2 monsters (4 als je Totoro en Badu meerekent) (5 als je LOML ook meerekent)

04/04/2014 - 24 reacties

Wie mij een beetje kent weet dat ik geen geduld heb. Ik kan dus echt niet op de 20 weken echo wachten om het geslacht van de baby te weten. Djies, wat mij betreft wordt er een zwangerschapstest uitgevonden waar je ook meteen het geslacht van de baby op kunt aflezen.|
Dus deden we weer een pretecho. Met kleine A. gingen we erheen.

Tijdens de echo was niet meteen te zien wat het geslacht was. De baby zat namelijk in mijn buik (als een klein kikkertje, zei de echo-mevrouw. Hoe lief is dat??!).  Na een paar minuten heen en weer bewegen op mijn buik met het echo-apparaatje (??), besloot de baby te gaan liggen.
Ze ging weer even over mijn buik heen en zei al snel “yep, ik zie het al. Overduidelijk”.  LOML zag het kennelijk ook meteen want hij zei “ik zie het ook! Ja! Heel duidelijk!”(hij kan zo overdrijven he).

Natuurlijk was ik de enige die het niet kon zien. Zoals ook bij kleine A. zag ik niets meer dan een zwart scherm en witte vlekken. “Ik zie een aanhangseltje”, zei LOML.

Het aparte is dat iedereen het “wel wist”. Mijn schoonmoeder zegt bijvoorbeeld dat het “heel logisch” is dat ik een jongetje krijg want zij heeft immers ook 2 jongens. “Bij de derde krijgen jullie vast een meisje”, zei ze. Jawel, ik ben nog niet op de helft van mijn tweede zwangerschap maar er wordt al gesproken over een derde.  Mijn moeder zegt weer dat het heel logisch is omdat mijn vader 2 dochters heeft “en ja, dan krijg jij dus 2 jongens”. Bovendien heb ik een puntbuik en dat is “natuurlijk” een “duidelijk teken” dat ik een jongetje krijg.

Kortom, kennelijk stond het al in de sterren geschreven en heb ik een stel waarzeggers in mijn familie.
Kleine A. krijgt een broertje.
Ik krijg nog een klein monstertje.

image

Sorry Baltazar II voor het showen van je piemeltje op mijn blog, maar eerlijk jongens: dit had toch net zo goed een neus kunnen zijn? Of een oor?Of een vingertje?? Echt respect voor de echo-mevrouwtjes die het in 1 oogopslag kunnen zien hoor.

 

Vorige post Volgende post

24 reacties

 • Reageer Marloes 04/04/2014

  Gefeliciteerd! En succes met je 2 boeven straks :)! (ik had het ook echt niet gezien hoor, zat nog naar het hoofd te zoeken :P)

 • Reageer Jacobien 04/04/2014

  Wat leuk!!! 😀

 • Reageer Didi 04/04/2014

  Leuk! gefeliciteerd! geniet ervan

 • Reageer Chezzelia 04/04/2014

  Ik zie het ook niet hahhaahaha!
  Maar leuk Des! Twee baltazaars die hun sokjes van elkaar uittrekken!

 • Reageer Sanne 04/04/2014

  Joepie! Gefeliciteerd! En even over die echo, ik snap er niks van! Waar kijk ik naar (naast de *kuch* piemel?)?

 • Reageer Maris 04/04/2014

  Ahhh ik had het al verwacht. Weet niet waarom! Leuk!

 • Reageer Linda 04/04/2014

  Herkenbaar dat je het geduld niet hebt. Leuk hoor, een broertje voor kleine A.

 • Reageer Jennn 04/04/2014

  Wat leuk!

 • Reageer Rebecca 04/04/2014

  Van harte Des, mooi dat alles goed is! Geniet van je boy(‘s), ik heb alleen maar meiden! En idd, wie weet bij de 3e. Je weet het: oma’s kunnen er niet genoeg van krijgen!

 • Reageer Raf 04/04/2014

  Oh ja ik heb besloten dat we deze monster niet Baltazar 2 noemen, maar…. drum roll…

  HERCULES

 • Reageer Eva 04/04/2014

  Haha hemel ik had het er ook niet uit kunnen halen hoor 😉

 • Reageer Annagreet 04/04/2014

  Haha, ik zie het ook niet hoor. Maar gefeliciteerd!

 • Reageer maai 04/04/2014

  Whaaaa wat leuk! Twee van die boeven schatjes, ik zie het al voor me. En ook respect voor LOML natuurlijk, die het ook direct zag 😉

 • Reageer blauwesokken 04/04/2014

  Wat leeeuk, nog een monstertje! Adam is al om op te eten, wat heerlijk; nog zo’n boefje erbij!
  Hahah ik snap ook he-le-maal niks van echo’s. weet nog wel dat een vriendin trots zo’n echo foto liet zien, ik kan er niks van maken hoor (sorry)

  Geniet van je zwangerschap!!

 • Reageer Maaika 04/04/2014

  Hahahaha van harte!

  Wij hadden een echo foto in een lijstje staan en toen Jamie geboren was zei de kraamhulp wijzend op de echo “had je hier dan niet dat pielletje gezien”

  Euhh…. nee dus… hahahahaha

 • Reageer Daniëlle 04/04/2014

  Gefeliciteerd! Heel cute, als een kikkertje!

 • Reageer Roos 04/04/2014

  Gefeliciteerd Des, wat gaaf! Jij wordt straks de Queen in dat mannen-huishouden van je 🙂

 • Reageer sterrie 04/04/2014

  Yeaaahhhh, wat leuk zeg! Nog een jongetje! Dat beloofd wat! 😉 hahahaha!

 • Reageer Osina 05/04/2014

  Super leuk! Gefeliciteeeerd 🙂

 • Reageer Petra 05/04/2014

  Gefeliciteerd! Als je had gezegd dat het een meisje was had ik het ook gelooft. Ik zie ook altijd vrij weinig op echo’s.

 • Reageer Linda 05/04/2014

  Hahaha, ik moet altijd zo lachen om jouw verhalen. Die laatste zin :’) Heel erg gefeliciteerd!

 • Reageer Whitney 06/04/2014

  Gefeliciteerd! Ik snap die echo ook nooit hihi..

 • Reageer Marcella 07/04/2014

  Het verbaast me niks, een jongetje erbij. Kennelijk kan ik ook de sterren lezen.

 • Reageer Sas 09/04/2014

  geniet ervan!!

 • Laat een reactie achter