Ik hoor nu ook bij de tattoo kliek

28/08/2013 - 16 reacties

tatzz

Trouwens.

Ik heb een tattoo laten zetten.
Hahahahahaha, ja. Ik ja.

Vroeger, toen ik nog een chickie was met heupbroeken (Britney Spears haar schuld) en een navelpiercing, zeiden mijn vriendinnen en ik tegen elkaar later zeker weten een tattoo te nemen. Nooit de naam van je vriendje, natuurlijk, maar wel van je kind. Of van je huisdier (zei ik).

Ik wou niet de naam van kleine A. laten zetten, maar wel zijn geboortedatum. Een kleintje. En niet op een zichtbare plek. En dus ook niet op een plek waar het pijn zou doen. Het doet overal pijn, zei mijn zusje R. en “je hebt verdomme 3 dagen over een bevalling gedaan dus stel je niet zo aan”.

Toch heb ik wekenlang smoesjes zitten te verzinnen als “ik geef borstvoeding dus dan mag het volgens mij niet”, tot ik dacht “kom op Des”.  Schop onder je reet. Dus maakte ik een afspraak inclusief aanbetaling.

Eigenlijk was de afspraak vorige week, maar toen durfde ik dus niet. Maar goed, die aanbetaling he, verdorie. Dat gunde ik ze niet, dus maakte ik toch een nieuwe afspraak. En zo lag ik gisteren op het pijnbankje.

Het tattoomannetje printte de geboortedatum uit, vroeg aan mij of ik het mooi vond, vroeg mij ook nog een keer of ik de geboortedatum wou controleren, waarbij ik in paniek schoot. Wat was ook nog weer de geboortedatum van kleine A? Was het wel 11 februari 2013? Was het niet een dag ervoor? Of een dag erna? Was het wel dit jaar? WOU IK DIT NOG WEL??

Maar goed, die aanbetaling he. Tattoomannetje plakte wat op mijn rug, en vroeg ik er klaar voor was. Nee, zei ik, en doet het pijn?
Nee hoor, zei hij. Ik keek naar zijn armen en benen die onder de tattoo’s zaten. Yeah right.
Toe maar dan, zei ik toen.

Twintig minuten later zat ie erop. De geboortedatum van kleine A. op mijn rug, net onder mijn bh-bandje en verdorie geef mij maar die bevalling. Mijn lichaam is niet gemaakt voor tattoo’s.
Maar toch. Wat een bass ass ben ik he.

(Oh en trouwens. Jullie willen natuurlijk een foto ervan. Alleen kan ik heel moeilijk een foto van mijn rug maken. LOML weet namelijk van niets. Yep. That’s right. Jullie hebben de primeur. Ik ben benieuwd wanneer het LOML gaat opvallen (en nu geen seksgrapjes maken he gappies).

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Food Love and Happiness 28/08/2013

  Yeah welcome to the club! Ik heb inmiddels m’n 2e al, en er komt er nog meer aan!;)

 • Reageer Maris 28/08/2013

  Oe jeetje, ik ben nu wel nieuwsgierig. Dacht dat het poesje je tattoo was. Toen Em net geboren was hebben Rick en ik met spuug verzegeld dat wij ook een tattoo gaan zetten. Emily haar naam. We zijn nog steeds niet gegaan.. zegt genoeg denk ik 😛 Ik durf ook niet haha

 • Reageer LNNK 28/08/2013

  Overloper 😉 Nee hoor, erg tof. Ik ben benieuwd hoe LOML hem gaat vinden 🙂

 • Reageer Anouk 28/08/2013

  Maak aub aub aub van zijn reactie een stukje. AUB

 • Reageer Laura - what about her 28/08/2013

  HAHAHAH! Wat geweldig, ik ben heel benieuwd hoe hij reageert en we willen een foto!

 • Reageer Wendy 28/08/2013

  Ik ben heel benieuwd wat hij er van vindt. 🙂

 • Reageer Rosanneke 28/08/2013

  Die van mij zou de scheiding aanvragen als hij een tattoo op mij ontdekte, dus hoop dat jouw LOML positiever reageert 🙂 Maar eh, vet Des!

 • Reageer Marcella 28/08/2013

  Stoer hoor, dat je het gewoon hebt gedaan. Ben benieuwd naar LOML z’n reactie, maar dat lezen we vast 😉

 • Reageer sterrie 28/08/2013

  Join the club! 😉

  Zoals alle anderen ben ik ook erg benieuwd hoe ie eruit ziet, en natuurlijk wat LOML ervan zegt… hahaha! We wachten in spanning af.. 😉

 • Reageer Anke 28/08/2013

  Stoer! Hoewel ik dat katje op het plaatje ook wel geinig vind, is zo’n datum natuurlijk al helemaal speciaal. En ja, ook ik ben benieuwd naar een foto Ên zijn reactie, haha!

 • Reageer Marieke 29/08/2013

  Supercool, whoehoeee! Ik ben wel echt vet nieuwsgierig nu, dat snap je. Vind dat kleine katje achter dat oor op je afbeelding trouwens ook heul leuk, haha. Dacht dat die van jou was!

 • Reageer Femke 29/08/2013

  Haha welkom! Ik vond dat katje echt superschattig, zou ik best wel willen! (Maar ik heb al een kat op m’n rug, dus misschien wordt dat wel een beetje too much van het goede.)

  Mooi idee in ieder geval! En LOYL vindt het vast prachtig. Hoop ik. (Verwijderen schijnt nog kutter te zijn dan het zetten, dus ik hoop echt dat hij er fan van is en er een foto van wil maken.)

 • Reageer Sahar 29/08/2013

  Haha dit is echt heel cool! Stoer wijf ben je.

 • Reageer Marloes 29/08/2013

  En, heeft hij hem al ontdekt?

 • Reageer Anouk 29/08/2013

  Ahw.

 • Reageer Sas 01/09/2013

  Stoer!!! Ben benieuwd hoe hij eruit ziet… En heeft LOML hem al gezien?!

 • Laat een reactie achter