11 reacties

 • Reageer Femke 07/09/2013

  Mooi. πŸ™‚ Ik hoop dat kleine A. dat ook meekrijgt!

 • Reageer Sandra 07/09/2013

  Wat was het fijn geweest om die briefjes inderdaad gehad te hebben op de momenten dat je ze hard nodig had!

 • Reageer Food Love and Happiness 07/09/2013

  Mooi idee, om een brief aan jezelf/je jongere ik te schrijven. Goed voor een stukje verwerking lijkt me. Jij brief zegt het allemaal!

 • Reageer Marieke 07/09/2013

  Mooi.:)

  En wat lijkt kleine A. op jou! Op deze foto kun je het echt goed zien. Schattig πŸ™‚

 • Reageer Aline 08/09/2013

  Die brief op nadelunch, prachtig geschreven <3 En wat een lieve foto, A. lijkt op je!

 • Reageer sterrie 08/09/2013

  Wat een mooie geschreven stukje aan jezelf. En, wat een leuke foto van kleine Des! Zie inderdaad ook vergelijking tussen jou en je mooie mannetje A. hihi!

  (Enne, zie nu pas dat ik bij je linkjes sta. Thx meis! πŸ™‚ )

 • Reageer Rosanneke 08/09/2013

  Mooi <3

 • Reageer manja 09/09/2013

  aahhh dat heb ik ook gedaan, ik heb mezelf geknuffeld en gevraagd wat er was, ik moest zo hard huilen. Een paar jaar terug, elke nacht als ik ging slapen heb ik dit gedaan en elke nacht werd ik een beetje ouder en had ik het een beetje minder nodig. Op een gegeven moment was het goed.

  • Reageer Des 10/09/2013

   Ik vind dit zo’n mooie reactie. Fijn dat het nu goed is Manja πŸ™‚

 • Reageer manja 10/09/2013

  πŸ™‚ ik was het helemaal vergeten, dat ik mezelf dus als klein kindje vroeg wat er aan de hand was. Ik had ergens gelezen dat het goed is om dingen te verwerken uit je jeugd waar je niet bewust van bent. Toen ik dit berichtje van je las moest ik er weer aan denken. Ik raad het je zeker aan Des, knuffel jezelf (als klein kind) in gedachte, het is heel fijn en je bent het waard!

 • Laat een reactie achter