Ze is net als ons

24/07/2013 - 15 reacties

image

Zijn er hier mensen die onder een steen leven of die nu pas uit een zonnesteek ontwaken?
Zoja: prinses Kate is inmiddels bevallen.
Zonee: hartstikke fijn voor jullie.

 En rap dat ze is bevallen ook. Maandagochtend ging ze naar het ziekenhuis,en huppa: om 16:24 uur kwam de kleine prins eruit. Hij die nog geen naam heeft.
“We working on it”, zei prins William.

Ik zat met mijn neus op de tv natuurlijk, want alles wat over Kate en William gaat vreet ik op. Prinses Kate was kotsmisselijk tijdens de eerste trimester, zo erg dat ze naar het ziekenhuis moest. Die arme schat. ‘Oh dear, I know so much exactly know how u feel”, zou ik tegen haar zeggen.

Gisteren zijn ze weer naar huis gegaan, of nouja huis, eigenlijk het Kensington Palace maar dat zijn details. Ze liepen uit het ziekenhuis, prins William en prinses Kate en oh wat zagen ze er beiden prachtig uit. Prins William had zelfs een overhemd aan, ik geloof er heilig in dat hij in overhemd naast Kate lag mee te puffen. En prinses Kate had een blauw jurkje aan, natuurlijk. Met witte stippen. Haar haar zag er niet vet uit, of hing met lange slierten langs haar gezicht (dit was natuurlijk bij mij het geval), maar was gestyled. Ze had make up, natuurlijk, maar niet een dikke laag. En dat hoeft natuurlijk niet, want zoals elke verse moeder straalde prinses Kate.

Die mooie prinses Kate dacht ik. Totdat ze haar handen lichtjes onder haar buik deed. Haar jurkje ging even strak naar achteren en daar was ie dan. Een after pregnant belly. Als je prinses Kate niet zou kennen zou je op dat moment makkelijk tegen haar kunnen zeggen “en? Hoelang moetje nog?”. Het was een beetje bol buikje. Een beetje pudding wellicht. Net zoals die van mij. En tig andere vrouwen die net zijn bevallen.
Ik denk dat ik niet de enige was die op dat moment dacht: fieuw. Prinses Kate. Je hoort ook bij ons.

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer manja 24/07/2013

  Ik wordt altijd zo blij van je verhaaltjes!

 • Reageer Mieke 24/07/2013

  Nee, je was zeker niet de enige die dat dacht!

 • Reageer Maris 24/07/2013

  Ach ja, is ook maar een mens 🙂

 • Reageer Jolien 24/07/2013

  Nee je was zeker nier de enige die dat dacht. Ik was best een beetje opgelucht toen ik haar buikje zag 😉

 • Reageer Rosanneke 24/07/2013

  T zijn net mensen he..

 • Reageer Marcella 24/07/2013

  Hahahaha, gelukkig is ze net als jij. Wat een geruststelling. Prachtige foto trouwens!

 • Reageer T 24/07/2013

  superleuk dat het NL ook bezighoudt. En leuke draai heb je eraan gegeven

 • Reageer Marieke 24/07/2013

  Hahahaha, ik dacht hetzelfde! Ze is menselijk! 😉

 • Reageer Femke 24/07/2013

  Ik was verbijsterd toen ik Kate zag. Dat ze er zelfs na een bevalling zo snel zo mooi uitziet. Ik snapte er ook niks van. Maar toen ik haar after pregnant belly zag, was ik ook een beetje opgelucht. Prinses Kate is ook gewoon een mens, gelukkig.
  Of nouja, gewoon, gewoon. Een prachtige prinses. Maar mét buikje, zoals iedere andere net-bevallen vrouw.

  Vond het ook heel mooi dat ze een zelfde soort jurk als Diana droeg trouwens. Vind de foto die je hebt sowieso heel vertederend. Hij, een beetje onhandig. Zij, stralende blije moeder. En dan samen naar mini-prins kijken.

  *zucht*

  (Ik vreet ook elk Royal news over ze op, liefst met koekies erbij.)

 • Reageer Laura - what about her 24/07/2013

  Haha. Ja typisch overdreven, ik had het geweldig gevonden als ze als een zak hooi uit die deuren kwam lopen. Lekker puur.

 • Reageer Elisa 25/07/2013

  Geweldig toen ze er stonden, en geweldig hoe jij het beschrijft hier.

 • Reageer Joy 25/07/2013

  Haha, ja! Dat viel mij ook op! Gelukkig maar, niet meteen maatje 34 na haar bevalling. Net als de rest van de wereld.

 • Reageer Nicky 26/07/2013

  Ik geloof dat ik tot de groep mensen behoor die onder een steen hebben geleefd. Ik hield mij totaal niet bezig met de zwangerschap, laat staan van de bevalling.
  Mooie foto van het gelukkige jonge gezin. Inderdaad, met haar buikje hoort ze er helemaal bij 🙂

 • Reageer Shanti 26/07/2013

  Gelukkig maar 🙂

 • Reageer sterrie 26/07/2013

  Pfieuw, zijn we niet de enige… 😉 hahahaha!

 • Laat een reactie achter