ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZTTTTTTTTTTT*

03/07/2013 - 10 reacties

Leuk kind verder hoor, maar kleine A. slaapt dus nog steeds niet door.

Het is DE vraag onder kersverse ouders. “En, slaapt die van jou al door?”. En logisch ook. Zodra je kind doorslaapt…slaap jij ook door. En man, wat heb je dat op een gegeven moment nodig. Hoewel ik echt prima met weinig slaap kan, elke nacht om 3 uur wakker worden is toch erg vervelend.
Aan het begin van de week ben ik nog best vrolijk, maar aan het eind van de week zit ik duf, moe en energieloos op de bank (en van LOML moest ik zeggen dat ik dan ook verander in een “stuk chagerijn”).

Het is een kwestie van rekenen, heb ik ook door. Weten wanneer je zijn laatste voeding moet geven. Is het om 20.30 uur, dan wordt hij 3.00 uur wakker. Is het om 22:00 uur, dan wordt hij om 4:00 uur wakker, maar dat is ook nog vrij midden in de nacht. En om 23:00 uur de laatste voeding slaapt hij wel door, tot 6:00 uur. Maar dan lig ij er laat in omdat je van 23:00 tot 0:00 nog bezig bent met voeden.
Conclusie: wie een baby heeft, slaapt niet. En het erge is misschien nog wel dat kleine A. ons lekker heeft gemaakt.

Hij werd namelijk eens om 5:00 uur wakker. En de dag erna weer. Ik wou al bijna een vreugdedansje doen, maar de derder nacht werd hij weer om 3:00 uur wakker. Grmmppffff.

Ik weet het wel, hij doet dit expres. Om ons te pesten. Maar wacht maar. Ik heb filmpjes van kleine A. waar we zijn luiers verwisselen. En een foto waarin hij een grote roze glitterstrik draagt.  Zal ik die eens laten zien als hij 18 jaar is en met een meisje thuiskomt.
Gaan we zien wie echt goed kan pesten

*Dit is een voorgeschreven stukje. Kleine A. slaapt inmiddels door! Van 19:30 tot 6:00 uur (en als ik geluk heb tot 6: 30!!). Dat betekent dat ik GOEIE TIJDEN SLECHTE TIJDEN KAN ZIEN EN OOK NOG EEN BEETJE KAN UITSLAPEN!!  MIJN LEVEN IS WEER BEGONNEN!!!

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer manja 03/07/2013

  aahh wat super fijn dat hij doorslaapt! Geniet ervan 😀

 • Reageer Maris 03/07/2013

  Ja soms is het zwaar die nachten. Maar meestal met een maand of zes is het helemaal over en slapen ze gewoon lange nachten. Wij hadden altijd mazzel met slapen hier! Em sliep vanaf de geboorte al van 22:00 – 05:00 en na drie weken al van 21:00 – 07:00. Mila was iets later, met twee maanden sliep zij helemaal door, maar alsnog vroeg.

 • Reageer Sas 03/07/2013

  Jeej voor de doorslaper!

 • Reageer Femke 03/07/2013

  Oei, ik vrees dat hij zo is geschrokken van dat roze strikje dat-ie heul snel besloten heeft door te gaan slapen. Is ook niet niks. Misschien vond-ie het wel gewoon gezellig, zo midden in de nacht.

  (Omg, GTST is spannend he?!?!?!)

 • Reageer Laura 03/07/2013

  Hahaha leuk stukje :D!

 • Reageer Rosanneke 04/07/2013

  Ik. Wil. Ook. Doorslapen! Ik ben kapot…Vannacht heeft Noor ons vrees ik lekker gemaakt: ze sliep na de voeding van 23.30 uur tot 5.15 uur…Ik hoop vannacht weer, maarja…

 • Reageer Nicole 05/07/2013

  Heerlijk hé?! Geniet ervan!

 • Reageer Elise 05/07/2013

  Wat zeg je bij zoiets? Gefeliciteerd?
  In ieder geval super fijn!

 • Reageer Ikram 06/07/2013

  Hurray hij slaapt door 🙂 Fijn! Ik moest wel lachen met het sterretje 😉

 • Reageer Marah 08/07/2013

  Jeeeeej!

 • Laat een reactie achter