Lingerie

01/08/2013 - 7 reacties

image

Ik had een leuk stukje getypt over dat ik mijn onderbroekenla ging opruimen en ik allemaal lelijke oude onderbroeken terugvond, echt van die roze met witte stippen, Hello Kitty spul, donkergrijze (die ooit zwart waren) uitgerekte hipsters, onderbroeken-die-ik-wel-aan-kan-doen-als-LOML-op-zakenreis-is, en ik vond het zo moeilijk om al die dingen weg te doen, want waarom zitten de lelijkste onderpreneurtjes altijd het lekkerste, en tegelijk dacht ik wat een wonder dat kleine A. gemaakt is met zo’n grote stapel niet-sexy spul, en dat was het einde van mijn stukje, ik vond dat wel een goede afsluiter, ik zocht een leuk plaatje (zie hierboven), en ik zocht het concept op, en toen was alles dus weg. Natuurlijk. Story of me lijf, en omdat ik wel iets online wil zetten, want zo ben ik; ook tijdens dit weer altijd aan het werk, of nouja nu niet; want de systemen liggen eruit dus ik zit hier op werk een beetje dommig om me heen te kijken en oja: de rits van mijn jurk is kapot en morgen is de bruiloft. Huilen.

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Indira 02/08/2013

  :'( bummer

 • Reageer Aline 02/08/2013

  Aaaw poor you! Wat kut van die rits!! Kun je hem niet snel wegbrengen naar zo’n turkie kledingmaker?

 • Reageer Marcella 02/08/2013

  Oh, balen van je jurk! Hij staat je zo mooi! Niet een handig iemand die te hulp kan schieten zodat je hem alsnog aan kan? Veel plezier morgen!

 • Reageer Maris 03/08/2013

  O nee, balen van je jurk! Ik kan hem wel voor je maken, moet je alleen een stukje rijden 🙂

 • Reageer LNNK 04/08/2013

  Potverdikkeme dat is zo irritant. Heb je een heel stuk geschreven.. en dan weg! Maar dit stukje is ook leuk, zoals altijd 🙂

 • Reageer Mylène 04/08/2013

  Wat een armoe. Is er ook nog een alles-komt-goed-post?

 • Reageer Marieke 05/08/2013

  Babe! Je moet ook ALTIJD tussendoor opslaan of je stukkie in Word tikken! Zo zonde… Ik heb dit één keer gehad en nu doe ik het nooit meer op die manier. Maar goed, ook dit nieuwe herhalingsstukje is leuk geworden hoor!!

 • Laat een reactie achter