[/LIEFDE]

23/10/2013 - 19 reacties

bee

Vandaag heb ik 7,5 jaar verkering met LOML.

Of hoe ik het graag noem: vandaag heeft LOML 7,5 jaar verkering met de meest sexy vrouw ter…laten we bescheiden blijven.. heelal.

7,5 jaar, waar blijft de tijd [/cliche]
“The days are long, maar the years are short”zegt Gretchen Rubin (tis echt een ge-wel-dig boek, kopen jongens [/spam])

Eerst waren we studentjes, toen kregen we verkering, toen ging het uit (het beste wat onze relatie is overkomen), toen smeekte LOML om bij hem terug te komen (in mijn versie dan), toen gingen we samenwonen, we kochten een huis, we gingen voor het eerst samen op vakantie, toen vroeg LOML tijdens het koken “he laten we trouwen”, we gingen trouwens, we gingen op huwelijksreis en toen deed ik voor de zekerheid 14 zwangerschapstesten voordat ik zeker wist: we krijgen een kind.
En wat voor een.

En nu is het dus 7,5 jaar later. In die 7,5 jaar leer je elkaar steeds beter kennen. Dat is natuurlijk best eng (ik kwam er pas later achter dat hij G-Unit sportschoenen in bezit had..), maar het wordt eigenlijk alleen maar mooier [/kots]

Als je mij vroeger had gevraagd hoe ik over liefde dacht dan had ik het verhaaltje opgehangen van die perfecte jongen die mij continue verliefd aan zou kijken, en ik hem, die alles voor mij deed, en ik voor hem, en we altijd hand in hand zouden lopen, en samen fietsen [/romanticus].

Ik kan je inmiddels vertellen dat liefde alles is, behalve dat. Want ik kijk LOML niet continue verliefd aan, daar heb ik geen tijd voor, ik ben zeker niet van plan om alles voor hem te doen, en hand in hand lopen doen we graag, maar op de fiets gaat dat niet omdat LOML altijd langzamer fietst dan ik en ook altijd een wheelie moet doen [/kinderachtig].

Liefde is wel:

 • de tank volgooien en de auto schoonmaken als hij weet dat ik de auto neem;
 • voor mij koken;
 • samen op de bank onder een dekentje naar de babyphone kijken;
 • date nights;
 • stad en land afgaan en marsepein zoeken in de zomer, omdat hij daar zin in heeft;
 • zijn overhemden wassen voordat hij op zakenreis gaat;
 • het licht in de slaapkamer niet aandoen als hij nog slaapt;
 • tv series van hem meekijken ook al is het Totaal. Niet. Grappig;
 • elkaar laten uitslapen;
 • smiley’s van koffiekringen op de koffietafel maken

en eigenlijk nog veel meer. Liefde, je bent zo mooi [/zwijmel]

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer latina92 23/10/2013

  Gefeliciteerd Des!! En wat een prachtig stukje 🙂 heb het met een grote glimlach gelezen!

 • Reageer Jazzy 23/10/2013

  HIGH FIVE LOML!!! (ja ik had in mijn gangsterperiode ook G-unit schoenen dus vandaar)

  En ook gefeliciteerd natuurlijkkkk

  (en oja dat meekijken met niet grappige programma’s lukt mij dus niet he, terwijl hij wel altijd braaf gtst meekijkt. Wil ik het ook minstens 7,5 jaar volhouden, moet ik daar misschien toch maar eens iets aan veranderen)

 • Reageer Lianne 23/10/2013

  Traan. Yay LOML. Yay LOML&DES en nu ook Adam.

 • Reageer Hannah 23/10/2013

  Soms ben ik ook een beetje verliefd op jou Des. Zo is het gewoon.

 • Reageer Anne 23/10/2013

  <3 Yes, dat is hoe het is. Precies, daarom is liefde zo mooi. Geniet er van met zijn 3en 🙂

 • Reageer Linda 23/10/2013

  Ahh, helemaal waar Des!

 • Reageer Froukelien 23/10/2013

  Precies jouw lijstje, dat heb ik ook. Behalve de babyfoon en de auto dan. En de marsepein, want dat vindt ‘ie helemaal niet zo lekker.

  Wat beschrijf je het toch weer mooi en echt.
  Lang leve jullie!

 • Reageer Chezzelia 23/10/2013

  Gefeliciteeerd!!!

  Ik heb op ( nu komt het ) 29 februari a.s 10 jaar iets met mijn vriend. I know.. 29 februari don’t ask, zijn schuld. Maar goed, ik ben nog steeds met hem dus het is hem vergeven 😉 Over 2 jaar mogen we het echt vieren onze datum!

 • Reageer Myrthe 23/10/2013

  Aaaaahw zo zoet!! 7,5 jaar is echt ommeunig lang trouwens. Ik was 11 toen. O ma lord.

 • Reageer Wen. 23/10/2013

  Wow.. ik zit op ruim 9 jaar en ik zie dat ik ietwat achter loop qua ontwikkelingen 😉

 • Reageer Laura 23/10/2013

  Proficiat!!

  Prachtig stuk je weer! (:

 • Reageer Maris 23/10/2013

  Gefeliciteerd meid 😀

 • Reageer Rosanneke 23/10/2013

  Ach ja, G-Unit…Aan elke vent kleeft wel een klein smetje (die van mij presteerde het om in een spijkerjasje met matching spijkerbroek te lopen = denim jumpsuit)…Gefeliciteerd!

 • Reageer Femke 23/10/2013

  Liefde is ook accepteren dat hij vroeger G-Unit schoenen had en dat hij programma’s kijkt die stom zijn.

  [CUTE]”•samen op de bank onder een dekentje naar de babyphone kijken;”[/CUTE]

  Gefeliciteerd Des!

 • Reageer Sas 24/10/2013

  Awwww lief stukje en congratz!

 • Reageer Lin 24/10/2013

  Aaaaaaaaaaaaaah. Love jou en LOYL.

 • Reageer the fourohseven 24/10/2013

  aawh. Wat een leuke post. Ik hoop dat ik over 7 jaar ook zo een gevoel heb.

 • Reageer Marieke 25/10/2013

  I love dit stukje. Gefeliciteeeeerd! Op naar nog veel meer mooie jaren!

 • Reageer Marcella 28/10/2013

  Mooi zeg, al 7,5 jaar bij je lief! Op naar de volgende fijne 7,5 jaar, en nu ook samen met je kleine man!

 • Laat een reactie achter