Ik ben nu verliefd op Chrissy

20/12/2013 - 11 reacties

Ik heb dus een nieuwe girlcrush. Haar naam is Chrissy Teigen. Oh, jullie kennen haar niet? Geeft niets, ik verwijt het jullie niet. Ze is ook niet heel famous namelijk.
Chrissy Teigen is model.
En oja; ze is ook getrouwd met John Legend.

chrissytrouwfoto

Dat ze getrouwd is met John Legend zou mij eigenlijk genoeg reden moeten geven om haar juist te haten. Ik heb namelijk heel lang een diepe liefde voor hem gekoesterd. Ja echt, ik had zelfs een ex-vriendje die best wel op hem leek (het jammere was dat hij dat zelf ook vond door een foto van John Legend als profielfoto te gebruiken op Hyves)(relatie heeft logischerwijs nooit kunnen slagen).
Tot ik dus voor de tweede keer naar zijn concert ging in Amsterdam. Hij stond in witte linnen broek te zingen en hij haalde een meisje uit het publiek om mee te dansen.

We weten allemaal wat er toen gebeurde. En weet u; ik vond dat nog het meest erge. Niet de witte linnen broek (sommige mannen kunnen dat gewoon, ik noem een Arie Boomsma), en ok dat zijn lichaamsdeel op dat moment ging steigeren; ook daar kunnen mannen niets aan doen.
Maar dat hij niet eens even MIJ UIT HET PUBLIEK HAALDE? Dat hij niet eens even TEGEN MIJ AAN WOU SCHUREN?
Teleurgesteld was ik.

De liefde was dus flink over. Maar goed; het gaat nu niet over John. Het gaat over Chrissy. En ik heb inmiddels veel meer liefde voor Chrissy. Tijdens de wakkere nachten toen kleine A. nog niet doorsliep scrollde ik vaak door Instagram. En daar vond ik haar. En ik lag regelmatig compleet in een deuk om haar filmpjes en haar foto’s.

chrissyonderkin

Chrissy is the bomb. Ze maakt foto’s van haar onderkin (zelfspot, love it). Ze maakt filmpjes hoe ze danst (sexy, love it). Ik vergeef het haar dat ze geen cat-lover is, maar ze heeft 2 ontzettend schattige hondjes (Puddy en Pippa) waar ze mee in de tourbus van John slaapt (mensen die met hun huisdieren slapen en daar openlijk voor uitkomen: love it).

chrissyhondje

Ze post foto’s van John  Legend (incl filmpjes van John in bloot bovenlichaam onder de douche, LOVE . THAT.).  Daarnaast kan Chrissy lekker koken. Dat talent heeft ze vast van haar Thaise moeder (haar vader is btw half Zweeds); en haar moeder is volgens mij net zo leuk (ik volg haar nu ook op Instagram).

chrissypiemelchrissyaanrechtchrissy mario

Chrissy zit regelmatig in kleermakerszit op het aanrechtblad. En ze is verslaafd aan Mario Kart Race (John verraste haar met een themafeestje). Verder maakt ze graag  foto’s met dingen-die-op-piemels-lijken.  Oja: ze kan dus ook gewoon heel leuk schrijven (hou van mooie meisjes die leuk kunnen schrijven; ik bedoel ik ben er tenslotte zelf eentje). Helaas schrijft ze nu niet meer zoveel door 1 van haar KLOTE HATER (OWEE ALS IK EM TEGENKOM!!).

Chrissy is net zo’n fan van Bee als ik (altijd een plus 10) en is dit niet serieus de romantische videoclip ever? Ik zeg je: Chrissy en John zijn de nieuwe Bee en Jay.

chrissybee

Kortom; Chrissy is grappig, mooi, leuk, en lief. Maar waarom ik vooral van haar hou: ze houdt net zoveel van eten als ik.
Ik voel altijd meteen zo’n klik met zulke vrouwen.

chrissyeten

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Food Love and Happiness 20/12/2013

  heee wil je even niet doen dit…mijn missie in het leven is om haar te haten. John en ik zouden trouwen. Ik was ook bij dat concert, maar ik vergaf het hem, onze tijd kwam nog wel. Ik was ook bij het concert er voor en het concert er na. Afgelopen zomer streelde ik heel liefdevol z’n arm vooraan in het publiek bij North Sea Jazz, dit álles om er vervolgens achter te komen dat ie het niet uit zou maken met haar!? Ik heb dit nog niet verwerkt….
  Maar goede schrijfster als jij bent verkoop je haar wel goed aan me…;)

 • Reageer Manon 20/12/2013

  Ze is zeker mooi!

 • Reageer Linda 20/12/2013

  Een vrouw naar mijn hart!
  Heerlijk dat het allemaal niet zo stijf hoeft te zijn en je gewoon lol mag hebben in het leven.
  En een dromman aan d’r zijde.. Ze heeft hem zelfs het stijger akkefietje vergeven.. Top!

 • Reageer Sandra 20/12/2013

  Ik kende haar nog niet! Maar thank you voor je lofzang, want she sounds amazing!!

 • Reageer Madelon 20/12/2013

  Zij is pretty!

 • Reageer Lenneke 20/12/2013

  Ik wil haar zijn. Echt.

 • Reageer Sas 22/12/2013

  Haha super leuk geschreven. Mooie vrouw ook 🙂
  Vond het cilpje al zo lief<3

 • Reageer Lin 23/12/2013

  Hahah die palmboomfoto (en heel veel liefde voor de kleermakerszit in witte top foto).

 • Reageer Lin 23/12/2013

  Ps: hoe ver scrollen voor het doucefilmpje?

 • Reageer Eva 24/12/2013

  Inderdaad nog nooit van haar gehoord maar wat is ze LEUKKK!

 • Reageer Ikram 30/12/2013

  DAT… LIEDJE… <3 Replay all day 😀

 • Laat een reactie achter