijl ik klein A. aan het voeden was keek ik met een schuin ook ook naar de tv. Elke ochtend. En na een week zat ik helemaal in GTST, tot afgrijzen van LOML die een hekel heeft aan “series die totaal niet op de waarheid berust zijn” (zelf kijkt hij naar Game of Thrones, maar ok).

Elke avond probeer ik, als kleine A. er niet doorheen zit te brullen omdat hij nog helemaal niet wilt slapen, om 20.00 uur op de bank te zitten.

Ik vreet GTST helemaal op. Ik ben gaan google-en of Aisen wellicht echt zo’n bitch is (mijn schoonmoeder: “ik haat haar, echt, ze is zo gemeen!”). Ik ben gaan wikipedia-en waar Lucas vandaan komt. Ik heb de GTST fanpage op Facebook gelike-ed.
En het is dat kleine A. toen in het ziekenhuis lag, maar toen ik op een flyer zag dat Ferry Doedens bij de Subway in Groningen zou komen was ik bereid om in slaapzak voor de deur te wachten.

Afgelopen vrijdag was de bekende “cliffhanger”. Ik had donderdagavond al kriebels. Om half 8 heb ik kleine A. op bed gegooid en het geluid van de babyfoon uit gedaan.
Ik schreeuwde “nee, verdomme RICK!”, “Oh nee,  wat is dat nou, HOE KAN DIT NOU?”, tot “WIEEEEE VALT DAAR UIT HET VLIEGTUIG??” naar de tv, zo spannend vond ik het.
En toen was daar het einde.
En heb ik nu geen  flauw idee hoe ik de komende 2 maanden om 20.00 tot 20.30 moet doorbrengen.

“Anti gtst cakie is bekeerd hoor”, zei clubcake Aish.
Verdomme, dat ben ik inderdaad.

Ps. welke is jullie lievelings? Ik vind Wiet dus heel schattig, maar Lorena vind ik ook wel leuk en Rick ook, maar goed hij krijgt nu minpunten natuurlijk, want BAH ik had dat echt niet verwacht van hem en Nout vind ik de knapste, maar wel een sukkeltje dat hij bij Nina blijft, UGH, NINA PRINSESJE hateher4lijfe, maar Janine trouwens, wordt die eigenlijk wel ouder??
Ps2. Wie is volgens jullie dood? Ik denk Mike, maar is Mike ook niet een beetje te voor de hand liggend?
Ps3. Is het lange haar van Ricky echt?

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Lin 09/07/2013

  Sorry, I’m with LOYL on this one.

 • Reageer Sigrid 09/07/2013

  Haha, ik kijk het ook. Al heel lang. Wel met ups en downs dus soms moet ik even een inhaalslag maken, maar ik blijf het toch altijd min of meer volgen… Ik vind het gewoon lekker, even andere leventjes bekijken en soms vind ik het ook gewoon interessant om me bij al die idiote situaties af te vragen: “Wat zou ik doen als ik … was?”

  Ik haat Nina (heel erg, want ik vind dat ze zo naar doet tegen Noud terwijl hij gewoon veel te lief voor haar is en te sukkelig doet “Ja maar ik hou van haar”), en Aysen vind ik rot en Bing maar vooral omdat hij niet kan praten (“Ik wol een kind van mesellof!”). Ik vind Nuran leuk (soms een beetje schapig helaas door die rotzus). En Wiet. Oh, en Sjoerd.

  Dat ik zo’n lange comment over GTST zou gaan typen.
  Ik weet niet wie er dood is maar ik ga over een paar weken wel even op fora kijken wat er uit de app kwam 😉

 • Reageer babette 09/07/2013

  Jaaa ik had precies hetzelfde toen die ene die overleden was terug kwam als geest. Way too weird. Maar ben het dit jaar weer gaan volgen. Af en toe. Ik denk dat Nuran zelfmoord gepleegd heeft!!

 • Reageer Anke 09/07/2013

  Héél vroeger keek het wel eens, met Hedwig en Linda, Roos & Jessica enzo inderdaad. Nu zie ik alleen af en toe het einde als erna een programma komt dat ik wil zien. En ik heb héél soms een onverklaarbare bui dat ik via wikipedia nog wel eens wat personages/relaties probeer te snappen. Hoe verzinnen ze het iedere keer toch ook, haha!

 • Reageer Jazzy 09/07/2013

  LUCAS IS ME LIEVELINGSSSSSS

 • Reageer Marlous 09/07/2013

  hahahaha zo herkenbaar dit. ik keek gtst in groep 6 (toen was ik dus een jaar of 9?) want iedereen deed dat en dat hoorde er dus bij. maar toen aukje van ginneken opeens niet meer charlie speelde, ludo al op honderd verschillende manieren was dood gegaan en nog steeds leefde en ik waarschijnlijk gewoon boeiendere hobby’s kreeg ben ik er mee gestopt.

  en toen vond ik gtst ook heel erg dom en mensen die er naar keken best wel simpel. totdat ik dus 3 weken geleden met een nieuw baantje begon, elke week 50 uur werkte en ik ’s avonds moe thuis kwam. tv aan en hee.. gtst op tv! En ja binnen een week zit je in het verhaal en dan blijf je kijken.

  beetje jammer alleen dat nu dus al gelijk de zomerstop is..

 • Reageer Judith 09/07/2013

  Herkenbaar! Maar wees gerust er is namelijk een gtst app. Daarmee kan je te raden komen wie het is.. Xo

 • Reageer Sylvia 09/07/2013

  Haha, ik kijk vrijwel nooit GTST, maar de cliffhanger heb ik dan toevallig wel weer gezien. Misschien zit ik september ook wel weer voor de buis gekluisterd 😉 Ennuh, Game of Thrones is een superserie, dus kruip gezellig naast LOML op de bank tijdens die afleveringen zou ik zeggen 😉

 • Reageer Nadine 09/07/2013

  Aaaaah Nina!! Zij kijkt standaard alsof ze poep ruikt, daar kan ik niet tegen. En dat Ludo haar ook steeds prinses noemt, daar krijg ik de kriebels van. Gelukkig is ze in het echt een stuk leuker. Zag haar eens in een interview samen met Lucas en toen kwamen ze heel leuk over. Nu kan ik haar iets meer waarderen ;).

  Ik heb maar de laatste tien minuten van de laatste aflevering gezien. Helemaal vergeten. Ik zag Rick net nog bij iemand uit bed stappen, wtf! Ik ben heel benieuwd wie er uit het vliegtuig viel. Al vond ik het wel raar dat ze meteen de eerste sprong zonder begeleider mogen doen. Meestal moet je daar een stuk of 20 sprongen voor doen, met begeleiding. En dan ook meteen van die vet professionele moves erbij zoals in een cirkel met z’ n alle. En eigenlijk heb je ook altijd een reserve parachute. Maar goed maar goed, het is en blijft goede tijden :D.

 • Reageer Marcella 09/07/2013

  Ik heb jaren gekeken. Toen ik nog niet mocht van mijn ouders maar stiekem op bleef en daarna ook altijd trouw. Nu kijk ik zelden, mijn lief heeft er helemaal niks mee. Stiekem ben ik nog wel eens benieuwd naar alle verhaallijnen die er nu zijn. Er zitten sowieso nog veel bekenden in!

 • Reageer Aline 09/07/2013

  Ik hoop echt dat het Mike was die ter pletter is gevallen want ik vond hem echt zo rete irritant. Kreeg echt de kriebels van hem. Ik vind Wiet ook heeeeeel irritant. Ik vind Lorena leuk, en Ludo is mijn hero. Al is ‘ie de laatste tijd nogal soft. Ik mis de oude Ludo. Rikkie moet die vieze vette lokken even in een hip kapsel laten knippen. Jef is ook een held. Toch vraag ik mezelf aan het einde van elke aflevering af waarom ik in godsnaam nog kijk want vaak gaat het nerrrrrgens over.

 • Reageer Anouk 10/07/2013

  Ach, het was te verwachten dat we twee maanden moeten wachten op wie er is gevallen. Er zijn zoveel mogelijkheden… maar van mij mag Aisen wel uit de serie, maar dat zal wel weer niet haha. Ik vind Rikki en Tim het leukst 🙂

 • Reageer Elise 10/07/2013

  Ik vond Isabella zó gaaf, en alle verhaallijnen die om haar heen gebouwd waren ook (Yasmin, Martine Hafkamp, haar zogenaamde dood met Ludo toen, haar terugkeer, haar lesbisch-zijn met Charlie, toen ze jaren geleden in het gesticht zat en langzaam besefte dat Amy niet dood was, echt ALLES aan Isabella was ZO GAAAAAF).
  Totdat ze dus terugkwam. Toen mensen erachter kwamen dat ze nog leefde vond ik dat wel heeeeel gaaf, maar daarna ‘klopte’ het gewoon niet meer. De coole Isabella was weg en ze werd saai. En toen ging ze écht dood.

 • Reageer Sas 13/07/2013

  Ik kijk geen GTST… ook eigenlijk niet van plan ^^

 • Laat een reactie achter