Tagje hier, tagje daar

05/03/2014 - 16 reacties

leo

Een tag. Want gewoon leuk. En over bloggen, dus extrasuperleuk.
(ps: ik ben superverliefd op Leo, sorrynotevensorry)

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Die ik nog steeds volg: www.nenz.net (toen: nenz.web-log.nl). Ik kwam trouwens op het idee om te bloggen, ergens in 2005 (!!!), toen ik via partypeeps2000.com (do.not.ask) een blog bij een meisje tegenkwam.
“Een online dagboek, wat leuk” was het eerste wat ik dacht. Vanaf die dag was ik niet weg te slaan van het bloggen.

Favoriete beautyblogs
Beautyblogs, ow beautyblogs. Hand opsteken als je een vette haat liefde verhouding met ze hebt. Elke ochtend op werk begin ik mijn dagelijkse rondje: misslipgloss, beautygloss en beautylab. Ja, ook al schrijft masja/masha/mascha een stukje over een douchepuff (??) en ze hier dus haar geld mee verdiend en ik tig andere blogs ken die zoveel beter schrijven maar er geen geld mee verdienen, en oja dat ik moet betalen bij Primark maar Serena kennelijk gewoon een kadobon krijgt bij elke (!!) Primark opening in Nederland en ik ook nog eens helemaal niets met make up heb, blijf ik beautyblogs toch trouw. Vergelijk het maar eens met mijn gtst-verslaving.

Beste blogvrienden
Hmmmm..ik noem iemand niet snel vriendin. Maar de clubcake (jazzy en ais bloggen prive, ank en robin bloggen niet, aish blogt wel) spreek ik bijna dagelijks en daar is toch best  een hechte vriendschap ontstaan. Vooral sinds ik in Groningen woon en Aisha en ik samen zwanger zijn is zij echt een vriendinnetje van mij geworden. Ze stuurt me altijd lieve berichtjes als ik er als moeder-zijnde even he-le-maal doorheen zit, waarschuwt me als er weer eens een sprongetje aankomt en geeft me tips voor luieruitslag (voor kleine A. dus, niet dat ik dat heb).

Noem een blog die je overhaalt tot het kopen van dingen
Zoveel. Ik heb boeken besteld die verschillende bloggers aanraden. En ik moet ook bekennen dat als ik eens een lipstick koop ik eerst even ga uitvinden wat de beautybloggers de beste vinden.

Vijf blogs die iedereen zou moeten lezen en inspireren
Heel veel, en de bekenden heb ik natuurlijk wel vaker genoemd op mijn blog. Maar om maar even wat onbekenden te noemen: Roos, Blauwe Sokken, Fatima, Diana en Danielle.

Favoriete manier om blogs te lezen:
op de computer. Op werk.

Wat is je favoriete lay out?
Ik vind die van Lonneke mooi. En van Alysa. Natuurlijk ook die van Nenz; ik wordt altijd heel vrolijk van haar lay out.

Welke blogger zou een boek moeten schrijven?
Self Help Hipster;, maar dat heeft ze al gedaan. Eva; want die schrijft heel mooi dromerig. En Maura : een lekkere dikke kookboek met mooie foto’s.

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Roos 05/03/2014

  OH LEO. Bedankt voor dit plaatje.
  Ik vind ook dat Eva een boek moet schrijven!

 • Reageer Jazzy 05/03/2014

  love you long time

 • Reageer Eva 06/03/2014

  Ah ik droom ook over een boek schrijven! 😉

  En over Leo. Ik droom ook over Leo. Oeh la la.

 • Reageer Maai 06/03/2014

  Leuke tag des, ik ga je linkjes eens bezoeken. En Leo…. Tja

 • Reageer Sanderijn 06/03/2014

  Oooh party peeps! Brings back memories! 🙂

 • Reageer blauwesokken 07/03/2014

  Desss!!! Wat superlief <3 dat je mijn blogje noemt! Ik voel me vereerd! 😀 Dikke vette thanks!
  Leuke tag en guttegut ik snap helemaal wat je bedoeld met de haatliefde verhouding wat betreft beautyblogs. En dan vooral dat zij laaaaang niet zo goed en leuk en geweldig schrijven als heel veel andere bloggers die dat wel kunnen. Wat is dat toch? Zorgen die beautybloggers ervoor dat er een bepaald stofje in de lipsticks zit die ze aanraden zodat je verslaafd wordt??

 • Reageer Sas 09/03/2014

  Leuke tag om te lezen!

 • Reageer LNNK 11/03/2014

  Wat een fijn plaatje van Leonardo 🙂
  Ik hou zo van de blog van Nenz. Volg haar al lang en de vrolijkheid die eraf spat.
  Enne ik vind jouw blog ook heel mooi 🙂

 • Reageer Marieke 14/03/2014

  Heel leuk tagje! Die ga ik bewaren. Thanx voor de nieuwe blogtips!

 • Reageer Marcella 14/03/2014

  Leuk om te lezen! En geld voor de Primark wil ik ook best, haha!

 • Reageer Fatima 18/03/2014

  Elke keer dacht ik.. wat komen er opeens relatief veel bezoekers via des 😉
  Héél lief van je <3, merci en danke schön

 • Reageer Aïsha 21/03/2014

  Lafjoedeskusjevoorjou

 • Reageer Food Love and Happiness 23/03/2014

  Lief van jou! Leuke tag, wat geweldig is Leo he…niet de Leo uit Titanic, maar wel de Leo uit Django unchained en The Wolf of Walstreet!

 • Reageer Maura - YLT 25/03/2014

  AAAH ik zie het net pas, wat lief zeg! Leuke tag. Ik zou zelf ook wel graag een kookboek maken. En inderdaad de Leo uit Django, doe mij ook maar 😉

 • Reageer Overzicht tags; alle vragenlijsten voor bloggers - BlogQueen 20/02/2015

  […] Blogger Love – bedenker onbekend (bloggers) […]

 • Reageer Blog & Beauty 10/10/2016

  Leuke tag, ik heb hem van je overgenomen en je ook even genoemd. Dank je!

 • Laat een reactie achter