Ziek

14/01/2014 - 14 reacties

image

Hallo en welkom vanuit de ziekenboeg in Groningen. Yep, that’s right. De hele familie Z. is ziek. Eerst begon ik. Zondagavond, na mijn overheerlijke philly cheese steak sandwich, ging ik op de bank liggen toen ik opeens een overweldigende misselijkheid voelde aankomen. De hele zondagavond/zondagnacht/maandagochtend heb ik overgegeven. De wc ย was mijn beste vriend want ik heb nog nooit iets zo liefdevol vastgehouden (behalve mijn telefoon dan). Maandagmiddag ging het gelukkig een beetje, dus ben ik toch nog even boodschappen (maar 1 euro uitgegeven!) gaan doen. Vervolgens kwam LOML thuis. Die zei hoi, rende naar de badkamer om daar de wc net zo liefdevol vast te houden zoals ik heb gedaan.

Nu is LOML dus ziek. LOML is ziek zoals alle mannen ziek kunnen zijn: overdreven. De wereld vergaat, hij wil water, oh toch niet, meneer wilt een dekentje, of ik even aan zijn voorhoofd voelen of hij warm is (nee), elke draai in bed gaat met een kreun (“ohhh, ik ben zo beroerd”), ย “mag ik een bordje met sinasappelpartjes alsjeblieft” ย hoor ik overdreven zielig van de bank, en “nee ik hoef geen beschuitje met kaas, maar wil je me die zak Chocotoffs aangeven?”.

We liggen nu allemaal ziek thuis. Ja nouja; ik voel me dan nog wel ietsje beter, en kleine A. kijkt er ook nog steeds vrolijk bij, maar goed: de grootste patient is natuurlijk LOML.
Zijn moeder ย is net gekomen en kwam met een zak vol fruit en een pan vol soep. Rusten jullie maar uit, zei ze, ik ga even de badkamer even schoonmaken. En “maak ik daarna wel een tajine”.

Ik denk dat ik me opeens ook weer een beetje ziek voel.

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Madelon 14/01/2014

  Wat lief je schoonmoeder! En beterschap!

 • Reageer Marloes 14/01/2014

  Beterschap voor de ziekenboeg (en jij sterkte met je LOML ;))!

 • Reageer Anne 14/01/2014

  hihi luxe joh, zo iemand in huis ๐Ÿ˜‰ Blijf nog maar even lekker op de bank, dan. Goed uitzieken.

 • Reageer LNNK 14/01/2014

  Bererschap!

 • Reageer Wen. 14/01/2014

  Ik zou beterschap willen zeggen, maarre.. met zo’n schoonmoeder ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Sylvia 14/01/2014

  Haha, mannen voelen zich dan inderdaad altijd super zielig. Uitgezonderd mijn lieve pap, die gaat altijd maar door ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Marieke 14/01/2014

  Ahh dat klinkt echt heel naar en zielig. Beterschap!!

 • Reageer Nadine 14/01/2014

  Aaah beterschap!!!

 • Reageer Kauthar 14/01/2014

  Beterschap!

 • Reageer Sigrid 15/01/2014

  Ach, wat erg hรจ, zo ziek zijn? En voor LOML is het natuurlijk allemaal nog vele maken heftiger ๐Ÿ˜‰ haha. Beterschap en wat een lieve schoonmoeder heb je!

  Bekijk het van de zonnige kant: jullie zijn je detox in elk geval grondig begonnen ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Marcella 15/01/2014

  Wat heerlijk dat ze zo lief voor jullie zorgt. Beterschap voor jullie allemaal!

 • Reageer Manja 15/01/2014

  Wat zijn moeders toch lief!
  Veel beterschap ๐Ÿ™‚

 • Reageer Annagreet 15/01/2014

  Lieve moeder!! ๐Ÿ™‚
  Beterschap!

 • Reageer Sas 18/01/2014

  Beterschappies!!!

 • Laat een reactie achter