Over hoe ik gisteren gesuprise-ed werd

08/12/2013 - 21 reacties

Het was ongeveer eind november en mijn zusje vroeg voor de zoveelste keer: wat ga je nou met je verjaardag doen? En zoals op veel vragen antwoordde ik ook deze met: ik weet het niet.

Dat was niet helemaal waar. Ik weet het namelijk eigenlijk wel. Ik wil in ieder geval heel veel kadootjes. Dat is 1 ding wat zeker is. Ik vind “ach joh, ik hoef helemaal niets, ik vind het al leuk dat je komt” net zo’n onzin als “age is nothing but a number”  of “geld maakt niet gelukkig(???)”. Maar om kadootjes  te krijgen op je verjaardag moet je ook mensen uitnodigen. En om mensen uit te nodigen moet je ook een feest organiseren. En als er iets is wat ik niet kan, naast achteruit inparkeren (30 jaar en ik kan dat nog steeds niet) dan is dat dus wel feestjes organiseren.

Tot tenminste een paar weken geleden. Toen vierden we een klein feestje en eigenlijk was dat heel leuk. Ik durf zelf te zeggen dat het vet gezellig was. En dat immers iets wat je niet over jezelf mag zeggen net als ” ik ben best mooi”  of “goh, eigenlijk ben ik slimmer dan jullie allemaal”.

Ik besloot dus geen feest te geven, wat ik wel jammer vond want ik werd wel 3.0 dit jaar. Maar ik kon ook geen feest geven omdat ik namelijk las dat er een Internationale Kattenshow zou zijn in Martiniplaza. Mijn crazy cat lady hartje ging daar dus echt keihard van kloppen he.

Ik keek dus de hele week uit naar mijn verjaardag omdat we naar de Internationale Kattenshow zouden gaan. Ik bedoel: er was dus zelfs een “aai-hoekje”!!! Ik had zelfs mijn outfit al klaar (mijn jurk met katjes erop en mijn kattenmuts). En toch dacht ik zaterdag 7 december: shit. Ik had een feest moeten organiseren. Een klein feestje met veel kadootjes. En ik voelde me best wel verdrietig daarom, en toen zei LOML: ja daaag, jij wou dat niet, dus moet je ook niet zeuren.

Ik werd een beetje verdrietiger want ik dacht ja waarom zegt mijn man dat ik niet mag zeuren? Is dat niet juist het recht van de vrouw, dat zeuren (ik noem het liever: feiten benoemen). En toen zei LOML ook nog eens: ik ga zaterdag op stap en mijn vrienden slapen hier, dus wil je bij je ouders slapen, ok doei.

Ja, ik werd nog het aller verdrietigst. En niet feiten mogen benoemen en ook nog eens geen feestje en of ik even weg kon gaan. Dus ik kwam zondag 8 december best nog wel een beetje verdrietig thuis toen opeens;

SU FOKKING PRISE!!!!!

De hele familie inclusief cakejes, broodjes, beleg, taart, soep en KADOOTJES waren dus gewoon aanwezig. Omdat LOML aka LOVEOFMYLIFE gewoon een feestje had georganiseerd en het huis had versierd en iedereen had uitgenodigd en boodschappen heeft gehaald en….<3driedubbelehartjes. Ik zeg je: die man van mij; er zijn dagen dat ik wel degelijk besef wat voor topper ik in huis heb gehaald.

Gisteren had ik dus echt de beste verjaardag ooit.
3.0, i’m ready for ya.

ps. het eerste wat ik dacht toen ik de hele woonkamer vol met mensen zag staan was dus: huh, wat doen jullie hier, ik ga straks naar een internationale kattenshow???
ps. ik kreeg dus heel veel kadootjes en dit zijn de high lights:

wpid-IMG_20131208_182116

 

Ja, ik ben 30 en ja Blond Amsterdam is weliswaar erg 2006, maar I LOVE IT. Don’t judge the boek bij its cover jongens

 

image

 

Mijn lievelings december snoep. Borstplaat. Veel te slecht jongens, die maand december.

 

image

 

En tegen die kilo’s borstplaat maar wat healthy food. Lekker zwart/wit ben ik he.

 

image

 

Notieboekje? Goed. Katten? Altijd goed. Notitieboekjes met katten erop? Super goed!

image

Als ik zeg dat de draagdoek die ik wil hebben ruim 180 euro kost zegt mijn moeder: dat kun je toch wel maken. Ik zeg dan altijd: schoenen maak je toch ook niet? Mijn moeder vroeg de laatste tijd wel erg vaak naar de afmetingen van een draagdoek, en ziehier: ze maakte gewoon zelf eentje. Met een lief madeliefjes motief. Love it!

image

 

Ik ben geen bloemetjes-mens (ze gaan altijd dood bij mij. Binnen een dag). Maar van mijn moeder en schoonmoeder kreeg ik toch deze prachtige orchidieen.

 

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Marlous 09/12/2013

  Haha Des wat geweldig! Ik hoop ook nog eens zo verrast te worden met een suprise party 😀
  Van harte nog! 🙂

 • Reageer Eva 09/12/2013

  Mijn lova was ook zo lief. Ik was uit eten met zijn zusje (doen we nooit maar waarom ook niet?) en ik zat nog te zeuren dat ik mijn verjaardag dit jaar zo stom vond omdat ik geen zin had dingen te regelen en hij nooooit een surprise party zou regelen ‘want dat kan hij niet, zoveel stress en regelwerk’. En toen kwam ik thuis van het uiteten en BOEM. Hele huis vol.
  Dus ik kan me wel zo’n beetje voorstellen hoeveel liefde je nu voelt voor LOML 🙂

 • Reageer Dionne 09/12/2013

  Nogmaals gefeliciteerd! Superleuk 🙂

  En dat van die planten en zo: ja dat heb ik dus ook en ik heb van mijn stiefvader dus ook een – kennelijk heel dure – orchidee voor Sinterklaas gehad. Ja zeg hee, ik had hem al bijna het hoekje om toen ik ermee naar buiten liep (ZE MOGEN NIET IN DE KOU!!).

  Gelukkig is Marijn er, zonder hem was dit huis net een woestijn. En de tuin ook (hij kreeg ophanghaken voor ‘langstelig tuingereedschap.’ Dat bestaat. Truestory).

 • Reageer Shanti 09/12/2013

  Wat ontzettend leuk! Ik ben ook dol op Blond Amsterdam haha.

 • Reageer Sylvia 09/12/2013

  Wat ben jij een enorme bofkont 😉

 • Reageer Kimberly 09/12/2013

  Wat heerlijk zo’n surprise party, vooral omdat je het helemaal niet verwachte 😀

 • Reageer Anouk 09/12/2013

  “ps. het eerste wat ik dacht toen ik de hele woonkamer vol met mensen zag staan was dus: huh, wat doen jullie hier, ik ga straks naar een internationale kattenshow???”

  Haha, geweldig. Ben je nog gegaan eigenlijk?

 • Reageer Daan 09/12/2013

  Haha leuk!

 • Reageer Aline 09/12/2013

  Ik stuur deze post door naar Thomas als soort van stille hint

  O ja orchideeën moet je nooit water geven, dan leven ze het langst bij mij! Ik kreeg allemaal tips dat je ze in een waterbadje moet dompelen en weet ik veel wat voor onzin en ik deed dat dus een keer en toen vielen ALLE BLOEMETJES ERAF!!!

 • Reageer Lauradenkt 09/12/2013

  Awwwwww wat lief 😀

 • Reageer Manja 09/12/2013

  Owww wat leuk! En wat een topper van een vent heb je! Super lief dat je moeder een draagdoek heeft gemaakt en bloemen/planten gaan bij mij ook altijd dood! Er is zo’n film met Sandra Bullock waar ze zeggen dat je eerst voor een plant moet kunnen zorgen, dan een huisdier en daarna pas aan kinderen mag beginnen… Mijn vriendje heeft overal planten staan, zelfs in de badkamer en hij kan ook heel goed met kinderen. Ik had de hoop op kinderen daarentegen al opgegeven 😉 You made my day!

 • Reageer Marcella 09/12/2013

  Wat suuuuuuperlief van LOML! Wat een te gave man heb je, de schat! Mooie cadeaus kreeg je ook. Tof om zo de dertig te starten. Welkom bij de club 😉

 • Reageer Fatima 10/12/2013

  Nog gefeliciteerd!
  3.0 al weer, ik ben bijna 2.5 en dat voelt als een mijlpaal een halve Sarah!
  En wat een leuke kado’s, ik krijg te weinig kado’s, dus koop ik ze voor mezelf (inclusief laten inpakken soms hahahahahahah)

  Die notitieboekje is supercute en de draagdoek al helemaal.

 • Reageer Marieke 10/12/2013

  ohh wat geweldig Des! Topper die man van jou!

 • Reageer Sas 11/12/2013

  Wat super leuk en lief!

 • Reageer Loes 11/12/2013

  Ahhhh zo lief. Ik word er zelf helemaal vrolijk van als ik ’t lees (en ik kan me ook heel goed voorstellen dat je er verdrietig van wordt als je geen feiten mag benoemen!! Kom nou!)

 • Reageer aiss 13/12/2013

  hahaha des ik wist dit niet! Ik wist iets met surpriseparty kwam in cc voorbij maar ammegad deze blog nog niet gelezen. ZO LEUK ZO LEUK LOML FOR PRESIDENT en die enthousiasme van jou voor de internationale kattenshow hahahahahahahaahah had ik bij willen zijn :’)

 • Reageer Indira 16/12/2013

  “ps. het eerste wat ik dacht toen ik de hele woonkamer vol met mensen zag staan was dus: huh, wat doen jullie hier, ik ga straks naar een internationale kattenshow???”

  AAAHAHAHAHA!

 • Reageer Femke 20/12/2013

  Ahh wat ontzettend lief!!! En omg, dat ik die kattenshow heb gemist. :O (En jij ook dus. Maar daar heb je dan wel weer heel veel cadeautjes voor gekregen. Jij wint sowieso.)

 • Reageer Madelon 20/12/2013

  Wat lief zeg! Ennuh Blond Amsterdam <3

 • Laat een reactie achter