2013/2014 enz enz

30/12/2013 - 27 reacties

2013. Het jaar waarin ik:

niet naar Beyonce ging/een haat/liefde verhouding kreeg met hardlopen (inmiddels weer wat liefde. Alweer 4x hardgelopen deze week! Het moet niet gekker worden) / nog steeds erg gezond at / met veel plezier naar mijn werk ging / de clubcake 2x zag / voor het eerst met LOML ging dansen / op vakantie ging met een baby / OJA IK WERD MOEDER DIT JAAR GODDAMMIT, BIJNA VERGETEN / nog steeds als een wild loslopend dier door de stad fietste / verschillende gezonde desserts uitprobeerde / maar verslaafd werd aan de Tony Chocolony ย caramel salt / 3 vet goede Sinterklaas gedichtjes schreef, al zeg ik het zelf / mezelf een beetje vergat / mezelf weer ontdekte / een geweldige bevalling had / geen verkeersboetes kreeg / weer in het donker ging rijden (haat in het donker rijden. Daarnaast kan ik ook niet afstand inschatten. Verder ben ik een hele veilige chauffeur hoor) / nieuwe blogpareltjes ontdekte / elke dag opschreef waar ik dankbaar voor was / erachter kwam dat het moederschap steeds leuker wordt / een vet mooi lief stoer cool zoontje kreeg (oja) / erachter kwam wat een ego met je kan doen / lieve post kreeg / op valreep leerde haken (EINDELIJK!!) / de draagdoek ontdekte / boerenkoolsapjes ging drinken en vervolgens weer ging uitspugen (GATSIE) / verschillende date nights had met LOML / ook ontdekte hoe leuk het is om digitale fotoalbums te maken (wat een gemak!) / van zorgverzekeraar wisselde (heel boeiende informatie dit) / het atelier van ons huis inrichtte / ย geen bloemen doodmaakte / twee keer 10 km dit jaar hardgelopen / tickets voor Beyonce kreeg / de leukste verjaardag ever had / het 1 jaar huwelijk met LOML overleefd / 2 notitieboekjes volschreef / GTST ontdekte (TIM IS HET SUKKELTJE VAN GTST, SORRY TIS GEWOON ZO) / mijn beste vriendin R. weer zag (maar wel te weinig, miss that gurl like craycray) / me vergaapte aan de verschillende Beyonce Instagram accounts (welke is nou echt van haar??) / weinig met hoge hakken liep (ik kap er nu echt mee) / weinig nieuwe kleren kocht / en maar 2 paar schoenen / Badu 1x opsloot /

2014. Het jaar waarin ik:

naar een nieuwe baan zal solliciteren (vanaf april 2014 beschikbaar DE LEUKSTE WERKNEMER V NEDERLAND, TRAKTEERT VAAK OP CHEESECAKE) / begin als draagdoekconsulente / 15 km zal hardlopen (ik zet laag in)/ kleine A. 1 jaar zal worden / een nieuwe fiets ga kopen / een deken zal haken / een nieuwe telefoon mag krijgen / mezelf niet mag vergeten / mezelf meer zal trakteren op Body Shop body butters / nog steeds gezond zal eten (makkie jongens) / een nieuwe bank ga kopen, catproof dit keer / een nieuw bed ga kopen (waarin LOML geen last zal hebben van mij / mijn haar niet ga knippen / nog meer wil minimaliseren / weer trouw om 20.00 uur voor de tv zit voor GTST / minimaal 3x op vakantie ga (ik zet laag in) / mijn ego wil verslaan / nog meer wil nadenken over het eten wat ik eet (minder suiker bijv) / kleine A. gaat lopen (dan schijn je echt geen rust meer te krijgen) / Totoro en Badu niet meer al dan niet per ongeluk opsluit / meer boeken wil lezen / meer eetfeestjes wil geven / BEYONCE LIVE GA ZIEN / minimaal 2 weekendjes met zusje R. & vriendin R. (LEZEN JULLIE DIT) / de schilderijtjes in ons huis echt ga ophangen (LOML dan)

Favorieten van 2013:
Kind: kleine A.
Woord: parreilles
Celebcruss: Vincent van GTST
Celeb looser: Gordon & Albert Verlinde
Celeb stelletje: Chrissy Teigen en John Legend
Man: LOML
Man2: Arie Boomsma
Vrouw: Chrissy Teigen
Vriendschap: clubcake!
Recept: pompoensoep en worteltaart
Koekje: caramelkoekjes van het broodcafe
Keukengerei: de kaasschaaf (waar zou je zonder zijn?)
Kat: Badu (sorry Totoro maar jij hebt een stukje uit Badu’s oor gebeten, volgend jaar nieuwe kansen)
Restaurant: Hanasato in Groningen
Blog: desschrijft.nl
Blogster: Des van desschrijft.nl
Sexy blogster: Des van desschrijft.nl
Chilloutfit:
image

 

vorig jaar

Vorige post Volgende post

27 reacties

 • Reageer Sylvia 30/12/2013

  Haha, kan niet wachten op je 2014 blogjes! ๐Ÿ˜‰

 • Reageer blauwesokken 30/12/2013

  En kijk; hier zet je je talent al in! Beginnen als draagdoekconsulente; heel erg leuk!

 • Reageer Marlou 30/12/2013

  Haha Des i love you(r blogjes) <3

 • Reageer Eline 30/12/2013

  This post made my day.

 • Reageer Totoro 30/12/2013

  nou zeg kakie

 • Reageer Wen. 30/12/2013

  Oh my, onder de oksels en hoog water *grinnikt*

 • Reageer Ilse 30/12/2013

  Met die chilloutfit bewijs je inderdaad wel echt dat ‘Sexy blogster’ punt ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Vera 30/12/2013

  Hahahaha, lekker wijf :-P!

 • Reageer Maartje 30/12/2013

  Hahahah wat een geweldige foto!

 • Reageer Kauthar 30/12/2013

  Haha, die laatste foto Des. Hoog schijt en lef gehalte. Geweldig. 2014, het jaar waarin ik desschrijft.nl blijf bezoeken. Met een smile.

 • Reageer Marcella 30/12/2013

  Gave blog, mooie favorieten en onwijs toffe chill outfit! Je bent leuk Des, nu al zin in je blogs van 2014! Goede jaarwisseling en denk om je vingers hรจ.

 • Reageer Maai 30/12/2013

  Wat een heerlijk leuk grappig stukje om te lezen weer. En whahahaha sorry ik lig onder de bank van het lachen na deze foto! 2014 wordt vast een top jaar voor jou. Als A gaat lopen… dat is zo leuk ๐Ÿ™‚

 • Reageer Sas 30/12/2013

  je doet dit altijd weer zo leuk, ik heb dit blogje met een glimlach gelezen.
  Ik wens je al het goeds toe voor 2014.. En op naar een jaar met nog meer van die leuke blogjes!

 • Reageer Loes 30/12/2013

  Haha je bent wel een van mn leukste blog-ontdekkingen van 2013! Flitsende outfit ๐Ÿ˜€

 • Reageer Linda 30/12/2013

  Hahaha, die foto. Wat ben je toch een geweldig mens! 2014 is voor mij het jaar dat ik lekker blijf lachen om jouw grappige stukjes altijd.

 • Reageer Mirthe 30/12/2013

  Oooh zo’n hekel aan Gordon en Albert Verlinde! En Hollandsch meest sexy blogger ben je hoor ๐Ÿ™‚

 • Reageer Jennn 31/12/2013

  Leuk stuk! Fijne jaarwisseling!

 • Reageer Marieke 31/12/2013

  De tofste blogster van de wereld: Des van desschrijft.nl. Ik heb dit jaar weer genoten van je blogs Des! Fijne jaarwisseling en alle liefde & geluk gewenst voor 2014!

 • Reageer Elise 31/12/2013

  hahaha grappig dat je ook hebt leren haken ๐Ÿ™‚ ik heb het deze maand nog geleerd, en ik wil al jaren breien/haken oid als hobby, en nu maak ik dus allemaal knuffeltjes ^^

 • Reageer Thamar 31/12/2013

  Je bent een lekker wijf.

 • Reageer Ankie 31/12/2013

  Hahaha laf this! En dat 2014 een prachtig jaar mag worden!

 • Reageer Susanne 31/12/2013

  Haken! Ik heb het dit jaar ook geprobeerd, maar ik kan alleen maar ‘heen’ en niet ‘terug’ dus ik heb alleen maar 1 lange sliert…

 • Reageer Flaviena 01/01/2014

  Jouw blog is nog steeds een van mijn favoriete leesvoer en ik ga binnenkort de draagdoek (liefdes)theorie uitvogelen met mijn (aankomende) kleintje! Happy New Year dear!

 • Reageer Kim 01/01/2014

  1. Beste chilloutfit ooit.
  2. Volgend jaar: wortelsoep en pompoentaart (ik zweer je: koop het boek Groene Garde en maak de pompoentaart, het is superfucking delicious) (of e-mail me, ik stuur recept)
  3. Gelukkig nieuwjaar Des ๐Ÿ™‚

 • Reageer Sjoukje 01/01/2014

  Leuke blog, heb je net ontdekt! Ik hoop dat 2014 een mooi jaar voor je wordt!

 • Reageer Eva 02/01/2014

  Beste jaaroverzicht en vooruitblik ooit!

 • Reageer Madelon 04/01/2014

  Ik hoor graag wanneer je begint met je draagconsulten ๐Ÿ˜‰

 • Laat een reactie achter