Behind the scenes van de kerstkaart

25/12/2013 - 13 reacties

De lieve Manja liet een reactie achter. Dat ze dit vond op het wereldwijdeweb, en dat ze aan mij moest denken.

Ik vind het geweldig natuurlijk, kan me alleen maar voor de kop slaan dat ik het zelf niet bedacht heb, maar goed. Beter goed gejat dan ehh…zelf verzonnen. Ofzo.

Dus dacht ik met kerst: ik heb zin om kerstkaarten te versturen. En niet zomaar een kaartje met een kerstman en wat glitters erop maar natuurlijk een superstoere. En kleine A. in de hoofdrol, want ik heb niet voor niets een kind gekregen.

Ik zocht wat plaatjes op internet en ik dacht ohh makkie. Ik gebruik wat hydrofiele luiers voor de sneeuwman, en ik heb nog een groene draagdoek voor de kerstboom..nee jongens. Des zou dit varkentje wel even wassen.
Het neerzetten van het plaatje was ook vrij makkelijk. Maar toen moest natuurlijk de model er even bij komen. Wat blijkt; mijn kleine A. is nog lastiger dan Naomi Cambell.

des1

Ten eerste vind meneer het niets om op de rug te blijven liggen. Hij wou dus de hele tijd omdraaien. Geen probleem dacht ik; ik doe in mijn ene hand mijn telefoon met zijn lievelingsliedje. In de andere hand had ik de camera en maakte ik zoveel mogelijk foto’s. Toen vond kleine A. het genoeg geweest: hij wou liever met de “kerstballen”  (mijn onderbroekjes)(veel gekleurde heb ik he) spelen. En met zijn aap. En op de “sneeuwpop”  liggen. Dit ging niet werken, dus wachtte ik tot LOML thuis kwam.

des2

Die had nog betere ideeën: “kom we gebruiken wattenschijfjes voor sneeuwvlokjes”zei hij. En we doen hem zijn kerstrui aan! En zijn Uggs erbij! De kleine A. vond het prima, tot hij weer moest liggen met die zware Uggs aan zijn kleine voetjes. We probeerde hem af te leiden, hem te laten lachen, we draaiden nog eens Elmo’s song en nou ja. Na, om precies te zijn, 58 foto’s te hebben gemaakt was dit nog het meest gelukte:

des3

 

Hohohoho.
Merry Christmas!

ps. ik schreef ook een stukje over kerstpakketten.

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Aline 25/12/2013

  Haahahahahahahahaha oh Des jij krijgt echt de prijs voor de beste kerstkaart EVER. Zag ‘m ook al voorbij komen op insta, te hilarisch voor woorden dit. <3

  FIJNE KERST!

 • Reageer Christel 25/12/2013

  Prachtige kerstkaart kan niet anders zeggen! Ik had ook wel graag zo’n lekker foute kerstkaart gewild met kerstmutsen en kersttruien en de hond erbij, maar het is hem niet geworden. Misschien volgend jaar als de hond mee wil werken.

 • Reageer amine 25/12/2013

  whahaha

 • Reageer Anke 25/12/2013

  Haha, wat een geinig idee! En ik vind het nog best goed gelukt hoor. Fijne dagen, Des & familie!

 • Reageer Sylvia 25/12/2013

  Haha, Chuck heeft ook te veel een eigen willetje voor een kerstkaart 😛 Fijne dagen nog!

 • Reageer Manja 25/12/2013

  Ahhh super leuk

 • Reageer Mille Pagine 26/12/2013

  You just made my day, hahaha, dit is fantastisch! Veel leuker dan het origineel ook.

  Fijne kerst voor jullie alledrie!

 • Reageer Indira 27/12/2013

  Aahhh echt heel leuk geworden! Goed idee die watjes!

 • Reageer Sas 27/12/2013

  Haha ik vind hem geweldig<3

 • Reageer Sigrid 29/12/2013

  Hij heeft een ereplekje gekregen hoor!

  Dank je wel Des. X

 • Reageer Kim 29/12/2013

  Hahaha mooi verhaal en wat ren lieve kaart is het geworden!

 • Reageer Maai 29/12/2013

  Hahaha hilarisch en toch nog gelukt!

 • Reageer Marcella 29/12/2013

  Haha, heel gaaf ‘het proces’ achter de foto. Het eindresultaat is tof, leuke kaart!

 • Laat een reactie achter