Stringetjes,onderbroekjes en hipstertjes.

27/03/2014 - 10 reacties

Hunkemoller-go-bra-crazy-comp

Want ook daar moet een stukje over geschreven worden.

Het zit namelijk zo. Ik draag nooit stringetjes (ik maak er graag een verkleinwoordje van, want zeg nou eerlijk: stringen???). Ik draag nooit strakke jurkjes en van stringetjes krijg ik koude billetjes (…).
En als ik pech heb krijg ik er ook nog eens een blaasontsteking bij. Ik heb ze wel hoor, als ik heel goed zoek in mijn onderbroekjesla (onderbroeken. Ook zoiets).

Ik draag dus vaak onderbroekjes. Of nee: die dingen heten hipsters. Die de helft van je billen bedekken. Geen blaasontsteking, een stevig stuk textiel om mij billen; ik vind het prima.

Laatst had ik echter een opruimbui (komt heel sporadisch voor) en ik besloot dus eens mijn onderbroekjesla door te pluizen. Tot mijn grote schrik vond ik onderbroekjes (inmiddels onderbroekEN) van ruim 6 jaar geleden terug. Echt. Met teksten erop. Met een plaatje van Hello kitty. En ja, ook gevonden: onderbroekjes waar het elastiek uit was. Ongelofelijk. Wat was er met mij aan de hand? Waar was die ubersexy vrouw nou gebleven? Waar waren mijn kanten satijnen onderbroekjes? Hoe kan dit???

Dus toen ik vorige week in Amsterdam was liep ik meteen naar de Hunkemoller. Er zit een hele luxe aan de Keizersgracht, wist u dat? De winkelmeisjes (overigens sexy as hell) zeggen zelfs “goedemiddag, welkom bij de Hunkemoller”.

Er was een actie van 3 hipsters/stringetjes voor de prijs van weet ik veel. Ik ging maar meteen los. Noem een mooie sexy kleur en ik heb het nu. Lief roze. Hot pink roze. Turquoise. Zwart. Met kant. En satijn. En zelfs iets met touwtjes, ja echt waar. Stringetjes waar ik makkelijk Partition in zou kunnen dansen (ik heb het nog niet geprobeerd, rustig maar).

De boel werd nog eens ingepakt in roze papier, en er werd parfum op gespoten. Geweldig vind ik dat.
Mijn onderbroekjesla ziet er nu weer helemaal sexy uit. Over 6 jaar zien we wel weer verder.

(nee ik had ook niet gedacht dat ik een foto van Sylvie Meis zou plaatsen)

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Maris 27/03/2014

  Haha ik ben net als jij. Ik draag altijd hipsters. Heb 2 ‘stringetjes’. Voor onder die ene witte jurk. Dan moet het. Maar die draag ik alleen als het BLOEDHEET is. Maar ik vind het ook niks. En ook niet zo mooi. Ik vind kanten hipsters enzo veel mooier vormen en afkleden.

 • Reageer Sigrid 27/03/2014

  high five! ik doe ook niet aan strings (strings, niet stringen, haha, hoewel ik stringetjes ook leuk vind). over mijn onderbroekencollectie zullen we het maar niet hebben, ik heb ze met ijsjes en eenhoorns erop. (ja, en een paar speciale, die ik in een ‘ik moet ook mooie, sexy onderbroeken hebben voor iemand van 24’-bui gekocht heb). maar dat komt omdat ik extreem kieskeurig ben met ondergoed: het moet niet kriebelen, niet tussen je bil gaan zitten als je op de fiets zit, genoeg over je bil zodat het ook in een spijkerbroek lekker zit… tja.

 • Reageer Roos 27/03/2014

  Hier nog een hipster-meisje (mag ik mezelf nog wel meisje noemen? Hm), ik vind strings dus echt idioot. Dat zit toch niet lekker? Zo’n veter…Ik zou mijn ondergoed-collectie ook weer eens moeten uitmesten, ook leuk voor mijn man, haha!

  • Reageer Des 28/03/2014

   ja God, ik weet ook niet of ik nou een meisje of een vrouw ben.

 • Reageer Marlous 27/03/2014

  Haha ja ik vind die kanten hipsters van Hunkemoller ook altijd zo fijn, haal ze daar altijd in de aanbieding. Ik heb vorig jaar zo’n uitmest-sessie gedaan en toen een stuk of 20 ingeslagen. Dan weet je tenminste zeker dat je niet tot het moment komt dat je zo lang hebt gewacht met wassen dat alleen die met hello ketty erop nog in de la liggen..

  ps. ik dacht dat het meervoud van string strings was?

 • Reageer Shanti 27/03/2014

  Haha, leuk geschreven! Ik draag echt van alles. Onder broeken meestal hipsters (maar wel sexy hipsters. De teskten en leuke plaatjes zijn een jaar geleden allemaal uit mijn lade verdwenen. Ook zo’n gosh, waarom heb ik dit nog opruimmoment). Onder jurkjes en rokjes draag ik wel vaak string (toegegeven stringetjes klinkt beter),omdat ik anders lijntjes etc. zie. En dat vind ik verschrikkelijk haha.

  Mijn vriend ziet me overigens het liefste in een kanten hipster 😛

 • Reageer Sanne 28/03/2014

  Hipsters rulen. Mijn la puilt uit van hipsters van Hunkemoller (ik weiger bij een andere lingeriewinkel te kopen) en ze zitten zo heerlijk!

 • Reageer Marieke 28/03/2014

  Haha, ik ben een van de weinigen die nog zweert bij strings geloof ik. Ik ben er zo aan gewend, vind het prima zitten. Ook tijdens het sporten, dan zie je ‘m tenminste niet door mijn strakke broek. Maar heb ook van die mooie kanten broekjes hoor, voor onder een jurkje ofzo. 🙂

 • Reageer Indira 29/03/2014

  I’m with Marieke!

 • Reageer Marcella 31/03/2014

  Wat kan je toch leuk schrijven, zelfs over onderbroekjes! En wel herkenbaar hoor, ook hier vul ik opeens de voorraad weer flink aan 😉

 • Laat een reactie achter