Deswinta Blelis zoekt werk, part 2!

12/04/2014 - 13 reacties

1385082_10151751068107684_602285392_n

Zijn we weer Deswinta Blelis Zeryouh. Goed, een baan wil je dus, per direct als het kan. En moet dat dan in een groot of klein bedrijf zijn?  En moet dat bedrijf dan modern of mag het best iets van vroegah hebben?

Ik vind beiden iets hebben.  Mijn laatste werkgever was een groot modern bedrijf.  Ik vond het wel fijn want laat mij maar gewoon lekker mijn werk doen en aan het eind van de dag naar huis gaan. Ik houd er wel van om anoniem te zijn. Maar ik kon me ook wel behoorlijk ergeren aan de verschrikkelijk lang durende besluitvorming en dat de “baas” je niet kent. Wat dat betreft vind ik het leuk bij een klein bedrijf. De lijntjes zijn kort, je kan je taken meer uitbreiden en er heerst meer een “familie-gevoel” .

En in wat voor werksfeer ben jij op je best?
Informeel.  Ik houd van een losse collegiale sfeer. Ik werk het beste in vrijheid. Geen manager die continue over mijn schouder meekijkt; ik heb vertrouwen nodig.  Verder graag een kindvriendelijke werkgever.

Nou nou zeg. En waarom zouden ze je dan überhaupt aannemen?
Ik ben doelgericht. Ik ben leergierig. Ik toon initiatief. Ik houd absoluut niet van “stilzitten”. Ik sta open voor verschillende ideeën. Ik ben behulpzaam.

Zo zo toe maar. Bijna een droomcollega dus. Of kan er nog wat verbeterd worden?
Een paar puntjes. Met stip op nummer 1: ik ben zeer ongeduldig. En kan dan wel wat slordigheidsfouten maken. Ik kan in een grote groep wel weleens “verdwijnen”. Ik bemoei me niet graag met anderen en verdwijn dan op de achtergrond. Ik durf geen knopen door te hakken, dit laat ik liever aan anderen over (“we doen anders wel wat jij vindt”).  Verder ben ik echt heel collegiaal, alleen kan ik soms te stil en te zakelijk of koel overkomen.

Uren? Dagen? Kilometers?
24, 28 maar max 32 uur per week.  Ik werk niet in de avonduren en ook het weekend is mij heilig. Ik wil graag kunnen fietsen naar mijn werk.

Zo. Verder nog iets te vertellen?
Genoeg. Ik ben moeder van een zeer actief 1jarig zoontje. Ik heb 2 katten en houd ook erg veel van kattenfoto’s- of filmpjes te kijken op het internet. Of hoe ik het graag zeg “cats are the glue that hold the internet together”.  Ik eet graag gezond, maar een goede Oreo cheesecake gaat er ook wel in. Daarom loop ik in mijn vrije tijd hard en hoop ik ooit, OOIT, de halve marathon te kunnen hardlopen. Ik houd van schrijven, urenlang verdwalen in musea en Law&Order. Daarnaast ben ik aankomend draagconsulente en oh, je maakt me blij met zelfgeschreven kaartjes.

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Amira 12/04/2014

  aan werk kan ik je niet helpen vanuit turkije maar wil je gerust een kaartje sturen als je me je adres emailed

 • Reageer Charlaine 13/04/2014

  Echt geniaal dat je het zo aanpakt. Ik hoop dat je droombaan op je ligt te wachten X

 • Reageer Indira 13/04/2014

  Ik ken niet zoveel in Groningen, dus ik kan niets noemen wat voor jou op fietsafstand interessant tis… 🙁

 • Reageer Tam 13/04/2014

  Ik hoop dat je iets vindt wat bij je past. Succes!

 • Reageer Sas 13/04/2014

  Succes met het vinden van een nieuwe baan!

 • Reageer Kauthar 13/04/2014

  Des, ik gun je die baan. Heel veel succes!

 • Reageer Tea - the FourOhSeven 13/04/2014

  oooohw Des, ik leef helemaal mee! ik kijk al uit naar eventuele blogs over sollicitatie gesprekken. ik heb gisteren nog een eerlijke antwoorden op sollicitatie vragen gemaakt – ik word moe van perfect ingestudeerde antwoorden

 • Reageer sterrie 14/04/2014

  Ben zelf ook nog druk op zoek, dus kijk dagelijks naar vacatures. Als ik iets zie waar jij naar op zoek bent, laat ik ’t je weten! 😉 Good luck~!

 • Reageer maai 14/04/2014

  Wouw Des, ik vind dit serieus de beste en leukste sollicitatie die ik ooit heb gezien. Oke, dat waren er ook bizar weinig maar ik vind deze geniaal. Mocht ik iets voor je tegen komen hoor je het. Zou nu toch wel moeten lukken, toch? Liefs

  • Reageer Des 15/04/2014

   Ahh thx Maai!

 • Reageer Inge 15/04/2014

  hopelijk vind je de job van je leven, en met zo een sollicitatie, kan niet mislopen!

 • Reageer Flaviena 16/04/2014

  thumbs up for you!

 • Reageer blauwesokken 16/04/2014

  Wat beschrijf je dit leeeuk! En goed. Ik hou mn ogen en oren voor je open!

 • Laat een reactie achter