OEHHH, TO THE LEFT TO THE LEFT

19/12/2013 - 16 reacties

image

Ik weet nog wel dat Beyonce een concert zou geven in Nederland. Ik had koorts, griep en een toeter van een buik met een druk schoppend kind erin, maar ik zat klaar. Om half 10 ’s ochtend op ticketmaster.nl

Met wel 4 schermpjes open en een dekentje om mij heen. En mijn telefoon naast me natuurlijk. Want ik moest en zou kaartjes krijgen, en als het mij niet zou lukken dan had ik een heel team klaar staan die ook voor de kaartjes gingen.

Ik kwam uiteindelijk in de site (“YESS! IK BEN ERIN!! HOEVEEL KAARTJES OOK NOG WEER??? OH SPANNEND!”).  Ik klikte 5 kaartjes, ik wou betalen, zocht mijn pinpas (AMATEUR DAT IK BEN) en weg waren de kaartjes.
Foetsie.

Die dag greep ik mis bij Beyonce en het heeft me kennelijk zo aangegrepen dat ik de volgende dag weeen kreeg.

Dat zou me niet weer gebeuren dacht ik afgelopen dinsdag. Ik moest en zou kaartjes krijgen. En ik niet alleen; nee samen met de clubcake EN zusje en vriendin R. Dat zijn 7 meiden in totaal. Volgens mij waren wij de enige vrouwen van de hele wereld, of in ieder geval Nederland, die de vorige keer niet naar Beyonce gingen.

Op de maandagavond hebben we alle mogelijke tactieken besproken:

 • Wie als eerste wakker is moest meteen inloggen op ticketmaster
 • We gaan voor zitplekken in vak 111
 • We betalen niet meer dan 75 euro per kaartje
 • We bestellen 7 kaartjes
 • WE.GAAN.TOT.ALLES.IS.UITVERKOCHT.NIET.NAAR.DE.WC!!
 • TELEFOON BIJ DE HAND, ALTIJD!
 • NIET NAAR DE WC!!
 • Geen grapjes als je kaartjes hebt, TERWIJL JE DAT NIET HEBT! (Boete: geen vriendschap meer).
 • TELEFOON BIJ DE HAND!

De volgende dag zat ik om precies 6:50 uur al op werk, achter de computer. In de wachtrij voor ticketmaster.nl, dat kan natuurlijk alleen Beyonce voor elkaar kregen. Ik moest plassen. Ik moest werken. Ik wou wat eten. Ik moest me heel nodig inhouden om niet de 5(!!) tabbladen te verversen, maar ik moest sterk zijn. Alles voor Beyonce.

Eindelijk rond half 11, mijn blaas stond op knappen, verloste Aish ons met het bericht: WE HEBBEN KAARTJES!

We gaan dus met z’n zevenen naar Beyonce.
De enige vrouw die glitters poept.

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Sigrid 19/12/2013

  Eindelijk gelukt!

  Des, wat ik me afvraag: hoe doe je dat, al om 6:50 op je werk zitten? Hoe hou je het vol? Ga je gewoon vroeg naar bed of bijt je gewoon door? Is het op jouw werk normaal op vroeg te beginnen of is dat iets Dessigs?

  • Reageer Des 19/12/2013

   ik ben echt een vroege opstaan-er hahahaa. En Adam is ook rond 6 uur wakker. En ik heb het geluk dat bij mij op werk flexibele tijden zijn. Scheelt echt, want ik ben het meest productief in de ochtend en al rond kwart over 3 ’s middags vrij dus heb ook nog wat aan m’n daggie

 • Reageer Jazzy 19/12/2013

  Ahmegodsdienst, ik word al zenuwachtig als ik naar de glitterpoep kijk!

 • Reageer Aïsha 19/12/2013

  Zullen we doen dat het al maart is?! Cannot handle het wachten!

 • Reageer ais 19/12/2013

  “Volgens mij waren wij de enige vrouwen van de hele wereld, of in ieder geval Nederland, die de vorige keer niet naar Beyonce gingen” HAHAHAHA DAT IS ECHT ZO VOLGENSMIJ!!! zelfs mn broertje is toen gegaan. B r o e r t j e.

  Maarem, so much sin! Zo leuk, glitterpoop for president!

 • Reageer Madelon 19/12/2013

  Ooooh jaloers hihi, Ik kijk al uit naar het verslag 😀

 • Reageer Dina 19/12/2013

  Jaaa joepie! Wat leuk!

 • Reageer Flaviena 19/12/2013

  Oooh hahaha wat super!!! Hooray for glitterpoop 🙂 het wordt sowieso amazing.. zij is gewoon een bananas-crazy entertainer.

 • Reageer Annagreet 19/12/2013

  Jeej! Nice! Veel plezier alvast!

 • Reageer Anne 19/12/2013

  Hahaha de enige vrouw die glitters poept!! Geniaal. Wat leuk dat je naar dat concert gaat. Ein-De-Lijk.

 • Reageer Sas 20/12/2013

  Jeeeeeeeeeeeeeeeej nu wel gelukt. Veel voorpret en alvast veel plezier 🙂

 • Reageer R.S. 20/12/2013

  yay supergaaf!

 • Reageer Nooms 20/12/2013

  Jeeeej, super leuk!! Congrats!

 • Reageer Femke 20/12/2013

  YAAAY wat gaaf! Ik wilde ook gaan maar ik kon niemand vinden die mee wilde. 🙁 En van de beslissing om niet ’s morgens vroeg achter de laptop te zitten om een kaartje te kopen heb ik nu al glitterschijtspijt. (Das een raar woord ja, maar ik wilde gewoon graag even rijmen.)

 • Reageer Marieke 21/12/2013

  Ik ben blij voor je! Omdat ik de vorige keer ben geweest, heb ik nu anderen de kans gegeven om kaartjes te scoren. 😉 Het is een topshow, veel plezier!

 • Reageer Marcella 22/12/2013

  Jeujjjj, gaaf concert in ’t vooruitzicht! Strategie geslaagd! 😉

 • Laat een reactie achter