Kan het weer even over mij gaan, bedonkt

12/07/2013 - 16 reacties

Genoeg over jullie, nu even over mij

 • kleine A is alweer 5 maanden. VIJF MAANDEN. God wat vliegt de tijd. Voor je het weet gaat ie op kamers, en komt ie thuis met een chickie.
 • hardlopen, *zucht* hardlopen. Ik heb nu 3 weken niet hardgelopen. Ok, nee 4. Nee 3,5. Maar dat komt dus ook omdat LOML 2 weken op zakenreis moest en ik dus niet kon hardlopen omdat kleine A. anders alleen thuis zat. En Torbad vertrouw ik nog niet zo dat ze op hem kunnen passen. En 1 week was het echt heel slecht weer. Dus eigenlijk, als je het zo bekijkt, heb ik maar een half weekje niet hardgelopen.
 • ik weet nog wel dat ik in het eindexamenjaar van de mavo op schoolreisje ging naar Parijs ging. Disneyland Parijs. Mijn vriendinnen en ik kozen voor 4 dagen. In die vier dagen hebben we zo weinig geslapen. Toen ik weer thuis was, heb ik denk ik wel 12 uur achter elkaar geslapen, zo moe was ik. Maar die moeheid is eigenlijk nog niets met hoe moe ik nu kan zijn. En dan slaapt kleine A. nog door ook *gaaaaapt nog even voor drama effect*.
 • het gebouw waar ik werk heeft 10 verdiepingen. Ik werk op de zevende verdieping, en elke keer als ik pauze heb of naar beneden moet, neem ik de trap. Goed he?(nee, als ik naar boven ga neem ik de lift. Kom zeg, ik ben toch niet gek).
 • LOML en ik (en ook kleine A, hij heeft tenslotte ook rechten) zijn bezig met een vakantie te boeken. Naar Mallorca willen we. Dat vinden we erg leuk, en zijn we vooral erg aan toe, maar ook wel erg eng. Want een eerste vakantie met een baby, ojee. Hoe doe je dat in hemelsnaam? Neem je een buggy mee? En het autozitje dan, als je een auto wilt huren? Hoe doe je dat met flesjes? Luiers? Als je naar het strand wilt? Is zand gevaarlijk voor een kind? Wat als hij het hele vliegtuig bij elkaar schreeuwt, wat dan jongens? WAT DAN??
 •  ik merk dat ik op werk veel minder snoep dan als ik thuis ben. Ik ben nog steeds bezig met lekker gezond eten, en dat gaat eigenlijk best goed. Ok, het feit dat er een nieuw cupcakezaakje is geopend in Groningen helpt natuurlijk niet echt, maar goed. Een cupcake a day makes your zorgen going away.
 • LOMLvindt mijn winged eyeliner echt..stom. en lelijk. Elke x vraagt hij “wat voor iets zwarts ik naast mijn ogen heb”. en noemt hij mij “cleopatra”.. Wat hij er precies lelijk aan vindt kan hij ook niet zeggen. “Ja, het is zo overduidelijk”, zegt hij dan.  En “ik heb je liever zonder make up, dan ben je mooier”. Pfff, wat moet je nou met zoiets.
 • Torbad, die leven natuurlijk ook nog. En hoe; van de week een glas water omgegooid, Badu een paar keer opgesloten in de klerenkast (eigen schuld, hij doet het zelf open met z’n pootje) en Totoro wilt continue in de kinderwagen springen.
 • nog even over de draagdoek dus. Ik zit nu ook in een besloten draagdoek praatgroep op Facebook en daar leer ik nog veel meer over de draagdoekbeginselen. Zo heb je speciale draagdoeken voor in de zomer, je kunt draagdoeken uitlenen zodat ze nog zachter worden, er zijn vrouwen die een “stash” hebben van wel 30 draagdoeken, limited edition draagdoeken enweetikveelwatnogmeer. Verder heb ik deze zaterdag een kort draagdoek consult want ik weet nog niet goed hoe ik kleine A op mijn rug moet zetten (de “santa-toss” of de “superman-zwaai”). Echt LAF.FIT!
 • over FIT gesproken: ik heb een beetje een bluhh gevoel over mijn body. Dat heb ik normaal gesproken nooit (nee echt niet) maar nu dus wel. En ja ik weet wel dat ik er iets moois voor heb gekregen en dat ik  9 maanden een kind heb gedragen. En,natuurlijk zijn we niet allemaal doutzenvicotoriabeyonce die binnen 1 maand weer in maat xs kunnen maar toch. MAAR TOCH. Ik kijk in de spiegel en zie een puddingbelly. en ik wil gewoon weer dit denken.
 • Ik zeg het maar gewoon heel eerlijk en kom er gewoon voor uit: ik ben VERLIEFD op alles van Blond Amsterdam. ALLES. Het servies en babykleding en weetikveelwatnogmeer. Ik wil het. Ik wil alles. Ik wil een Blond Amsterdam huis (LOML wilt het niet)(maar drinkt ondertussen wel z’n koffie altijd uit mijn Blond Amsterdam mokjes).
 •  ik zoek een “kluscursus voor vrouwen” in Groningen, heeft er iemand tips?
 • mijn lievelingszomerfruit is de aardbei.
 • ik ben verliefd op m’n nieuwe sneakers.

Tot zover, fijn weekend poppedoppies!

 

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer LNNK 12/07/2013

  Wat geniet ik toch altijd van jouw stukjes.
  Mijn lievelingsfruit is ook aardbei.. heerlijk!

 • Reageer Sas 12/07/2013

  Heerlijk lijstje Des, jij ook een heel fijn weekend!

 • Reageer Sahar 12/07/2013

  Jaaaaa die cupcakezaak.. ik kende het nog niet maar was net op de vismarkt, zo dichtbij! Ga zo maar even een kijkje nemen 😉
  Fijn weekend vast en succes met de vakantie plannen, ik ga woensdag vanaf Eelde naar Mallorca 😀 xxx

 • Reageer Maris 12/07/2013

  Haha mannen! Cleopatra was wel een femme fatale, dus way to go als je op haar lijkt (alhoewel ze ook een narcist was, dat is dat weer een wat mindere eigenschap). O en aardbei, hier ook favoriet.

 • Reageer Femke 12/07/2013

  Ik weet natuurlijk niks van baby’s (alleen dat ze huilen en dat de jouwnes reteschattig is en dat ze er blijkbaar voor zorgen dat de mama’s en de papa’s niet meer slapen ’s nachts en andere dingen die ik Snooki heb horen zeggen) maar ik denk niet dat zand gevaarlijk is voor kleine A., maar ik zou ‘m nog niet ingraven. Zolang je maar aan elk armpje een gigantische ballon vastknoopt zodat je ‘m overal kunt terugvinden. Je weet maar nooit wat-ie allemaal van plan is, want zoals je zelf zegt: de tijd vliegt.

  Ik wil ook cupcakes eten in Groningen.
  Om nog maar iets zinnigs te zeggen.

  Over die winged eyeliner. Nee, over mannen. Mannen snappen make up niet. Die van mij zegt ook altijd dat hij me mooier vind zonder make up, maar dat geloof ik niet. Lekker blijven eyelineren dus, als je dat zelf mooier vind! Cleopatra was een miljoen jaar geleden wel mooi een machtige powervrouw, beat that!

 • Reageer Emma 12/07/2013

  Oh ik haat dat zaakje, ik heb net cupcakes gekocht en ik ben zo verliefd dat ik er vanaf nu mee wil ontbijten, lunchen en avond eten. Ik wil er zelfs pizza voor opgeven. Ik denk dat ik over een maand 400 kilo weeg.

 • Reageer Anouk 12/07/2013

  Blond Amsterdam heeft zo zijn mooie designs ook wel 🙂

 • Reageer Anke 12/07/2013

  Die kluscursus is er vast, laatst stond er een paginagroot artikel over in de regionale krant hier! Ik zit dan wel niet in de omgeving van Groningen (maar heb eerlijk gezegd de linkjes naar de cursussen ook niet onthouden), maar geloof dat het wel een soort gat-in-de-markt booming business bleek te zijn.

 • Reageer Chantal 12/07/2013

  Wat blijf ik toch elke keer weer genieten van jouw blogjes. Heerlijk droog en vol humor.
  Fijn weekend!!!

 • Reageer Marcella 12/07/2013

  Leuk lijstje. Goed bezig met gezond eten en dat trap lopen. Naar boven loop ik ook niet hoor, dat gaat me te ver. Fijn weekend!

 • Reageer Elise 12/07/2013

  Ja ho wacht even. Ik zie net dat ik mijn blog precies hetzelfde heb afgesloten als jij nu.

  DATGINGPERONGELUK. En ik zeg geen sorry.

  Fijne vakantie en succes met die kleine daar!

 • Reageer Niya 12/07/2013

  Via een Youtube filmpje dat oorspronkelijk voor 14-jarige meisjes is bedoeld (ik ben 22) heb ik geleerd dat als je je bleh voelt over lichaam, je “eruit” moet stappen en moet kijken naar wat je WEL mooi vind en soort van “dankbaar” moet zijn daarvoor.
  In jouw geval dus bijvoorbeeld je supermooie huid/haar/ogen/lippen/noem-maar-op.

  En winged eyeliner, ja mannen snappen het gewoon niet. Ik heb het met lipstick.

 • Reageer manja 14/07/2013

  heerlijk om te lezen!

 • Reageer Eva 14/07/2013

  Ik snap ook echt niet meer hoe ik die nachten heb door kunnen halen tijdens het afstuderen oh en niet te vergeten al die slaapfeestjes vroeger.. Mijn god, ik val nu al om 1uur snurkend in slaap.

 • Reageer Lin 15/07/2013

  Ik wil een cupcake met je eten! En je moet je gewoon weer inschrijven voor een hardloopwedstrijd.

 • Reageer Laura - what about her 25/07/2013

  Ik hou echt van jouw stukjes!

 • Laat een reactie achter