Dit is het eerste blogje van 2014

02/01/2014 - 26 reacties

Zoals elk jaar besloot ik ook deze keer dat ik met oud&nieuw niets zou doen. Ik had het nog nooit thuis bij ons in Groningen gevierd, dus lekker thuis met mu gezinnutjuh.
En zoals elk jaar werd ik op 31 dec 2013 wakker en dacht ik: nee! Ik heb zin in een groot feest met thema Playboy Chick, ik zal eens even wat mensen ronselen!

Te laat natuurlijk, want iedereen had al wat. En met ‘al wat” bedoel ik met name dat iedereen in mijn omgeving besloot om dit jaar lekker thuis te blijven. Thema van oud&nieuw: burgerlijk.
Ja, behalve mijn beste vriendin R. natuurlijk. Mijn beste vriendin R. die zichzelf “oma” en “huismuts” als nicknames heeft gegeven was op 31 december 2013 in Gent, Belgie, in een discotheek (!!) keihard aan het party-en.
Geeft niets, ik gun het haar best.

Wat ik dan wel deed op 31 december 2013? We lagen heerlijk op de bank tv gekeken en voor we het wisten was het al 0.00 uur. We vonden het nog heel knap van onszelf dat we nog op waren aangezien we al om 20.00 uur lagen te gapen. Ik ging naar het dakterras en keek daar samen met Totoro&Badu naar het vuurwerk.
Kleine A. sliep overigens echt overal doorheen, niet normaal. Er gingen harde knallen af, ook nog eens bij zijn slaapkamer, maar hij lag alleen maar te snurken. Ik zeg je: tis net z’n pa, ik heb ooit eens de telefoonwekker op zijn oor gelegd en toen werd hij NOG NIET wakker.
Om 1.00 uur vond ik het prima en ging ik lekker op bed.

Nog een paar dingen die ik wil zeggen:

 •  Ik kan EINDELIJK haken. EIN-DE-LIJK. Jullie willen niet weten hoeveel frustraties mij dit heeft gekost (en hoeveel bolletjes wol) maar yes. Project 1: een sjaal. Project 2: een deken. (ps; deze site heeft het mij geleerd)
 • Ik heb mijn hardloopvibe terug. YES!
 • Ik wil mijn blogje eindigen met een leuke foto, maar helaas. Mijn telefoon is stuk. Dat kwam zo: ik liep de woonkamer in en LOML stond achter de deur en deed keihard BOEH! Daar schrok ik van en toen liet ik mijn telefoon vallen. Met het beeldscherm naar beneden. Het vervolg kunt u wel raden. Ik boos op LOML (want je WEET dat ik onhandig ben), hij ietwat stom antwoorden van “jij  laat hem toch vallen???” (stomste antwoord ooit), IK IN PANIEK, want alle foto’s van kleine A. staan er op (en natuurlijk dacht ik afgelopen weken de hele tijd: Des, je moet een back up maken van de foto’s want straks laat je hem vallen, ja ok dat doe ik zo, nu eerst even mijn teennagels lakken. Conclusie: geen back up gemaakt). Lang verhaal kort: ik begin 2014 telefoonvrij, en dat bevalt me prima (behalve dat ik dus geen foto’s kan maken van kleine A.) Pieplein nadeeltje: het kost me 200 euro doekoes om hem te maken. Maar volgens mijn statistieken heb ik iets van 300 unieke readers, dus ik stel voor dat jullie allemaal 1 euro op mijn rekening storten, ok?

Goed. Dan toch nog een plaatje, alleen tekst is ook zo saai:

katenman

 

En hier nog 1( nergens om: maar LOML heeft net zulke billen)

manenkat2

 

En vooruit; doe eens gek (die handen mochten wel weg heren)
katenman3

Net als ik ook ook zo stom geweest om geen vrij te vragen voor vandaag en daardoor als enige op het werk? Hier alstublieft

Vorige post Volgende post

26 reacties

 • Reageer Eline 02/01/2014

  Happy new year lieve Des! Ik ga eerst even verder kwijlen bij de foto’s van de hete naakte mannen en ben dan weer terug (…). Superzonde van je telefoon! Ik heb op mijn tel ingesteld dat al mijn gemaakte foto’s automatisch worden ge-upload naar mijn Dropbox, dan heb je altijd een back-up. Heel handig!

 • Reageer Sylvia 02/01/2014

  Ik zit hier inderdaad te werken, namens mij en mijn vrouwelijke collega’s: bedankt! ;P

 • Reageer Anne 02/01/2014

  Hihihi Des 😀 Wat stom van je telefoon.. En ja ik ben ook de enige die geen vrij heeft genomen geloof ik (geen vrij mocht, zielig he, omdat al mijn collega’s op vakantie gingen en ik niet). Dus op een kantoor van normaal 150 man zitten er nu ik gok 10. Ach ja. Spaar ik mijn stembanden. Of zo. En kijk ik plaatjes op jouw blog (katten en naakte mannen, wat wil een mens nog meer…)

 • Reageer Mylène 02/01/2014

  Oooh, wat zonde van je telefoon Maar hé, dan kan de rest van het jaar alleen maar beter worden, toch? 😉

 • Reageer tam 02/01/2014

  Ai pijnlijk dat je je foon niet meer hebt voor foto’s. Hahah ik vind foto’s van A toch leuker dan de perfecte mannenlichamen hihihi
  Happy new year

 • Reageer R.S. 02/01/2014

  Ik dacht even dat die laatste One Direction was. Scarred for life.

 • Reageer Vivian 02/01/2014

  Oef. Mooie mannen en mooie katten = oef.

 • Reageer Susanne 02/01/2014

  Bedankt voor de link van de haaksite! Ik heb alle filmpjes gezien geloof ik maar ik snap er nog steeds niks van :-(. Er is weer hoop! Op naar mijn eerste deken 🙂

 • Reageer Food Love and Happiness 02/01/2014

  Oh die mannen…Ik ben niet aan het werk, moet wel aan het werk (thuis) maar je snapt dat dit niet helpt. Oh en happy newyear! =)

 • Reageer amine 02/01/2014

  Blij dat je nu kan haken meis 🙂 Ik werkte vandaag ook. Enne die phone dat regelt loyl natuurlijk voor je 😉

 • Reageer Rosanneke 02/01/2014

  Gelukkig nieuwjaar lieve Des!
  En ja, ik was zo slim om vrij te vragen vandaag 😉

 • Reageer Wen. 02/01/2014

  Oh! Thuis uit m’n werk op de bank kijkt dit ook goed weg hoor 😉
  Kom maar op met dat rekeningnummer! (gewoon erbij zetten) 😛

 • Reageer Manja 02/01/2014

  De beste wensen Des en wat een mannen foto’s hmmmm 😛

 • Reageer maria 02/01/2014

  Jij verdient veel meer dan 300 volgers!

 • Reageer Dina 02/01/2014

  Nou fijn zeg, dat LOML je telefoon heeft gesloopt. Hij heeft het gedaan. Absoluut. 🙂

 • Reageer Maaike 02/01/2014

  ik heb ik gewerkt vandaag… althans… gedaan alsof… er was niet zoveel te doen…

 • Reageer Lindsay 02/01/2014

  Mijn beste ontdekking sinds 2014 tot dusver: dit blog. Ik verveel me en zat Marieke’s (Brouwertje) linkjes te checken, nu ben ik al 7 blogs verder en ik wil nog je trouwen-blogs lezen (want: 2013 ben ik zelf getrouwd met LOML *goed woord overigens*). Dus hier is je 301e euro! 🙂

  • Reageer Des 03/01/2014

   Wat lief, dank je Lindsay

 • Reageer Sas 03/01/2014

  de beste wensen en wat een HEERLIJKE plaatjes 😉

 • Reageer Ilse 03/01/2014

  Eeuwig dank voor het delen van die tumblr. Mijn saaie vrijdagavond is ineens een stuk minder saai.

 • Reageer Femke 04/01/2014

  Haken is zo cool, tof dat je dat nu kunt 😀 En die kattenfoto’s zijn geweldig haha.

  liefs,
  Femke

 • Reageer Maai 04/01/2014

  Jeetje, saai zeg, jij burgerlijke…. whahaha, heerlijk toch. Ik zou ervoor tekenen het zo te vieren maar helaas, we hebben te dealen met meerdere mensen om ons (mij) heen. En jaaaaa die katjes waren zo schattig. Stond er links ook wat??? Fijn 2014 voor jou. Dat je maar snel weer hele schattige foto,s van kleine A gaat plaatsen. Liefs

 • Reageer Marcella 04/01/2014

  Ik was zeer ook 2 januari en herkende je, maar zei niets. Anders hadden we ons samen kunnen vervelen, dus een stuk gezelliger. En die mannen, kunnen die niet standaard bij al je blogs komen te staan? 😉

 • Reageer Femke 06/01/2014

  HEE ik wil ook leren haken!!! Ik wil zo’n grannysquare-dekentje maken, lijkt me fantastisch. Gauw aan de slag maar, bedankt voor de leer-haken-site! Goed dat je weer aan het hardlopen bent trouwens.

  En gelukkig nieuwjaar nog!
  (Mag dat nog? Ja dat mag best vind ik.)

 • Reageer Kjoetness 07/01/2014

  wiehoew naakt vlees! rrrr
  Haha!
  Ik had gelukkig vakantie 🙂
  Jammer van je telefoon, mijn foon streamt alle foto’s naar mijn compie , handig!

 • Reageer Marieke 14/01/2014

  Ik ben even aan het bijlezen bij je hoor… IK WIL OOK KUNNEN HAKEN! Ken je dendennis.nl? Nou, die maakt dus superrr cute poppetjes en ik wil dat ook kunnen. Direct. Niet eerst zo’n sjaal (no offence) maar gelijk het topwerk. Aan de andere kant kan ik er echt niet NOG een hobby bij hebben…

  Gelukkig Nieuwjaar nog!!!

 • Laat een reactie achter