Nog even dit

28/02/2014 - 9 reacties

Nou hehe, nu Het Nieuws op de wereld is gezet kan ik meteen het een en ander even duidelijk maken:

 • Ik kon dus geen hap havermout meer eten vanwege de ughh misselijkheid.
 •  Ik had, net als bij kleine A, ook weer alleen maar zin in vette zoete en hele ongezonde dingen (dit is dus de reden waarom ik de 50 euro per week challenge niet vol kon houden. Omdat ik opeens gewoon 2 avonden achter elkaar naar de Mcdonalds wou. Hoognodig).
 • Ik was hier bij mijn eerste zwangerschap nog een beetje huiverig over, maar nu dacht ik: ik eet lekker waar ik zin in heb. Ik had er volle vertrouwen in dat mijn gezonde eetlust en mijn misselijkheid na 12 weken wel weer terug zou komen.
 • En yes; ik had gelijk. Inmiddels kan ik weer een goede kom havermout naar binnenwerken, heb ik weer volop “glow-foods” ingeslagen, en voel ik me lekker fit.
 • Ja, en moe. Want dat had ik niet verteld bij deze plog: ik zat tussendoor ook nog 2 uur te slapen. Sorry, zei ik 2? Ik bedoel: 3 volle uren. En dan nog om 2100 uur ’s avonds op bed gaan ook. Die vermoeidheid nekt me nog steeds, ik ben nu meer moe dan bij de eerste zwangerschap, maar misschien dat dat ook komt omdat de zorg van kleine A. erbij komt.
 • Ik was vergeten hoe overheerlijk zwangerschapsbroeken kunnen zitten.
 • ‘Ha! Ben je er weer?”, zei de VK.
 • YES DE KATTENBAK NIET OPRUIMEN VOOR 9 MAANDEN YES YES YES YES!!
 • Dit was Badu zijn reactie toen ik hem vertelde dat er nog een raar mensje zonder staart zou komen:

badu

Bedankt voor alle lieve felicitaties moppies, vooral van de lurkers, en heel veel kusjes van mij . En van kleine A. (wees daar maar blij mee want die kan me toch lekkere kusjes geven).

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer barbara 28/02/2014

  Jeeej ik vind het heel leuk dat ik ineens een hele bom aan berichten bij moest lezen. En al dit babynieuws ja joehoe veel plezier met lekker zwanger zijn (dit klinkt wel een beetje naar zo)

 • Reageer Maris 28/02/2014

  Ja leuk, kom maar weer op met de zwangerschaps-/babyspam. Ik ben er alweer inmiddels een beetje uit, dus vind het wel weer leuk om te lezen 😀

 • Reageer Sylvia 28/02/2014

  Haha, fijn dat Badu er duidelijk zoveel zin in heeft ;P

 • Reageer Stephanie 28/02/2014

  Superleuk om deze post te lezen. Ik wens je alvast een fijne zwangerschap toe!

 • Reageer Roxanne 28/02/2014

  Ooooohhh wat gaaf Des! Maar mijn hemel hoe kan de rest van de wereld nou nog zo’n schattig desloml kindje aan??? Heel veel geluk schatje! Xxx

 • Reageer Gwen 28/02/2014

  Gefeliciteerd!!! En oh, die zwangerschapsbroeken: ik wilde erin blijven wonen haha!

 • Reageer Food Love and Happiness 01/03/2014

  hahaha die laatste opmerking. En die kop van Badu. Hij mag zich best wat vriendelijker opstellen naar die nieuwe kleine vind ik..maar ach, wie ben ik. We weten allemaal dat katten de baas zijn in huis natuurlijk;)

 • Reageer Sas 02/03/2014

  Hahahahahahaha die foto. Ik hou van je katten!
  Leuk stukje weer 🙂

 • Reageer Marcella 14/03/2014

  Gave foto van je kat, hij is ook blij met het nieuws, haha. Ik had je al gefeliciteerd natuurlijk, mooi nieuws!!

 • Laat een reactie achter