Ook ik heb ergens een mening over

10/09/2013 - 8 reacties

image

 • over het familiedrama in Schoonloo: nee het is niet het eerste familiedrama en nee, helaas, het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn. Maar sinds ik moeder ben kan ik nog slechter tegen dit soort berichten. Het feit dat je je kinderen iets aan kunt doen: ik kan daar gewoon geen begrip voor hebben.
 • Sabia en haar actie tegen Sylvie: nou ben ik ook niet bepaald fan van Sylvie. Maar en achter de man van je BF gaan, en zo’n interview geven; nee nee. Sommige codes van vriendschap breek je niet. Inmiddels hebben vriendin R. en ik “Sabia” als codewoord voor een achterbaks persoon. Of hoe vriendin R. laatst zei “het was echt zo’n typische Sabia-actie, weet je wel”.
 • over mensen die geld lenen maar niet terug geven: waar is jullie fatsoen.
 • over dit stukje dat ik schreef toen ik zwanger was: ik betrap mezelf er laatst op dat ik zei “ik wil dat kleine A. vooral kind is”. Maar wanneer is je kind kind, en wanneer moet je kind gewoon even netjes zitten en stil wezen? Moeilijk, moeilijk.
 • Over Beyonce die haar haar haar heeft geknipt: Beyonce kan in mijn ogen niets fout doen.
 • Over mijn ontzettende buikkramp die ik soms krijg: wat is dit??!! Soms krijg ik een alles overheersende buikkramp, zo erg dat ik niet eens recht op kan staan. Het komt, en als ik iets eet gaat het langzaam weer weg. Maar ik eet wel voldoende op een dag. Hebben hier mensen last van? (Ik zou naar de dokter kunnen gaan, maar ik vertrouw jullie meer, snappie).
 • Ik las laatst in een magazine de vraag “pitch je bedrijf eens in 1 alinea”. PITCH?? Oh ik kan ZO.SLECHT. tegen HIPPE management taal he. Brownpaper sessie. Of de “kick off”van een nieuw project. Of de “source” van dit verhaal is… SHUT. THE. FUCK. UP.
 • over LOML die weer eens op zakenreis is en mij foto’s stuurt van de Ha Longbaai en vervolgens zegt “ja, maar het is wel echt een zakenreis hoor”: UNFAIR.
 • over ontvrienden op Facebook. Zijn hier al sociale maatschappelijke regels over? Ik was laatst bezig met ontvrienden maar toen dacht ik “ja, maar als ik haar verwijder, moet ik hem ook verwijderen, want ik ken haar immers via hem”.ย  Hoe te handelen??
 • Over postvoorkanjers.nl: leuk iniatief. Doen jullie ook mee?
 • Over deze tas: ik wil em.
 • Over deze discopants: ik wil em.
 • Over deze draagdoek: ik wil em (LOML over mijn draagdoekenverslaving: IK ZET ER EEN STREEP ONDER, NU!)
 • Over onnodig geld weggooien (3 voedingsbh’s die niet lekker zitten, mij aangemeld voor hardloopruns en vervolgens niet gaan): verdomme Des!
 • Over oldschool adressenboekjes (zie hierboven): veel handiger ipv die losse notities in mijn telefoon.
 • Over kleine A: had ik al gezegd wat voor ontzettend leuk kind het is? Nee maar echt. Ik zeg dit natuurlijk niet zomaar. Als het geen leuk kind was, had ik het ook gezegd, pinky promise. Maar echt. Als ik ’s ochtends slaapdronken over de gang heen loop om hem uit bed te halen zit hij mij met ZO’N BIG SMILE aan te kijken. In de draagdoek zit hij altijd gezellig te kletsen. Hij is zo lekker lui (want draait nog niet van rug naar zij naar buik)(heeft ie van zijn vader), en hij eet van alles, en kan heel chagerijnig doen als je te lang duurt met hem een hapje te geven (dit heeft hij van mij).

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Anne 10/09/2013

  ๐Ÿ˜€ kleine A, hij klinkt zo cute ๐Ÿ™‚ Ik kan ook niet tegen mensen die geld lenen en het niet teruggeven. En stiekem ben ik op de hoogte van het hele Sabia/Sylvie gebeuren terwijl ik dat eigenlijk liever niet had toegegeven, maar wat een naaistreek. Echt. Dat doe je gewoon niet.

 • Reageer Miss Moneypenny 10/09/2013

  Gรจgรจ, een Sabia actie. Die ga ik onthouden. ๐Ÿ˜‰ En verder: leuk, leuk! Weer een ouderwets gezellig leuk Des-blogje! ๐Ÿ™‚

 • Reageer T 10/09/2013

  een Sabia actie – ge wel dig

 • Reageer Rosanneke 10/09/2013

  Oeh, laf Le Petit Prince…En wat heb jij veel meningen zeg, jeez! ๐Ÿ™‚

 • Reageer Marieke 10/09/2013

  Wat is kleine A. toch cute. Dar heb je helemaal goed! ๐Ÿ˜€
  Oh en Sylvie/Sabia-gate… Allebei secreten, nietwaar? Je gaat toch niet meer dan drie keer vreemd en dan je BFF vragen je een alibi te verschaffen en haar later te vragen om met je man aan te pappen, zodat jij er goed vanaf komt?

  En Raf, waarom wil je een relatie met een vrouw die jouw ex alibi’s verschafte om te kunnen vreemdgaan??
  Je ziet: ik heb ook een mening. ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Dina 11/09/2013

  Ik heb ook een mening.
  Des haar blog: LEUK!

 • Reageer Marcella 12/09/2013

  Leuk lijstje Des. Geen tips voor je buikkramp, even naar dr Google maar? Hoop dat het snel beter gaat!

 • Reageer Leonella 20/09/2013

  Beetje late reactie, maar ik lees laat dus het mag ^^

  Inderdaad, al die mensen die van die ‘hippe’ Engelse woorden tussen gaan gooien, kan ik zo slecht tegen. Nog erger is het als ze Amerikaanse uitdrukkingen gaan vertalen naar het nederlands: ik ben geen raketwetenschapper, wtf??

  En geld en vriendschappen gaan nooit samen, kan ik uit ervaring vertellen.

 • Laat een reactie achter