Kind om je torso

01/12/2013 - 9 reacties

dragen

Dag jongens,  hier ben ik weer met nog iets nieuws wat ik onlangs heb ontdekt in de draagwereld namelijk:

Torso dragen.

Ik kreeg namelijk bovenstaand plaatje door en ik bedoel: is het niet prachtig? Kijk dat kindje heerlijk rustig slapen op mama’s rug. Mama dacht waarschijnlijk die dag: kom laat ik eens even naar dat ene meertje lopen en de afwas doen. En ach: het is hier zo warm: ik doe mijn bh even uit. En waar is mijn buggy, och verdorie, die kan ik niet vinden. Nou, dan maar even een doek om de borsten en kind op de rug.
Gewoon gaan met die banaan, dat is wat ze waarschijnlijk dacht.

Dat moeten wij, Nederlandse vrouwen, toch ook kunnen. Is dat niet juist ons motto “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”? Geen poespas, geen gezeur, niet te moeilijk, waar is de doek, kind op de rug en huppa naar de kinderopvang. Komaan dames; laten we die draagdoek weer helemaal in maken en sexy combineren met een Little Black Dress-je.

Weet je wat: ik neem alvast het initiatief. En wat blijkt: het is de meest makkelijke knoop ooit. Kind op de heup, doek eromheen, kind verder schuiven naar achteren, doek meenemen, voorlangs kruisen, kruisen onder de benen, en weer naar voren voor een dubbele knoop. Hatsja:

wpid-IMG_20131201_101545.jpg

Geef me de vuile vaat en voor je het weet zie je mij zo aan de kant van het water.

 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Jazzy 03/12/2013

  Godsamme des, ik wil nu ook een baby en een vuile vaat

 • Reageer Sylvia 03/12/2013

  Awhh, die kleine voetjes van A! Die bovenste foto is trouwens ook echt prachtig 🙂

 • Reageer Marah 03/12/2013

  Aww dat voetje!

 • Reageer Aïsha 03/12/2013

  Laffitso des! Echt prachtig!

 • Reageer Aïsha 03/12/2013

  En die buggy vergeten HAHHAHAHAHA

 • Reageer Aline 03/12/2013

  Ik denk dat je een trend gaat zetten onder de Nederlandse hippe moeders hoor Des.

 • Reageer Saar Grolleman 03/12/2013

  ADORBS! Er zijn hier in Thailand zo veel vrouwen die rondreizen met kleintjes en ze in draagdoeken dragen. Respect! (En wie wil er ook met een buggy het vliegtuig in?) Zo tof om met kinderen verre reizen te maken <3

 • Reageer Maris 03/12/2013

  Wat is het toch een moppie. Heerlijk toch als je die kindjes zo ziet hangen aan hun moeder. Als ik dit zie wil ik ook weer een kleintje en lekker dragen. Die van mij willen het al heel lang niet meer 🙂

 • Reageer Marcella 04/12/2013

  Nu de bh nog uit en het is net jij daar op die afbeelding.

 • Laat een reactie achter