In GODSNAAM, wat betekent deze droom?????!!11

14/11/2013 - 15 reacties

image

“Nou jij kwam thuis, en je zei alleen maar van: er komt vanavond een vrouw eten. En ik zat hier zo op de bank, precies zoals ik hier zit ja, en ik had echt zoiets van huh? En ik zei wel van: maar waarom dan? En toen ging jij daar zo staan, ja daar bij het rode kastje, en jij ging post sorteren?? Ik snapte er niets echt niets van, maar goed, jij stond daar zo post te sorteren en toen zei jij: dat moet gewoon kunnen.

Dat moet gewoon kunnen? Nou werkelijk waar, ik dacht echt van wtf? En toen kwam ze dus, ik weet niet meer hoe ze eruit zag, en ik dacht alleen maar van: ja moet ik haar nou een hand geven? Maar jij ging gewoon in de keuken staan, en je ging koken, speciaal voor haar! En zij zat aan onze eettafel, en jullie zaten vrolijk met elkaar te kletsen, en ik dacht alleen maar wat is dit nou?? Wat moet ik hier nou mee?

Maar goed, ik dacht:  ik moet wel vriendelijk zijn. Ja zo stom he! Ik dacht; je moet wel vriendelijk zijn Des, want dit is de 2e vrouw van LOML.  Dus ging ik naast haar zitten, aan de eettafel en ik zei: nou dit is wel even ongemakkelijk he. Hahahahaha! Nee echt! En toen zei zij dus van: ja ongemakkelijk he?

Nou echt ik snapte er niets van.

En toen opeens zat ik weer op de bank, en toen ging jij opstaan , ja ik weet niet waar van, want je zat niet op de bank, opeens stond je gewoon. Bij de deur. En toen zei jij tegen haar, EN NIET TEGEN MIJ HE, maar tegen haar: kom we gaan naar bed. KOM WE GAAN NAAR BED! En je lachte er een beetje bij, ja lach nu maar, ik vond het echt niet leuk hoor!! En jij dus lachen en jij zo: kom we gaan naar bed, en zij stond op, en keek mij nog aan met zo’n blik van ”ja ik ga maar met hem mee he”, en toen zei ze dus: DAT KUT WIJF, nee ik weet niet nog steeds niet wie het was, maar dat KUTWIJF zei gewoon van: nou dan ga ik nu maar even met je man slapen.

En ik zat daar maar he, op de bank. En ik voelde me echt alleen en verdrietig en ik dacht: nou waarom heeft LOML nou een tweede vrouw in huis genomen? Ik voelde me echt zo zielig en ik had zo’n groot verdriet….”

Ik keek een beetje zielig.

LOML was klaar met lachen en zei “nou wen er maar alvast aan”.  Hij liep naar de keuken en ging wat koken.
Voor mij, gelukkig.

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Jazzy 14/11/2013

  Hahahaha leukste post evah

 • Reageer Maaika 14/11/2013

  Ooooh zo boos… ik droomde eens dat mijn man thuis kwam en hij vreemd was gegaan… zoooo boos werd ik wakker… =D

 • Reageer Anne 14/11/2013

  :’D Zulke dromen… Smaakte het eten lekker?

 • Reageer Femke 14/11/2013

  Hahahaha ah gut. Dromen kunnen zo bizar en verwarrend zijn soms, ik had de afgelopen nacht ook echt een krankzinnige droom. Het heeft niet altijd wat te betekenen, soms is het gewoon een soort verwerking van waar ik overdag over heb gelezen, nagedacht, gepraat e.d.

  Maar lang niet altijd en dan snap ik er ook helemaal niks meer van.

 • Reageer Ankie 14/11/2013

  Hahahaha aaahh sielag en hilarisch tegelijk :’)

 • Reageer Laura 14/11/2013

  Jaaa leuk geschreven! Heerlijk origineel blogje.

 • Reageer Marieke 14/11/2013

  Aaaahh..

  Hahaha, maar ook aaah!!
  Zo leuk geschreven!
  Zo zielig hoe je daar dan op de bank zat.. Ik voel m helemaal.
  Soms heb ik ook van die dromen, dat je wakker wordt en denkt: That did not just happen!!!! En dan: Thank God, no ! Haha , maaaarr echt leuk geschreven!!

 • Reageer Jolien 14/11/2013

  Hahaha, gelukkig werd je ook weer wakker!

 • Reageer Joy 14/11/2013

  Hahahahahahaha

  Zo’n droom heb ik ook wel eens, dat ie vreemdgaat in mijn droom, en dat ik hem dan als ik wakker word uit bed wil duwen, de eikel, dat ie dat durft.

 • Reageer Marah 15/11/2013

  Haha ik heb wel eens zulke dromen en dan ben ik ook gewoon de rest van de dag chaggerijnig op mijn vriend 😛

 • Reageer Sas 15/11/2013

  Haha ja soms heb je van die dromen :’)

 • Reageer Marcella 18/11/2013

  Gelukkig blijft LOML jouw droomman!

 • Reageer Lisa 18/11/2013

  Ik moest hier echt heel hard om lachen :’)

 • Reageer Marleen 27/11/2013

  Echt een droomdroom. Haha. Zo herkenbaar. Ik droom ook weleens dat mijn vriend opeens wegloopt met een andere vrouw en doei zegt en mij achterlaat met zo’n opmerking als: “Ja, nou en?” Wat nou en, je bent toch MIJN vriend? Onze verborgen angsten he 😉

 • Reageer Indira 17/06/2014

  Haha hoe moet jij in bed hebben gelegen toen je wakker werd van die droom!?

 • Laat een reactie achter